-
- Konu Sahibi basbelasiyim
Kizlar bat 29 du az kaldi dua edin :))
Kizlar bat 29 du az kaldi dua edin :))
topiğin hayırlı uğurlu olsun cnm benim ..
insallah kuzum rabbim anne olmayı nasip eylesin ..
Kızlar soğan kürüne başladım ama adetin 4. Günü . normal de 7. Gün diyorlar dayanamadım başladım hemen sizce bir sakıncası olur mı?birde 15 gün yapvam
İnşallah canım artık usandım herşryden. Faydası olsun yazacam hemen birde ben günde 2 kez içiyorum ama zamanı yok . Günün herhangi bir saatinde içiyorum inş faydası olur
iltihapta var bende idrar yollarımda inş işe yararmerhba ne zamandır evlisiniz ? soğan kürü yapcaksınız galba. bnde gecen ay yaptım
Saol birtanem hosgeldin sefalar getirdin insallah hepimiz tez vakitte anne oluruz
iltihapta var bende idrar yollarımda inş işe yarar
Yeni katıldım aranıza.Bende çocuk istiyorum 10 aydır ama hala yok geçen ay soğan kürünü yaptım ama olmadı malesef
Mrb canim benim bat 6 mayis ayin 19 unda sabahleyin beyaz saydam uzayan akintiyi farkettim, 14, gunumdu, ikiski oldu. 20 ve 21 inde kasik agrim cok artti hatta 21 inde sol tarafim sancidan uyustu isyerinde oturamaz oldum yolda terleme ve sanci oldu acaba bugunmu yumurtluyorum dedim 21 inide degerlendirdik 16. Gundu akintim yine ayni sekikdi biraz daha yogunlugu artmisti, bugun hic agrim kalmadi arada bir batma ve bel agrisj oluyor, insallah yumurtlamayi yakalamisimdir, sence bunlar yumurtlama belirtisimiydi,