- 23 Aralık 2012
- 2.948
- 409
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
her ay böyle nahoş oluyorum sonra kırmızı kartı görüyorum. gene içim
bir hoşş
bu arada gunaydın kızlar:)
rabbim inşallah bu ay hepimize hayırlı ve saglıklı evlatlarımızı verecek.. ınsallah kıst olusmadıysa dun ve oncekı gun akıntım arttı ıplık akıntıyı gordum yanı:)
kıst olmadıysa catladı ınsallah bebeklerımız bızımledır
canım ya günaydın. benim bugün adetimin 10.günü normalde 15 18 günlerde yumurtam çatlıyo akıntı geliyo bugün yumurta akı kıvamında akıntı geldi ama çok erken acaba incir havuç suyu içtim ondan mı oldu bi fikrin var mı yada bi fikri olanlar yazarsa sevinirim
olabılır canım ıncır yumurtanın büyümesini hızlandırıyor bence yumurtanın buyumesınde sorun yoksa yapmayın derim bu kuru ınsallah dun gece bırseyler oldu demı kacırmadın yanı
evet canım bi sorun yok takibini yaptırmıştım oluşup çatlamıştı.ama ne bilim ben ne yapıcamı şaşırdım :)ilk kez böyle birşey denedim bu da erken oldu sanırım yok dünü kaçırmadım bugünü de değerlendirmelimiyim sence? ayrıca bugün eşimle birlikte genetik testleri için kanları verdik.ama sonuçlar çok uzun sürede çıkıyormuş iki tanesi 20 günde benim için önemli olan kan pıhtılaşması testi 2,5 ay sonra çıkıcakmış.bir düşük bir de kimyasal gebeliğim var inşallah herşey yolunda olur.
olur canım ınsallah rabbıme sıgınıp dua edelim şu güzel günlerin hatırına sağlıkla evlatlarımızı versin.. Bence bugünü de hatta yarınıda değerlendir:)
Kizlar mrb bn yumurta catlatma ignesi vuruldum kolumdan 14 nisanda kollarim cok agriyo hala ilk iki gunde belim agrimisti ne dersiniz acaba ise yarayacakmi ??!???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar mrb biz korunmaya başlamadan önce 28 günde oluyordu adetm ama 3 aydır korunmuyoruz bu 4. ay 3 aydır hep 32 günde oldu 17.18.gün çatlıyo sanırım yumurta artık çünkü geçen ay dra 18.gün gittiğimde çatlamış demişti neden böle değişti bilmiyorm da neyse bnm bugün 11.gün ama olsn artık çok da yumurtlama takibi yapmıyorm adetm bittiği gibi gün aşırı çalışmalara başladık:))) bu ay da böyle deneyelim dedik hadi hayırlısı bakalım ne olacak?
11 mayis anneler gunuymus benim bat 11 mayis daha da heveslendim simdi
inş. anneler günü hediyen bebişin olur
Hepimiz kavusacagiz insallah kucaklarimiz dolacak evimizden nese tasacak
Bendede bian şüphe olmuştu hep silikmi kalacak die sabah akşam yap test 14 veya 15. Gün neti yakalarsn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi