Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Insan korkuyo dimi ya olmazsa ya bi sorun varsa die .ayy bu psikoloji cok sinir bozucu insani strese sokuyo :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bu ay rahatladım pahalıya mal oldu ama esımınde testını yaptık benımde tahllerım yapıldı hatta AMH bıle yaptırdım sukurler olsun ıkımızde sorunsuz cıktık:) kıstım vardı onuda sogan suyuyla attım bakalım ne olacak.

Insan korkuyo dimi ya olmazsa ya bi sorun varsa die .ayy bu psikoloji cok sinir bozucu insani strese sokuyo :-(

korkuyor tabi.ilk aylar paniktim ama şimdi rahat olarak bekliyorum.bakalım ne olacak.folik kullanıyorum bu ay bide.

Insaallah olur ne diyelim kizlar ben tarcin corekotu bal yapiyorum bitince sogan kuru yapsam zarari olurmu

soğan suyunu iyi diyorlar aslında. kız kardeşimde soğan suyundan sonra hamile kaldı bende mi yapsam diye düşünüyorum.

ben 4 günüdr içiyorum canım soğan suyunu bakalım görcez sonucunu

Ben bal tarcin corekotu na basladim bundan sonra sogan kuru yapsam bi zarari olurmu ki [/IMG]

nasıl içiyosun peki hangi sıklıkla?:44:

normalde sabah akşam dı fakat çalıştığım için sabahları çok uygun olmuyorum. akşam yemeğinden önce ve gece yatmadan içiyorum. 1 bardak ılık şekilde. tadı çok kötü ama dayanmaya çalışıyorum.

canım adetın gecıkıp bebek olmadıgından emın oldugunda sogan suyu derım ben sokturucu ılac ve ıgneler kullandım ama omadı 5 gun sogan suyu geldı ve kıstım temızlendı

ekledım bebegımmm affet benı

Ben bal tarcin corekotu na basladim bundan sonra sogan kuru yapsam bi zarari olurmu ki [/IMG]

bilmiyorum canım ama olmaz sanırım. aynı zamanda yapmayın diyolar sadece. biri bitmeden diğerine başlamayın diye okumuştum.

hımm adet zamanlarından sonramı öyle bişiler duymuştum internettende bakmak lazım.bende çalışıyorum bende içersem öyle yaparım

canım adetın gecıkıp bebek olmadıgından emın oldugunda sogan suyu derım ben sokturucu ılac ve ıgneler kullandım ama omadı 5 gun sogan suyu geldı ve kıstım temızlendı

Iste sekizinde hasta oldum adetin ikinci gunu bal tarcin corekotu na baslaniyormus oniki gun yeniyomus ona basladim ben. dort gun sonra bitcek bu bitince sogan kuru yapsammi diyorum zarari olurmu ki hem bal tarcin hem sogan suyu fazla gelirmiki :-D regl patlamasi yasamim sonra :-D :-D :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…