-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.641
kızlar merhaba adetime dün 3 gün kalmıştı. dr geç ovulasyon oluyor demişti bir ovulasyon testi yapayım dedim. 2 kırmızı çizgi belirdi olması gerekenden birazcık daha silikti. bu ne demek oluyor sizce? hala yumurtluyormuyum ki???[/QUOTE
Ovulasyon testlerinin gebeliğide gösterdiğini duymuştum ve denemek istedim elimde bir tane vardı merak ettim ve çift çizgi çıkmıştı sanırım bi kaç gün vardı regl günüme daha sonra gebelik testi yaptım onda da pozitif çıkmıştı.İnşalah seninkide öyledir.Bence gebelik testi alıp yapabilirsin
merhaba, cevabın için çok çok tşk ederim. bende öyle duydum ama dün hamilelik testi de yaptım tek çizgi çıktı. bhcg tespiti için erken olabilir ..allah hayırlısını versin ama pek ümüdim yok çünkü bu ay klomen kullandım yumurtam pek büyümemişti( bu ay da adetin 3. günü kullan dedi dr. inşallah gerek kalmaz.
merhaba, cevabın için çok çok tşk ederim. bende öyle duydum ama dün hamilelik testi de yaptım tek çizgi çıktı. bhcg tespiti için erken olabilir ..allah hayırlısını versin ama pek ümüdim yok çünkü bu ay klomen kullandım yumurtam pek büyümemişti( bu ay da adetin 3. günü kullan dedi dr. inşallah gerek kalmaz.
Rica ederim.Bende ilk duyduğumda inanmamıştım,öyle saçma şey mi olur diyordum :)ama adet günün geçince yap bakalım inşallah hamilesindir.Biliyorsun geç döllenme olduğu zaman gebelik testlerine hemen yansımıyor.
Senin az kalmış bana göre :) Benim daha 10 günüm var.
slm milletbatı 1 mayıs olanlar nerdesiniz?
merhaba, bat 4 Mayıs ekler misin lütfen. tşk.
Beni de ekleyiiin
BAT 4 Mayis
Hayırlısı bakalım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar iyi geceler. Beni de eklerseniz sevinirim her ne kadar 2 yıldır umudum kalmasa da BAT 3 mayıs
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hosgeldın canım benım eklıyorum:)
ben wardım adet oldum tatlım :) 28 mayısa dewrettım umutları :)
kızlar 24 mayıs daha başlamadım bile benide ekleyin
Bebeğim ne kadar var adetine benim 5 gun kaldi
Beni de unutmayın kızlar ekleyin bat 12 mayıs
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamamdır canım ekliyorum
Su listeye benide ekleyin yeni katıldım ve bu ay çok umutluyum rabbim isteklerimii boşa çıkarmasın inşaallah 😊
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
batım 5 mayıs benımdeee secido eklesene beni ilk defa eklenıp totem yapmak istiyorum :) tek seferde vururum belkii ihihih :))))
yaa of sankı mıdem bulanııooo benımm psıkolojıkmııı acabaaaaaaaaa((( bıktım artık test alıp bı cızgı gormekten herseferınde baska eczaneden alır oldum :) dalga konusu olacam ahah :)
batım 5 mayıs benımdeee secido eklesene beni ilk defa eklenıp totem yapmak istiyorum :) tek seferde vururum belkii ihihih :))))
yaa of sankı mıdem bulanııooo benımm psıkolojıkmııı acabaaaaaaaaa((( bıktım artık test alıp bı cızgı gormekten herseferınde baska eczaneden alır oldum :) dalga konusu olacam ahah :)
aaa ne münasebet onlar ken dileriyle dalga geçsin biz gururlu anne adaylarıyız:13: totem yapalım canım hadi gözlerimizi kapayıp evrene olumlu msj gönderelim...
üzülme yaa nisanı kaçırdınn mayısa umutlar tükenmedi bak mayıs topigindeyiz
Mayıs ayı hepimize uğur getirsin inş kızlar.