Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Keske basliga yazsak Kizlar bat 20 nisan ovulasyon testide sip verildi ins. Bu ay bende istiyorum mayista haberler gelir ins bol bol bebislerimiz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1mayıs benimde işçi bayramı benimde bayramim olsunnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

topiğin hayırlı uğurlu olsun cnm benim .. :KK9::KK9::KK9:
insallah kuzum rabbim anne olmayı nasip eylesin .. :KK16::KK16:

Slm kızlar nabersiniz var mı bir gelişme ? bn 30 ila 33 günde bir regl oluyorum nisan 8 de regl oldm ne zaman yumurtlucam ne akıntı ne ağrı bişey yok bu ay dr iki fitil ilaçlar verdi ilaçlar fitilin biri bitti bi tane fitil kaldı o yüzden mi gecikti ki yumurtlamıcam mı yoksa :-( :-( zaten bir hafta ilişki yasaktı yasak bugün bitti şansım bu ay pek yok gibi ne diyosunuz :-(

Bende istiyorum regl günüm değişiyor sinir oluyorum kasiklarimda agri var son mart 20 sinde oldum bir ayi geçti inşallah sonucm iyi çıkar :rolleyes:

Kızlar soğan kürüne başladım ama adetin 4. Günü . normal de 7. Gün diyorlar dayanamadım başladım hemen sizce bir sakıncası olur mı?birde 15 gün yapvam

İnşallah canım artık usandım herşryden. Faydası olsun yazacam hemen birde ben günde 2 kez içiyorum ama zamanı yok . Günün herhangi bir saatinde içiyorum inş faydası olur

İnşallah canım artık usandım herşryden. Faydası olsun yazacam hemen birde ben günde 2 kez içiyorum ama zamanı yok . Günün herhangi bir saatinde içiyorum inş faydası olur

merhba ne zamandır evlisiniz ? soğan kürü yapcaksınız galba. bnde gecen ay yaptım

2 senelik evliyim ben ve acayip derecede bebek istiyorum. Aşılama yaptım tutmadı Nisan başında adet oldum . Umudum bu kür. Sizde işe yaradı mı acaba? Bende 4. Günüm . Nasıl içtiniz

iltihapta var bende idrar yollarımda inş işe yarar

inş işe yarar Allah ım şifa versin bnde çok istiyorum 8 ay doldu evleneli ve 5 aydır bebiş bekliyorum bnde iltihap kist filan yok hamileliği kolaylastırıo die içmiştim fakat hamile kalamadım doktoruma gittim hormon testimde tiroidim yüksek çıktı rahmimde de yara varmış yara için ilaç ve fitil verdi tiroid için endokrin doktruna yönlendirdi

nasıl içtgme gelince de bn soğanı zaten seviyorum çig yada pişmiş farketmez iki gün biraz tadı tuhaf geldi midem kalkar gibi oldu snraki günler su gibi rahatlıkla içtim soğan küründen midir bilmem ama kürü bıraktktan snra adetme 10 gün kala sol kasığmda batma sancı mı desem kramp mı desem ağrılar vardı gögsüm ağrıdı çok hassaslastı hiç böyle olmamıstım hamileyim sandım hatta ama değilmişim. bunları soğan kürü mü yaptı bilemiyorum bide akıntım falan olmadı iltihap olanlarda kist olanlarda akıntı falan oluyomuş bu ay kürü yapmıcam galiba. zaten çok ilac kullandım endokrin doktoru da ilaç verirse diye gerek duymuyorum gecen ay hiç ilaç almadan kürü uygulamıstım

Yeni katıldım aranıza.Bende çocuk istiyorum 10 aydır ama hala yok geçen ay soğan kürünü yaptım ama olmadı malesef

Yeni katıldım aranıza.Bende çocuk istiyorum 10 aydır ama hala yok geçen ay soğan kürünü yaptım ama olmadı malesef

sz de mi soğan kürü yaptınız bnde yaptım adetme 10 gün kala sol kasıgımda batma karnımda kasıklarımda batma gögmde ğrılar vardı bunları daha önce yasamamıstım size bişey oldu mu sizde kist veya iltihap var mı ?

Mrb canim benim bat 6 mayis ayin 19 unda sabahleyin beyaz saydam uzayan akintiyi farkettim, 14, gunumdu, ikiski oldu. 20 ve 21 inde kasik agrim cok artti hatta 21 inde sol tarafim sancidan uyustu isyerinde oturamaz oldum yolda terleme ve sanci oldu acaba bugunmu yumurtluyorum dedim 21 inide degerlendirdik 16. Gundu akintim yine ayni sekikdi biraz daha yogunlugu artmisti, bugun hic agrim kalmadi arada bir batma ve bel agrisj oluyor, insallah yumurtlamayi yakalamisimdir, sence bunlar yumurtlama belirtisimiydi,

Can benziyo anlattillarin yumurtlama belirtilerine gün aşırı ilişki olmuş umarim tutmuştur ya çok merak ediyorum kizlar tabi belicez daha öğrenmek için .ben bu ay ovulasyon testi kullanacağım kizlar kesin günü tutturmak için net belirtilerim olmuyor benim yumurtlama gununde .bakalim kaçıncı günde yakalayacağım:KK76:

X