- 16 Kasım 2013
- 123
- 15
- Konu Sahibi basbelasiyim
amin canım birşeyde cıkmıyor sukur ama olmadıda bakalım elbet zamanını bilir:)
evet çıkmıyor şükür.beklemekten başka çare yok. folik kullanıyorum bende bu ay.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım birşeyde cıkmıyor sukur ama olmadıda bakalım elbet zamanını bilir:)
Insan korkuyo dimi ya olmazsa ya bi sorun varsa die .ayy bu psikoloji cok sinir bozucu insani strese sokuyo :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insan korkuyo dimi ya olmazsa ya bi sorun varsa die .ayy bu psikoloji cok sinir bozucu insani strese sokuyo :-(
evet çıkmıyor şükür.beklemekten başka çare yok. folik kullanıyorum bende bu ay.
sanırım bırazda kafaya taktıgımız ıcın olmuyor aslında rahat bıraksak kendımızı hemencık gelırler
Fluu*************6 MAyıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
secido ***********10 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
ben bu ay rahatladım pahalıya mal oldu ama esımınde testını yaptık benımde tahllerım yapıldı hatta AMH bıle yaptırdım sukurler olsun ıkımızde sorunsuz cıktık:) kıstım vardı onuda sogan suyuyla attım bakalım ne olacak.
soğan suyunu iyi diyorlar aslında. kız kardeşimde soğan suyundan sonra hamile kaldı bende mi yapsam diye düşünüyorum.
secidoo beni neden çıkardın listeden(
ben 4 günüdr içiyorum canım soğan suyunu bakalım görcez sonucunu
ayy cıkarmadım kuzum hemen bakayımmm ozurdılerım
ben 4 günüdr içiyorum canım soğan suyunu bakalım görcez sonucunu
nasıl içiyosun peki hangi sıklıkla?:44:
Ben dort aydir evliyim ama iki kere test yaptim daha ilk evlendigim ay adet olmadim doktor sokturucu verdi onu bi ictim hepten beni mahvetti iki haftada bi iki uc kez adet oldum bu ayda on gun gecikti cok heveslenmistim ama yine cikmadi hasta oldum yeni bitti iste bakalim bal tarcin corekotu na basladim sonuc ne olck gorcez ise yariyo diiolar ama bakalim
normalde sabah akşam dı fakat çalıştığım için sabahları çok uygun olmuyorum. akşam yemeğinden önce ve gece yatmadan içiyorum. 1 bardak ılık şekilde. tadı çok kötü ama dayanmaya çalışıyorum.
Ben bal tarcin corekotu na basladim bundan sonra sogan kuru yapsam bi zarari olurmu ki [/IMG]
ekledım bebegımmm affet benı
normalde sabah akşam dı fakat çalıştığım için sabahları çok uygun olmuyorum. akşam yemeğinden önce ve gece yatmadan içiyorum. 1 bardak ılık şekilde. tadı çok kötü ama dayanmaya çalışıyorum.
canım adetın gecıkıp bebek olmadıgından emın oldugunda sogan suyu derım ben sokturucu ılac ve ıgneler kullandım ama omadı 5 gun sogan suyu geldı ve kıstım temızlendı