Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

8 gun var canım :) cok belirti falan aramıyorum umudum bitmedi ama olmazsada üzülmeyecek şekilde psikolojimi düzenliyorum:KK9:

Bnde yormak isstemiyorum mide bulantilarim oluyo ama gastrit oldugu icin hamilelige yormuyorum sadece cok Üşüyorum ve kasiklarim adet olckmisim gibi agriyo hafiften sagli sollu :'( olmam inşallah yaaa kuzumm

Bnde yormak isstemiyorum mide bulantilarim oluyo ama gastrit oldugu icin hamilelige yormuyorum sadece cok Üşüyorum ve kasiklarim adet olckmisim gibi agriyo hafiften sagli sollu :'( olmam inşallah yaaa kuzumm

inşallah canım benim rabbim hayırlı evladını versin inşallah

Ne kadar kalabalığız böyle:)) inşallah hepimiz dileğimize kavuşuruz:) mayıs ayı uğurlu gelicek bize bence kızlar. Benim için son 10. Geri sayım başladı, hadi bakalım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarrrrr neredesiniz hadi şoyle gırgır makara eğlenelim tek derdimiz bebek değil.. şükürlerimiz ve başka isteklerimizde var ordan brdan konusalım ama gelin buryay bakim:KK19::KK54::KK12::13::KK9::KK8::KK55::KK6:

Ne kadar kalabalığız böyle:)) inşallah hepimiz dileğimize kavuşuruz:) mayıs ayı uğurlu gelicek bize bence kızlar. Benim için son 10. Geri sayım başladı, hadi bakalım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet cok kalabalıgız maşallah bende eminimki mayıs biz anne adaylarının ayı olacak :KK52:

diğer topikte arkadasımın pko vardı ve ilk ayda hamile kaldı :nazar::nazar::nazar:
darısı başımızaaa ama sanrım umudumu kaybediyorumm:KK50:

Kizlar yaz geliyor benim spor yapasim var ama bebik varsa zarar verirsem diye korkumdan kipirdayamiyorum yürüyüş dışında bisey yapamaz mıyız

ay ne güzel ya :) bende de pko var korkuyorum bu yüzden bende hemen olmasını isteyenlerdenım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ardasım olmama ihtimali var diye korunmayı bıraktı..ağustosta düşünüyorduu ama hemen oluverdi..:nazar:

X