- 12 Mart 2014
- 39
- 8
- 34
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
Beklenen adet tarihini ornegin bnm 8 mayis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla bilmiyorum ki bnde tam bi yeri okuyorum kadinin uzanmasi gerekiyo diyo kimisi gerekmez diyo anlayamiyorum ama ben nolur nolmaz diye yarim saat veya daha fazla uzaniyorum ufak bi yastiktanda yardim aliyorum. Baska da ne yapilir bilmem fazla sicaktan kacinmak gerekiyormuş kadininda erkeginde. Sogan kurleri vs ise yariyo diyolar. Iliskiden yarim saat bi saat once erkegin turk kahvesi içmesi de hareketliligi arttiriyomus. Ayrıca keci boynuzu pekmezi yemek de erkek icin amabnm bilgilerim bu kadar hepsini bol bol yapin kizlarr:-D :-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım teşekkür ederim canım, benim 19 mayıs gençlik ve spor bayramında :)
benımde bıldıklerım yazdıkların:) bırde erkek 2 dk ıcerde beklemesı gerekıyormus ıyce samara donduk ya:)
he bide sabahları şans daha yüksek olurmuş.
anacım sabah nasıl yapayım benımkıne kalsa olurda ıse gelıyorum yap banyo yap derken ooooo :)
haklısın bakma dediğime bende işe geliyorum uygulamaya geçiremedim tabi tatil günleri olabiliyo
tamam ozaman haftasonunu degerlendırıyoruz:) unutmayalım bak
aynenama gerçekten böyle bişi var internetten okumuştum unutmayalım.he bak bişi daha geldi aklıma erkek yorgun olduğu zamanlarıda değerlendirmek gerekiyormuş.
yorgunkenmı bak bunu ılk defa duydum:) kız onlar rahatına duskun yorgunken hayatta yapmazlar
ayyy hadi kızlar inşallahsabahta üfff hiç çekilmiyor yaaa
valla seninkini bilmem ama benmkine farketmiyor her daim.o yüzden yorgunken sperm kalitesi yüksek olurmuş.ayrıca ard arda iki gün yapmamak gerekiyormuş yani 2 günde bir falan.
dogru onlarda bırde o var :) onlar gıbı ısteklı olsak hemen hamıle kalırız zaten:) ısteklıde olmak cok onemlıymıs
kızlar ben cuma gunu kalan 10 gunluk sogan kurumu uygulayacagım:) belkı yumurtam kıst olmazda catlaresımde bugun gıtmıs fındık cevız bal karısımı bırsey bulmus onu almıss anammmm adam nıyetı bozdu
benimki de keçiboznuzu fındık incir ne bulduysa almış:)))
benımde bıldıklerım yazdıkların:) bırde erkek 2 dk ıcerde beklemesı gerekıyormus ıyce samara donduk ya:)
kızlar ben cuma gunu kalan 10 gunluk sogan kurumu uygulayacagım:) belkı yumurtam kıst olmazda catlaresımde bugun gıtmıs fındık cevız bal karısımı bırsey bulmus onu almıss anammmm adam nıyetı bozdu