Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Valla bilmiyorum ki bnde tam bi yeri okuyorum kadinin uzanmasi gerekiyo diyo kimisi gerekmez diyo anlayamiyorum ama ben nolur nolmaz diye yarim saat veya daha fazla uzaniyorum ufak bi yastiktanda yardim aliyorum. Baska da ne yapilir bilmem fazla sicaktan kacinmak gerekiyormuş kadininda erkeginde. Sogan kurleri vs ise yariyo diyolar. Iliskiden yarim saat bi saat once erkegin turk kahvesi içmesi de hareketliligi arttiriyomus. Ayrıca keci boynuzu pekmezi yemek de erkek icin ama :-) bnm bilgilerim bu kadar hepsini bol bol yapin kizlarr:-D :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benımde bıldıklerım yazdıkların:) bırde erkek 2 dk ıcerde beklemesı gerekıyormus ıyce samara donduk ya:)

kızlar ben cuma gunu kalan 10 gunluk sogan kurumu uygulayacagım:) belkı yumurtam kıst olmazda catlar :KK52::KK76: esımde bugun gıtmıs fındık cevız bal karısımı bırsey bulmus onu almıss anammmm adam nıyetı bozdu:KK1::KK9::KK30:

yorgunkenmı bak bunu ılk defa duydum:) kız onlar rahatına duskun yorgunken hayatta yapmazlar:KK51:

:KK1: valla seninkini bilmem ama benmkine farketmiyor :KK1:her daim.o yüzden yorgunken sperm kalitesi yüksek olurmuş.ayrıca ard arda iki gün yapmamak gerekiyormuş yani 2 günde bir falan.

:KK1: valla seninkini bilmem ama benmkine farketmiyor :KK1:her daim.o yüzden yorgunken sperm kalitesi yüksek olurmuş.ayrıca ard arda iki gün yapmamak gerekiyormuş yani 2 günde bir falan.

dogru onlarda bırde o var :) onlar gıbı ısteklı olsak hemen hamıle kalırız zaten:) ısteklıde olmak cok onemlıymıs

dogru onlarda bırde o var :) onlar gıbı ısteklı olsak hemen hamıle kalırız zaten:) ısteklıde olmak cok onemlıymıs

kesinlikle öyle :KK1: aklımıza gelen şeyler yada yeni öğrendiğimiz şeyler olursa paylaşalım birbirimizle.Bu ay hepimiz hamiş olalım inşallah ya insan konuştukça daha da hevesleniyor bebişlere :emir_bebek:

kızlar ben cuma gunu kalan 10 gunluk sogan kurumu uygulayacagım:) belkı yumurtam kıst olmazda catlar :KK52::KK76: esımde bugun gıtmıs fındık cevız bal karısımı bırsey bulmus onu almıss anammmm adam nıyetı bozdu:KK1::KK9::KK30:

benimki de keçiboznuzu fındık incir ne bulduysa almış:)))

bende bişey duydum ama gülmeyin valla hamile kalan bir arkadaşım söyledi :nazar: ilişkiden sonra ayakları havaya dikecekmişsin :KK1:
ne durumlara kaldık yaa :KK1: ahh bebişim annesini ne hallere düşürüyor :KK53:

:-D :-D Allah im neler yapıyoruz biz boyle :-D :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X