- 16 Nisan 2014
- 52
- 6
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
Kasiklarimda da ara ara hafif agrilar var ozellikle sag tarafimda
Super yumurtlama belirtisi işte kuzum hatta bugün ve yarin olursa daha da iyi olur hadi Mayıs kalmadan bi hamile daha olur belki aramizdailiskiden sonrada kalkma yat cnm
Super yumurtlama belirtisi işte kuzum hatta bugün ve yarin olursa daha da iyi olur hadi Mayıs kalmadan bi hamile daha olur belki aramizdailiskiden sonrada kalkma yat cnm
Mrb canim benim bat 6 mayis ayin 19 unda sabahleyin beyaz saydam uzayan akintiyi farkettim, 14, gunumdu, ikiski oldu. 20 ve 21 inde kasik agrim cok artti hatta 21 inde sol tarafim sancidan uyustu isyerinde oturamaz oldum yolda terleme ve sanci oldu acaba bugunmu yumurtluyorum dedim 21 inide degerlendirdik 16. Gundu akintim yine ayni sekikdi biraz daha yogunlugu artmisti, bugun hic agrim kalmadi arada bir batma ve bel agrisj oluyor, insallah yumurtlamayi yakalamisimdir, sence bunlar yumurtlama belirtisimiydi,
Ayni sey bende de var bugun onbesinci gunum seffaf akinti geldi gaz sancilari giriyo bide sag kasigim agriyo ates basti yaniyorum :-D
Bence degerlendir canim. Dun sancidan kivraniyordum bugun hic bir sey kalmadi, seninde yarin gecebilir, yumurtlama olduysa 24 saat icinde degerlendirmen gerekiyor,
Degerlendirdim cnm sagol :-D
Ooo iyi o zamaninsallah tutunur bebisler
Ayyy inşallah nedense bu ay icimde bi kipirti var olcak gibi hissediyorum ama umutlanmakda istemiyorum hayal kırıklığına ugramamak icin
Bnmde adet gunume bes gun kala kahverengi lekelenmem oldu azcık iki gun bnde yerlesme knamasi sanmistim ama yanilmisim :'( peki o neydi o zmn yav
Canim bende ayni, hemen umuda kapilmak istemiyorum Allah insallah hayirli ve saglikliysa gondersin insallah, birde ben gecen ay adetim baya gecikti, 12 gun, normalde hep duzenkidir sadece gecen ay sekti isyerinde cok sikinti yasadim ona uzuldum, o nedenle yumurtlama gunumden emin degikim, gecen ay ovulasyon testini kullandim ama hep pozitifti, bende umitlendim ama meger hormon seviyelerim bozulmus, simdi tekrar duzeldi seviyem, hayirlisi olsun canim olacagi varsa nasipse her sekilde olur,
vallahi bnde anlamadm( o yuzden belirtileri dikkate almıcm
tamam canım ekliyorum
chuchee**********1 Mayıs
papatis***********3 Mayıs
BenimAskPastam****5 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
damak***********6 Mayıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
CICIBICIMELEK******8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs