Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

hımm adet zamanlarından sonramı öyle bişiler duymuştum internettende bakmak lazım.bende çalışıyorum bende içersem öyle yaparım

adetten 7 gün sonra felan yazıyodu internette ama ben beklemedim. adetim bittiği gün başladım. yumurtlama günüme kadar işe yarasın diye :)) kendimce öle düşündüm

bilmiyorum canım ama olmaz sanırım. aynı zamanda yapmayın diyolar sadece. biri bitmeden diğerine başlamayın diye okumuştum.

Himm neyse su bi bitsin de bakarim ona gore bisi olmaz heralde ya sonucta rahim temizleyici kürler bunlar bu bitince dort bes gun sonra da ona baslim on gun iceyim bakalim bende ayy boyle seylerin tatlari da cok kotu yavvv :'( :'( :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen canım tadı çok kötü ama dayanmaya çalışıyorum

Benide ekleyin kızlaar bat 11 Mayıs.her ay hüsran hüsran bayılazamm artık.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benide ekleyin kızlaar bat 11 Mayıs.her ay hüsran hüsran bayılazamm artık.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosgeldinnnn kervanimizaaa :):)

bayanlar merhaba benide eklermisiniz listeye...11 mayıs

allah tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...

bayanlar merhaba benide eklermisiniz listeye...11 mayıs

allah tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...

Ohh ohh masaallah masaalah bebis isteyenler cokmus hadi insaallah birimizden bile olsa hayirli bi haber aliriz insaallah bu ayy

adetten 7 gün sonra felan yazıyodu internette ama ben beklemedim. adetim bittiği gün başladım. yumurtlama günüme kadar işe yarasın diye :)) kendimce öle düşündüm

mantıklı.yapıyım bi ara bende işe yarayabilir.hadi hayırlısı bakalım hamiş olalımm

Fluu*************6 MAyıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr *************10 Mayıs

CreeP************11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

Son düzenleme:
hosgeldın canım benım ,:)) ınsallah mayısta hamıle kalanlar dıye topık acarız

Guzel sohbet topigi oldu bu insan rahatliyo biraz düşündüklerini paylasinca mayista testlerimizi atalim buraya :-D :-D

Guzel sohbet topigi oldu bu insan rahatliyo biraz düşündüklerini paylasinca mayista testlerimizi atalim buraya :-D :-D

ınsallah hepimizde cıft cızgıyı goruruz bence kolay hamıle kalmak ıcın neler yapılması onuda yazalım ustu kapalı ama:)

ınsallah hepimizde cıft cızgıyı goruruz bence kolay hamıle kalmak ıcın neler yapılması onuda yazalım ustu kapalı ama:)

Valla bilmiyorum ki bnde tam bi yeri okuyorum kadinin uzanmasi gerekiyo diyo kimisi gerekmez diyo anlayamiyorum ama ben nolur nolmaz diye yarim saat veya daha fazla uzaniyorum ufak bi yastiktanda yardim aliyorum. Baska da ne yapilir bilmem fazla sicaktan kacinmak gerekiyormuş kadininda erkeginde. Sogan kurleri vs ise yariyo diyolar. Iliskiden yarim saat bi saat once erkegin turk kahvesi içmesi de hareketliligi arttiriyomus. Ayrıca keci boynuzu pekmezi yemek de erkek icin ama bnm bilgilerim bu kadar hepsini bol bol yapin kizlarr:-D :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…