- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
sz de mi soğan kürü yaptınız bnde yaptım adetme 10 gün kala sol kasıgımda batma karnımda kasıklarımda batma gögmde ğrılar vardı bunları daha önce yasamamıstım size bişey oldu mu sizde kist veya iltihap var mı ?
Ara ara kasıklarımda batma oldu ama fazla değil iltihap vardı geçti ama kist var
Slm kızlar nabersiniz var mı bir gelişme ? bn 30 ila 33 günde bir regl oluyorum nisan 8 de regl oldm ne zaman yumurtlucam ne akıntı ne ağrı bişey yok bu ay dr iki fitil ilaçlar verdi ilaçlar fitilin biri bitti bi tane fitil kaldı o yüzden mi gecikti ki yumurtlamıcam mı yoksa :-( :-( zaten bir hafta ilişki yasaktı yasak bugün bitti şansım bu ay pek yok gibi ne diyosunuz :-(
Yasak bittiyse calismalar baslasin niye umutsuzluğa kapiliyosun? Benim de hiç belirtim olmuyo ama doktora gittiğim de vardi yumurtam.her zaman olurmuydu belirtin senin? Istersen bi ovulasyon testi al yarın emin olursun hem de o günü kacirmaz degerlendirirsin
evet olurdu ama gerçi ben sanırım geç yumurtluyorum b,rkaç gün daha bekleyeym bekarken 30 günde bir adet olurdum son 3 aydır 33-34 günde bir adet oluyorum böyle hesaplayayınca iki-üc gün daha var işin ilginç tarafı belim sızlıyo biraz. Yumurtlama belirtisi olabilir ve çalışmalar devam edebilir
Birkaç günlük gecikmeler için rahim kendini hamileliğe hazirliyor derler ayy senin ki de hazırlığıni bitirmistir umarım♥ birsonraki tahmini adet tarihinden 14 gün geriye say bulduğun gunden 3 gün önce ve 3 gun sonra si için gün aşırı ilişki ihtimali arttırıyor. İnşallah güzel haberler alırız senden canım.
Can benziyo anlattillarin yumurtlama belirtilerine gün aşırı ilişki olmuş umarim tutmuştur ya çok merak ediyorum kizlar tabi belicez daha öğrenmek için .ben bu ay ovulasyon testi kullanacağım kizlar kesin günü tutturmak için net belirtilerim olmuyor benim yumurtlama gununde .bakalim kaçıncı günde yakalayacağım
Ben denemidtim, sende takip et ovulasyon testiyle insallah tutturursun, benim hala akintimdevam ediyor bu ovulasyon akintisi kac gun suruyor benim 5 gundur uzayan akintim var, yumurta catladiktan sonrada mi akinti devam ediyor acaba
Bat 1 Mayıs benimde.. umutluyum bu aydan inşallah tutmuştur
Teşekkürler . Sabırsızlıkla bekliyorum ama bağırsaklarım bozuldu. Çok fenayım akşam yemeğinden beri. Bir önceki gebeligimde yine bu zamanlar zehirlenmistim acillik olmuştum. İğne, serum derken gebelik hiç aklıma gelmemişti. Sonuçta 6 haftalık ken kalbi durdu.bu olay hep soru işareti olarak kaldı bende.acaba bu yüzden mi oldu diye. Her ne kadar doktorlar 4 haftadan önce bebek etkilenmez desene ben ağrı kesici bile.icmiyorum o günden beri reglim yakınkenhoşgeldin:))az kalmış canım inş tutmuştur:))
Teşekkürler . Sabırsızlıkla bekliyorum ama bağırsaklarım bozuldu. Çok fenayım akşam yemeğinden beri. Bir önceki gebeligimde yine bu zamanlar zehirlenmistim acillik olmuştum. İğne, serum derken gebelik hiç aklıma gelmemişti. Sonuçta 6 haftalık ken kalbi durdu.bu olay hep soru işareti olarak kaldı bende.acaba bu yüzden mi oldu diye. Her ne kadar doktorlar 4 haftadan önce bebek etkilenmez desene ben ağrı kesici bile.icmiyorum o günden beri reglim yakınken
Kızlar bu sefer ovulasyon testim pozitif sanırım bı an hiç göremicwm sandım bugün ve yarın ilişki yeterlı sanırm ne dersınızEki Görüntüle 1083939
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bu sefer ovulasyon testim pozitif sanırım bı an hiç göremicwm sandım bugün ve yarın ilişki yeterlı sanırm ne dersınızEki Görüntüle 1083939
evet canım pzitif... ben de 2 gündür deniyorum ama hep tek çizgi. kaçıncı gününde yakaladın bunu
Tatlım 16. Günümde yakaladım adetlerım 30 günde bir geçen ayda aynı zamanda yakaladm ama 17. Gun ilişki oldu be tutmadı busefer sağlama aldm bakalım hayırlısı
Tatlım 16. Günümde yakaladım adetlerım 30 günde bir geçen ayda aynı zamanda yakaladm ama 17. Gun ilişki oldu be tutmadı busefer sağlama aldm bakalım hayırlısı
Gittigidiyor dan aldım bu sefer eczanede pahalı oluyor markası laboguıck 20 ovulasyon 6tane gebelık testı 20 tl tavsiye ederım canım aynı gün kargo