Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

8 gun var canım :) cok belirti falan aramıyorum umudum bitmedi ama olmazsada üzülmeyecek şekilde psikolojimi düzenliyorum

Bnde yormak isstemiyorum mide bulantilarim oluyo ama gastrit oldugu icin hamilelige yormuyorum sadece cok Üşüyorum ve kasiklarim adet olckmisim gibi agriyo hafiften sagli sollu :'( olmam inşallah yaaa kuzumm

Bnde yormak isstemiyorum mide bulantilarim oluyo ama gastrit oldugu icin hamilelige yormuyorum sadece cok Üşüyorum ve kasiklarim adet olckmisim gibi agriyo hafiften sagli sollu :'( olmam inşallah yaaa kuzumm

inşallah canım benim rabbim hayırlı evladını versin inşallah

Ne kadar kalabalığız böyle:)) inşallah hepimiz dileğimize kavuşuruz:) mayıs ayı uğurlu gelicek bize bence kızlar. Benim için son 10. Geri sayım başladı, hadi bakalım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarrrrr neredesiniz hadi şoyle gırgır makara eğlenelim tek derdimiz bebek değil.. şükürlerimiz ve başka isteklerimizde var ordan brdan konusalım ama gelin buryay bakim:13:

evet cok kalabalıgız maşallah bende eminimki mayıs biz anne adaylarının ayı olacak

diğer topikte arkadasımın pko vardı ve ilk ayda hamile kaldı
darısı başımızaaa ama sanrım umudumu kaybediyorumm

Kizlar yaz geliyor benim spor yapasim var ama bebik varsa zarar verirsem diye korkumdan kipirdayamiyorum yürüyüş dışında bisey yapamaz mıyız

ay ne güzel ya :) bende de pko var korkuyorum bu yüzden bende hemen olmasını isteyenlerdenım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ardasım olmama ihtimali var diye korunmayı bıraktı..ağustosta düşünüyorduu ama hemen oluverdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…