Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

benımde bıldıklerım yazdıkların:) bırde erkek 2 dk ıcerde beklemesı gerekıyormus ıyce samara donduk ya:)

kızlar ben cuma gunu kalan 10 gunluk sogan kurumu uygulayacagım:) belkı yumurtam kıst olmazda catlar esımde bugun gıtmıs fındık cevız bal karısımı bırsey bulmus onu almıss anammmm adam nıyetı bozdu

aynen ama gerçekten böyle bişi var internetten okumuştum unutmayalım.he bak bişi daha geldi aklıma erkek yorgun olduğu zamanlarıda değerlendirmek gerekiyormuş.

yorgunkenmı bak bunu ılk defa duydum:) kız onlar rahatına duskun yorgunken hayatta yapmazlar

yorgunkenmı bak bunu ılk defa duydum:) kız onlar rahatına duskun yorgunken hayatta yapmazlar

valla seninkini bilmem ama benmkine farketmiyor her daim.o yüzden yorgunken sperm kalitesi yüksek olurmuş.ayrıca ard arda iki gün yapmamak gerekiyormuş yani 2 günde bir falan.

valla seninkini bilmem ama benmkine farketmiyor her daim.o yüzden yorgunken sperm kalitesi yüksek olurmuş.ayrıca ard arda iki gün yapmamak gerekiyormuş yani 2 günde bir falan.

dogru onlarda bırde o var :) onlar gıbı ısteklı olsak hemen hamıle kalırız zaten:) ısteklıde olmak cok onemlıymıs

dogru onlarda bırde o var :) onlar gıbı ısteklı olsak hemen hamıle kalırız zaten:) ısteklıde olmak cok onemlıymıs

kesinlikle öyle aklımıza gelen şeyler yada yeni öğrendiğimiz şeyler olursa paylaşalım birbirimizle.Bu ay hepimiz hamiş olalım inşallah ya insan konuştukça daha da hevesleniyor bebişlere

bende bişey duydum ama gülmeyin valla hamile kalan bir arkadaşım söyledi ilişkiden sonra ayakları havaya dikecekmişsin
ne durumlara kaldık yaa ahh bebişim annesini ne hallere düşürüyor

kızlar ben cuma gunu kalan 10 gunluk sogan kurumu uygulayacagım:) belkı yumurtam kıst olmazda catlar esımde bugun gıtmıs fındık cevız bal karısımı bırsey bulmus onu almıss anammmm adam nıyetı bozdu

:-D :-D Allah im neler yapıyoruz biz boyle :-D :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…