- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 39
karya3554 .!.:Üzülme bebeğim yaa demekki zamanımız var bende 2 3 ay ara verdim
Bende ara vermeyi dusunuyorum canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karya3554 .!.:Üzülme bebeğim yaa demekki zamanımız var bende 2 3 ay ara verdim
Ver canım biraz kendimize gelelim ben direk tüp bebeğe geçiyorum doktorla görüştük nasipse öyle yapicazBende ara vermeyi dusunuyorum canim
Ver canım biraz kendimize gelelim ben direk tüp bebeğe geçiyorum doktorla görüştük nasipse öyle yapicaz
Hayirlisi olsun hepimiz icin insaallaahh
Selam kizlar benim bugün 10. Günüm test yaptirdm 3.7 cikti Dr biraz daha bekleyelim dedi busekilde değerlerin yükseldiğini bilen varmi ya offfff kafam çok karisik kötüyüm ya
Waw Sağol canim yarin test yapsam olurmu acaba bilemedim
Sağolcanim ole yapayim bari beklicez artik tatlm Rabbim yar ve yyardimcimiz olsun inşallahBence yarinda erkenn..2 gun sonra yaptirr bence..deger ikiye katladiysaa sevinebilirsinnnnn....insallah katbe kat artarrr....
Selam kizlar benim bugün 10. Günüm test yaptirdm 3.7 cikti Dr biraz daha bekleyelim dedi busekilde değerlerin yükseldiğini bilen varmi ya offfff kafam çok karisik kötüyüm ya
Aminn...canim uzulmek icin erken degilmii..o testlere hic guvenmiyorumm..
Kuzumm cok erkenn hersey olabilirr..ortada bi rakam..catlama ignesinin etkiside olabilirr bebiste olabikir..
Bende güvenmek istemiyyoooorrruuummmm
Bebek varsa 7. Gunu rahime yerlesiyormuss.. varsa yani daha 3 gunlukk.. insallah bi sonraki tahlilinde kat be kat artmis olurr...
xyz, post: 36693098, member: 218001"]kimyager kardeş....hiç üzülme cancazım.erken yapmışsın adı üsünde..kan testi yaptır ondan sonra..
Canim tam bilmiorum ama devlette 2 yada 3 aşılama gerekio heralde bilen arkadaşlar yazarsaniz sevinirim ekim yada kasımda düşünüyorum biraz ara vercem kendime gelcem
canim ya uzulcek bisey yok sevin bence sonucta asilamanin onuncu gunuyse igneden 11 12 gun filan mi gecti yani. etkisi gecmistir onun bence gebelik baslangici. o degeri hic gormedim hep sifir sifir...Selam kizlar benim bugün 10. Günüm test yaptirdm 3.7 cikti Dr biraz daha bekleyelim dedi busekilde değerlerin yükseldiğini bilen varmi ya offfff kafam çok karisik kötüyüm ya
Bayanlar bugun asilamanin 4.gunu kahverengi leke geldi ne olabilir ? Cok sasirdim ve moralim bozuldu