Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Ara ara kasıklarımda batma oldu ama fazla değil iltihap vardı geçti ama kist var

Yasak bittiyse calismalar baslasin niye umutsuzluğa kapiliyosun? Benim de hiç belirtim olmuyo ama doktora gittiğim de vardi yumurtam.her zaman olurmuydu belirtin senin? Istersen bi ovulasyon testi al yarın emin olursun hem de o günü kacirmaz degerlendirirsin

evet olurdu ama gerçi ben sanırım geç yumurtluyorum b,rkaç gün daha bekleyeym bekarken 30 günde bir adet olurdum son 3 aydır 33-34 günde bir adet oluyorum böyle hesaplayayınca iki-üc gün daha var işin ilginç tarafı belim sızlıyo biraz. Yumurtlama belirtisi olabilir ve çalışmalar devam edebilir

Birkaç günlük gecikmeler için rahim kendini hamileliğe hazirliyor derler ayy senin ki de hazırlığıni bitirmistir umarım♥ birsonraki tahmini adet tarihinden 14 gün geriye say bulduğun gunden 3 gün önce ve 3 gun sonra si için gün aşırı ilişki ihtimali arttırıyor. İnşallah güzel haberler alırız senden canım.

ayyy ağzından bal damlıyo yaa inş rahmim hamileliğe hazrlanıodur. dediğin gibi yaptım hesapladım daha yumurtlamama varmış ya önerilerini dikkate alıcam

Selamlar benim bat 1 Mayıs. Bu ay 10. Günden başlayarak 14.gun dahil Korunmasız ilişki oldu 17 . gün bel ve kasık ağrısı olunca acaba şimdi mi yumurtluyorum diyerek 17.gunu de değerlendirdik
dehşet gaz sancim var ayaklarım donuyor resmen zaman geçmek bilmiyor. Önceden 1 düşüğüm var sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi.

Ben denemidtim, sende takip et ovulasyon testiyle insallah tutturursun, benim hala akintimdevam ediyor bu ovulasyon akintisi kac gun suruyor benim 5 gundur uzayan akintim var, yumurta catladiktan sonrada mi akinti devam ediyor acaba

Ben denemidtim, sende takip et ovulasyon testiyle insallah tutturursun, benim hala akintimdevam ediyor bu ovulasyon akintisi kac gun suruyor benim 5 gundur uzayan akintim var, yumurta catladiktan sonrada mi akinti devam ediyor acaba

Allah allah 5 gun çok uzun canım catladiktan sonra seffaf renksiz akinti değişip beyaza dönmesi lazim.boşver düşünme strese sokma kendini umut olduğu sürece devam

hoşgeldin:))az kalmış canım inş tutmuştur:))
Teşekkürler . Sabırsızlıkla bekliyorum ama bağırsaklarım bozuldu. Çok fenayım akşam yemeğinden beri. Bir önceki gebeligimde yine bu zamanlar zehirlenmistim acillik olmuştum. İğne, serum derken gebelik hiç aklıma gelmemişti. Sonuçta 6 haftalık ken kalbi durdu.bu olay hep soru işareti olarak kaldı bende.acaba bu yüzden mi oldu diye. Her ne kadar doktorlar 4 haftadan önce bebek etkilenmez desene ben ağrı kesici bile.icmiyorum o günden beri reglim yakınken

aynen canım ben de dikkat etmye çalışıyorum. zorunda kalmadıkça ilaç almamaya çalışıyorum. etkilenmez diyolar ama nolur nolmaz ya. dikkat etmek lazım

Kızlar bu sefer ovulasyon testim pozitif sanırım bı an hiç göremicwm sandım bugün ve yarın ilişki yeterlı sanırm ne dersınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamlar,
Iki cizgide gayet net.
gebelik testinde de aynı netlikte iki cizgi diliyorum.
Bende bu ay tutmazsa önümüzde ki ay bu testlerden almayı düşünüyorum. Markası nedir, nereden, ne kadara aldınız acaba?

evet canım pzitif... ben de 2 gündür deniyorum ama hep tek çizgi. kaçıncı gününde yakaladın bunu

Tatlım 16. Günümde yakaladım adetlerım 30 günde bir geçen ayda aynı zamanda yakaladm ama 17. Gun ilişki oldu be tutmadı busefer sağlama aldm bakalım hayırlısı

benim 13. gunum fakat ben 28 günde bir oluyorum bakalım ne zaman cıkcak. bu ay ilk defa deniyorum

Gittigidiyor dan aldım bu sefer eczanede pahalı oluyor markası laboguıck 20 ovulasyon 6tane gebelık testı 20 tl tavsiye ederım canım aynı gün kargo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…