Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

benim 13. gunum fakat ben 28 günde bir oluyorum bakalım ne zaman cıkcak. bu ay ilk defa deniyorum

Ne güzel işte erkenden yumurtlarsın normale göre yarın yumurtlsma günün resım at bakalım bıde günde 2 sefer yap ben sabah yaptm silikti akşam yaptım net çıktı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam o zaman sabah akşam yapim. ne de olsa bol test var elimde:) çıkınca resim atarım ben de.. ay inş bu ay tutar çok istiyorumm

Selamlar,
Iki cizgide gayet net.
gebelik testinde de aynı netlikte iki cizgi diliyorum.
Bende bu ay tutmazsa önümüzde ki ay bu testlerden almayı düşünüyorum. Markası nedir, nereden, ne kadara aldınız acaba?

Beni de alin aranizaaaa tam olarak belli olmamakla brlikte 24 mayisss coooook uzun.

Canm troidin kac cikti endokrnci ne ilaci verdi

28 gunde bir olurum bugun 13du hala cizgi hayalet gibi:18: bunun yavas yavad netlesmesi gerekmez mi yokse silik silik giderken birgun birden net gorecek miyim ???

Kizlar gunaydinn ya dunden onceki gun bnden yumurtlama akintisi gibi seffaf renk uzayan akinti geldi ama atesim hala artmadi 35.9 du hep bu sabah 36.1 olmus ne zmn artar ısı

28 gunde bir olurum bugun 13du hala cizgi hayalet gibi:18: bunun yavas yavad netlesmesi gerekmez mi yokse silik silik giderken birgun birden net gorecek miyim ???

Bendede bian şüphe olmuştu hep silikmi kalacak die sabah akşam yap test 14 veya 15. Gün neti yakalarsn

Bizde 7 aydır uğraşıyoruz ama bi sonuç alamadık daha. Eşimde ileri hızlı hareketli sayısı az çıktı ve proxceed verdiler onu kullanıyoruz ayrıca keçiboynuzu kürü de yapıyorum her akşam onu da kullanıyor ama bilmiyorum inşallah Allah hepimize tez zamanda nasip eder

Kizlar gunaydinn ya dunden onceki gun bnden yumurtlama akintisi gibi seffaf renk uzayan akinti geldi ama atesim hala artmadi 35.9 du hep bu sabah 36.1 olmus ne zmn artar ısı

canım artmıs ıste :) sanırım sen 2-3 derecelık artıs beklıyorsun yavas yavas takıp et bakalım

chuchee**********1 Mayıs

gingery***********1 Mayıs

missdely**********1 Mayıs

askyokolmak*******1 Mayıs

papatis***********3 Mayıs

BenimAskPastam****5 Mayıs

Fluu*************6 MAyıs

damak***********6 Mayıs

sykapusuz*********6 Mayıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

hanife55**********8 Mayıs

CICIBICIMELEK******8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr ************10 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

kds2309*********11 Mayıs

balarisi1 *********11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

26may***********13 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

ABCDEFCD*********14 Mayıs

brczngn***********15 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

nazligamzelim******19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

bernaaydin********24 Mayıs​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…