- 28 Şubat 2014
- 406
- 157
- 34
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
benim 13. gunum fakat ben 28 günde bir oluyorum bakalım ne zaman cıkcak. bu ay ilk defa deniyorum
Ne güzel işte erkenden yumurtlarsın normale göre yarın yumurtlsma günün resım at bakalım bıde günde 2 sefer yap ben sabah yaptm silikti akşam yaptım net çıktı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bu sefer ovulasyon testim pozitif sanırım bı an hiç göremicwm sandım bugün ve yarın ilişki yeterlı sanırm ne dersınızEki Görüntüle 1083939
Aynı mesajı tekrar yazmışım pardon.. Inşallah gerek kalmaz
Teşekkürler
tamam o zaman sabah akşam yapim. ne de olsa bol test var elimde:) çıkınca resim atarım ben de.. ay inş bu ay tutar çok istiyorumm
inş işe yarar Allah ım şifa versin bnde çok istiyorum 8 ay doldu evleneli ve 5 aydır bebiş bekliyorum bnde iltihap kist filan yok hamileliği kolaylastırıo die içmiştim fakat hamile kalamadım doktoruma gittim hormon testimde tiroidim yüksek çıktı rahmimde de yara varmış yara için ilaç ve fitil verdi tiroid için endokrin doktruna yönlendirdi
nasıl içtgme gelince de bn soğanı zaten seviyorum çig yada pişmiş farketmez iki gün biraz tadı tuhaf geldi midem kalkar gibi oldu snraki günler su gibi rahatlıkla içtim soğan küründen midir bilmem ama kürü bıraktktan snra adetme 10 gün kala sol kasığmda batma sancı mı desem kramp mı desem ağrılar vardı gögsüm ağrıdı çok hassaslastı hiç böyle olmamıstım hamileyim sandım hatta ama değilmişim. bunları soğan kürü mü yaptı bilemiyorum bide akıntım falan olmadı iltihap olanlarda kist olanlarda akıntı falan oluyomuş bu ay kürü yapmıcam galiba. zaten çok ilac kullandım endokrin doktoru da ilaç verirse diye gerek duymuyorum gecen ay hiç ilaç almadan kürü uygulamıstım
28 gunde bir olurum bugun 13du hala cizgi hayalet gibi:18: bunun yavas yavad netlesmesi gerekmez mi yokse silik silik giderken birgun birden net gorecek miyim ???
Kizlar gunaydinn ya dunden onceki gun bnden yumurtlama akintisi gibi seffaf renk uzayan akinti geldi ama atesim hala artmadi 35.9 du hep bu sabah 36.1 olmus ne zmn artar ısı
benide eklermisin canımm 6 mayıs
Beni de alin aranizaaaa tam olarak belli olmamakla brlikte 24 mayisss coooook uzun.
tamamdır bebegım hosgeldın sefalar getırdın:)
Bat 1 Mayıs benimde.. umutluyum bu aydan inşallah tutmuştur
1mayıs benimde işçi bayramı benimde bayramim olsunnn
canım benıde eklemeyı unutmussun sanırım bat:1 mayısss