Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Super yumurtlama belirtisi işte kuzum hatta bugün ve yarin olursa daha da iyi olur hadi Mayıs kalmadan bi hamile daha olur belki aramizda iliskiden sonrada kalkma yat cnm

Mrb canim benim bat 6 mayis ayin 19 unda sabahleyin beyaz saydam uzayan akintiyi farkettim, 14, gunumdu, ikiski oldu. 20 ve 21 inde kasik agrim cok artti hatta 21 inde sol tarafim sancidan uyustu isyerinde oturamaz oldum yolda terleme ve sanci oldu acaba bugunmu yumurtluyorum dedim 21 inide degerlendirdik 16. Gundu akintim yine ayni sekikdi biraz daha yogunlugu artmisti, bugun hic agrim kalmadi arada bir batma ve bel agrisj oluyor, insallah yumurtlamayi yakalamisimdir, sence bunlar yumurtlama belirtisimiydi,

Ayni sey bende de var bugun onbesinci gunum seffaf akinti geldi gaz sancilari giriyo bide sag kasigim agriyo ates basti yaniyorum :-D

Ayni sey bende de var bugun onbesinci gunum seffaf akinti geldi gaz sancilari giriyo bide sag kasigim agriyo ates basti yaniyorum :-D

Bence degerlendir canim. Dun sancidan kivraniyordum bugun hic bir sey kalmadi, seninde yarin gecebilir, yumurtlama olduysa 24 saat icinde degerlendirmen gerekiyor,

Kizlar bunu uygulayalim bnce ne varsa duada var ...

Eklentiler

• $1398194668754.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 37
Ayyy inşallah nedense bu ay icimde bi kipirti var olcak gibi hissediyorum ama umutlanmakda istemiyorum hayal kırıklığına ugramamak icin

Canim bende ayni, hemen umuda kapilmak istemiyorum Allah insallah hayirli ve saglikliysa gondersin insallah, birde ben gecen ay adetim baya gecikti, 12 gun, normalde hep duzenkidir sadece gecen ay sekti isyerinde cok sikinti yasadim ona uzuldum, o nedenle yumurtlama gunumden emin degikim, gecen ay ovulasyon testini kullandim ama hep pozitifti, bende umitlendim ama meger hormon seviyelerim bozulmus, simdi tekrar duzeldi seviyem, hayirlisi olsun canim olacagi varsa nasipse her sekilde olur,

Of kadn vucudu ne tuhaf ya yok hormon yok yunurta :-D

Bizde 4aydir korunmuyoruz 2ay felan yumurtlama dönemi bilmemne takip ettim her ay sanki hamileymisim gibi hissettim olmadi simdi koyversim isin ucunu olursa olur diorum olmazsa 1sene olunca tedaviye gidicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benide eklermisin canımm 6 mayıs

Bende hamile kalmak için gun sayıyorum adetime bi hafta varken test yaptirdim 0,100cikti hala adet olmadim hamilemiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…