Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Bu bilgilerle prof olmamiz lazim profff :-D :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende bişey duydum ama gülmeyin valla hamile kalan bir arkadaşım söyledi ilişkiden sonra ayakları havaya dikecekmişsin
ne durumlara kaldık yaa ahh bebişim annesini ne hallere düşürüyor
Ayy ne guldum ya :-D :-D harbiden neler yaptik inatci bebekler bunlar :-D

bende bişey duydum ama gülmeyin valla hamile kalan bir arkadaşım söyledi ilişkiden sonra ayakları havaya dikecekmişsin
ne durumlara kaldık yaa ahh bebişim annesini ne hallere düşürüyor

bırde su varmıs sır ustu bekleyıp yakaları dıkıyoruz ya hafıf hafıf bısıklet surusude ıyıymıs guya

Valla bakalim ben bu ay bal tarcin corekotu yaptim bi kac gun sogan kuru uygularim kurallara uyuyorum :-D esim de findik fistik keciboynuzu pekmezi kahveler tatlilar :-D :-D umudum var bu aya insaallah :-D :-D

ınsallah canım ınsallahhh hepımız sonuclarımızı atalım pozıtıf ppozıtıf sonrada besık kertmesı yapalım

aynen ne zorluklar kızlar ya bende bu ayak dikme meselesini duymuştum denemedim ama. kızlar ne yapalım olana kadar bu tür şeyler olucak yapıcak bişi yok

hayatımdaki bütün güzel şeyler mayıs ayında oldu... inşallah bu mayıs ayı da bebek getirir bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…