- 8 Nisan 2014
- 1.497
- 1.073
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.701
hosgeldın canım benım eklıyorum:)
canım yaa :) kendını rahatlatmak adına yarın sabah test yap ıstersen ınan cok rahatlıcaksın :) ne ılacı kullanıyosun kı
canım doğum kontrol hapı kullandım 1,5 yıl.geçen ay bıraktım:) ya valla zor tutuyom kendimi test yapmamk için geçen ay erken yaptım üst üste moralim bozuldu negatifleri görüncepazar sabahına kadar dayanacam inş yani
ıyı sevındım tamam 3 hafta var yumurtalam donemındesın keyfıne bak:)
moralını hıc bozma tatlım :) hap kullanıp hamıle kalan ınsanlar war onları dusun :)
saol canım benm yasenin durum nedir bu arada?
tatlım ben aralıktan berı korunmuyorum, prl 30 cıktı parlodel kullanıyorum.. umutlar bu ay sonu bakalım artık
ayy hadi inş olur ya seninde iyi düşünelim iyi olsun
canım doğum kontrol hapı kullandım 1,5 yıl.geçen ay bıraktım:) ya valla zor tutuyom kendimi test yapmamk için geçen ay erken yaptım üst üste moralim bozuldu negatifleri görüncepazar sabahına kadar dayanacam inş yani
canım bat tarihin nedir hemen yazayım:)
ewet canım bende oyle dıyorum artık.. bu ay 5. ay we eskısı gıbı umıtlı olamıyorum.olursa olur olmazsa olmaz modundayım.zaten ılac kullanmaya da basladım.prl belkı duser ama nasıbımde yoksa yıne olmaz yıne olmaz.
bu yuzden yıne kendımı sıkmıcam gayet rahat olucam.sıteye de adete yakın tarıhte gırmeyı dusunuyorum.cunkı burda olunca bebek dusuncesını kafamdan rahat atamıyorum.hep bıseyler arastırıyorum :/
yenı dogan yıgenımı kucagıma alınca ıcım gıttı.. esımın ne kadar heweslı oldugunu gordum. Allahım ınsallah hepımıze annelıgı nasıp eder tatlım ınan yıgenımı kucagıma alınca bıle ıcımm bı hos oldu :)
Ozaman olmadigini dusun ve hastasin yeni hazirlik yapiuorsun
İlac sonra bi iki ay olmaz dediler ilac hala koruomus dediler ben en son gecen agustos ayinda ictim yaklasik 9.aydayiz her ay umitle beklioruz... Bende ilk aylar snn gubiydin her gecikmeyi hamilelik sayiyiordum doktorum duzene grmeye calisio vucudun sakin ol kafana takma dedi bende takmamaya calisiorm ama iste oldugu kdr 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım banada dediler hani daha erken bırak kaç ay sonra olur diye ama umut işte :) ilacı bıraktığı gibi olanlarda var şansmı diyelim kısmetmi artık:26: bide ben ilacı bıraktığımdandır adet olmadım en son 1 nisanda oldum bayaa bi gecikti .yani ilacı bıraktım adet oldum şimdi halen bekliyorumtakmıyarak iyi yapıyosun inş bu ay şans getirir sana
amin canım hemen ekliyorum
Kızlar siz danışmak istediğim bir konu var
Normalde sürekli akıntısı olan biriyim, yumurtlama zamanım fazlalasir 2 aydır çocuk istiyoruz en soba ayın 15 inde hasta oldum, 6 gün siyah lekelenme, 1 gün şiddetli kanama şeklinde.
Suan yumurtlama dönemimin sonunda olmama rağmen bu ay hiç akintim olmadı, yumurtlama donemimde bile
Bu durum neden olabilir ?