inş işe yarar Allah ım şifa versin bnde çok istiyorum 8 ay doldu evleneli ve 5 aydır bebiş bekliyorum bnde iltihap kist filan yok hamileliği kolaylastırıo die içmiştim fakat hamile kalamadım doktoruma gittim hormon testimde tiroidim yüksek çıktı rahmimde de yara varmış yara için ilaç ve fitil verdi tiroid için endokrin doktruna yönlendirdi
nasıl içtgme gelince de bn soğanı zaten seviyorum çig yada pişmiş farketmez iki gün biraz tadı tuhaf geldi midem kalkar gibi oldu snraki günler su gibi rahatlıkla içtim soğan küründen midir bilmem ama kürü bıraktktan snra adetme 10 gün kala sol kasığmda batma sancı mı desem kramp mı desem ağrılar vardı gögsüm ağrıdı çok hassaslastı hiç böyle olmamıstım hamileyim sandım hatta ama değilmişim. bunları soğan kürü mü yaptı bilemiyorum bide akıntım falan olmadı iltihap olanlarda kist olanlarda akıntı falan oluyomuş bu ay kürü yapmıcam galiba. zaten çok ilac kullandım endokrin doktoru da ilaç verirse diye gerek duymuyorum gecen ay hiç ilaç almadan kürü uygulamıstım