-
- Konu Sahibi basbelasiyim
hımm adet zamanlarından sonramı öyle bişiler duymuştum internettende bakmak lazım.bende çalışıyorum bende içersem öyle yaparım
bilmiyorum canım ama olmaz sanırım. aynı zamanda yapmayın diyolar sadece. biri bitmeden diğerine başlamayın diye okumuştum.
Himm neyse su bi bitsin de bakarim ona gore bisi olmaz heralde ya sonucta rahim temizleyici kürler bunlar bu bitince dort bes gun sonra da ona baslim on gun iceyim bakalim bende ayy boyle seylerin tatlari da cok kotu yavvv :'( :'( :'(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen canım tadı çok kötü ama dayanmaya çalışıyorum
Benide ekleyin kızlaar bat 11 Mayıs.her ay hüsran hüsran bayılazamm artık.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bayanlar merhaba benide eklermisiniz listeye...11 mayıs
allah tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
bayanlar merhaba benide eklermisiniz listeye...11 mayıs
allah tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
tarihlerimizz ne kadar yakın birbirine::)
adetten 7 gün sonra felan yazıyodu internette ama ben beklemedim. adetim bittiği gün başladım. yumurtlama günüme kadar işe yarasın diye :)) kendimce öle düşündüm
Hosgeldinnnn kervanimizaaa :):)
Benide ekleyin kızlaar bat 11 Mayıs.her ay hüsran hüsran bayılazamm artık.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar. bende istiyorum hemde çoookkkpeki hangi tarihi veriyoruz beni de yazın
hosgeldın canım benım ,:)) ınsallah mayısta hamıle kalanlar dıye topık acarız
Guzel sohbet topigi oldu bu insan rahatliyo biraz düşündüklerini paylasinca mayista testlerimizi atalim buraya :-D :-D
ınsallah hepimizde cıft cızgıyı goruruz bence kolay hamıle kalmak ıcın neler yapılması onuda yazalım ustu kapalı ama:)
ınsallah hepimizde cıft cızgıyı goruruz bence kolay hamıle kalmak ıcın neler yapılması onuda yazalım ustu kapalı ama:)