Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

canım merhaba.dün gittik malatya ya.eşim sperm testi yaptı.az önce konuştum denizhan beyle.gayet iyi dedi.bu arada ben bugün erken adet oldum.normalde 24 günde bir olurdum.bugün 20.gün denizhan bey olabilr takma dedi.tedavi düşünürsen bu ay dinlen.bir sonraki adetin 2 ya da 3.günü gel dedi.bakalım artık.inşallah gerek kalmaz.eğer takrar oynama olmazsa bat 9 mayıs.inşallah gelmez. istemiyorum gelmesin

sana yıne ıyı ya gel dedmıs banada adetının 3. gunu fsh ve e2 tahlıllerını yap gel dedı sorun yok dedı ama tedavı falan hıc bırseyde soylemedı anlamadımkı ınsallah ıyı olur sonuc uuzlme bebegım bebıslerımıze hamıle oldugumuzda beraber gıderız Denızhana:)

Fluu*************6 MAyıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

canım eğer hoca da sana ait hormon sonuçları yoksa normal öyle demesi.benim ameliyat öncesine ait hormon test sonuçlarım var hocada.hepsi de normaldi.o yüzdendir bence takılma buna.sen de üzülme inşallah dediğin gibi bebekler için gideriz denizhan hocaya

yok canım oncekı gıttgımde goturdum vardı yanı ustelık sorun yok dedı ama yenıden ıstedı neyse artık ıstesın bakalım noolucak:)

yok canım oncekı gıttgımde goturdum vardı yanı ustelık sorun yok dedı ama yenıden ıstedı neyse artık ıstesın bakalım noolucak:)

anladım canım.napalım artık ne derlerse yapacaz ona güvenmekten başka çaremiz var mı? bakarsın benden de sonra ister.allah yüzümüze baksın ne diyelim.. bu arada ben kaçar öğrenciler beni bekler 4 dk sonra dersim var.görüşürüz...

tamam canım kolay gelsin optumm kocaman

Fluu*************6 MAyıs

Umuttt***********7 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

Hepimiz hasta olmazsak ayni hafta test yapcaz :-D siraya dizilmisiz :-D

Fluu*************6 MAyıs

Umuttt***********7 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

_pdr *************10 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

Son düzenleme:
evet ınsallah hepımızzzz 1 er gun arayla bebıslerımızı ogrenırız:) ınsallah Allahım duy bizi bize merhamet et

Ayy insaallah bende hep dua ediyorum bide arkadaslarim dogum yapiyo hamileler mevlude falan gidiyoru görüyorum orsa ufacık tatli mi tatli bebekleri insan hemen oluversin istiyor

Ayy insaallah bende hep dua ediyorum bide arkadaslarim dogum yapiyo hamileler mevlude falan gidiyoru görüyorum orsa ufacık tatli mi tatli bebekleri insan hemen oluversin istiyor
ne kadar süredir istiyırsun canım ben 10 aylık evliyim hiç korunmadım ve hiç olmadı

ne kadar süredir istiyırsun canım ben 10 aylık evliyim hiç korunmadım ve hiç olmadı

Ben dort aydir evliyim ama iki kere test yaptim daha ilk evlendigim ay adet olmadim doktor sokturucu verdi onu bi ictim hepten beni mahvetti iki haftada bi iki uc kez adet oldum bu ayda on gun gecikti cok heveslenmistim ama yine cikmadi hasta oldum yeni bitti iste bakalim bal tarcin corekotu na basladim sonuc ne olck gorcez ise yariyo diiolar ama bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 5-6 aydır korunmuyorum olmuyo doktorada gittim ama bakalm ne olacak.hayırlısıyla gelsin bebişler artık

Insan korkuyo dimi ya olmazsa ya bi sorun varsa die .ayy bu psikoloji cok sinir bozucu insani strese sokuyo :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…