Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

her ay böyle nahoş oluyorum sonra kırmızı kartı görüyorum. gene içim
bir hoşş

bu arada gunaydın kızlar:)
rabbim inşallah bu ay hepimize hayırlı ve saglıklı evlatlarımızı verecek.. ınsallah kıst olusmadıysa dun ve oncekı gun akıntım arttı ıplık akıntıyı gordum yanı:)
kıst olmadıysa catladı ınsallah bebeklerımız bızımledır

İsallah hamile kalmaykim istemez herkesin dilekleri kabul olsun hamiş olalim artik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ya günaydın. benim bugün adetimin 10.günü normalde 15 18 günlerde yumurtam çatlıyo akıntı geliyo bugün yumurta akı kıvamında akıntı geldi ama çok erken acaba incir havuç suyu içtim ondan mı oldu bi fikrin var mı yada bi fikri olanlar yazarsa sevinirim

olabılır canım ıncır yumurtanın büyümesini hızlandırıyor bence yumurtanın buyumesınde sorun yoksa yapmayın derim bu kuru ınsallah dun gece bırseyler oldu demı kacırmadın yanı

olabılır canım ıncır yumurtanın büyümesini hızlandırıyor bence yumurtanın buyumesınde sorun yoksa yapmayın derim bu kuru ınsallah dun gece bırseyler oldu demı kacırmadın yanı

evet canım bi sorun yok takibini yaptırmıştım oluşup çatlamıştı.ama ne bilim ben ne yapıcamı şaşırdım :)ilk kez böyle birşey denedim bu da erken oldu sanırım yok dünü kaçırmadım bugünü de değerlendirmelimiyim sence? ayrıca bugün eşimle birlikte genetik testleri için kanları verdik.ama sonuçlar çok uzun sürede çıkıyormuş iki tanesi 20 günde benim için önemli olan kan pıhtılaşması testi 2,5 ay sonra çıkıcakmış.bir düşük bir de kimyasal gebeliğim var inşallah herşey yolunda olur.

olur canım ınsallah rabbıme sıgınıp dua edelim şu güzel günlerin hatırına sağlıkla evlatlarımızı versin.. Bence bugünü de hatta yarınıda değerlendir:)

kızlar mrb biz korunmaya başlamadan önce 28 günde oluyordu adetm ama 3 aydır korunmuyoruz bu 4. ay 3 aydır hep 32 günde oldu 17.18.gün çatlıyo sanırım yumurta artık çünkü geçen ay dra 18.gün gittiğimde çatlamış demişti neden böle değişti bilmiyorm da neyse bnm bugün 11.gün ama olsn artık çok da yumurtlama takibi yapmıyorm adetm bittiği gibi gün aşırı çalışmalara başladık:))) bu ay da böyle deneyelim dedik hadi hayırlısı bakalım ne olacak?

Kizlar mrb bn yumurta catlatma ignesi vuruldum kolumdan 14 nisanda kollarim cok agriyo hala ilk iki gunde belim agrimisti ne dersiniz acaba ise yarayacakmi ??!???

Kizlaaaar bayıldım sizeeeee art Arda günler sıralanmış allahım hepimizin yüzüne gülsün insallah:) benimde 7mayis beni de eklerseniz memnun olurum hepinizin haberlerini heyecanla takip edeceğim . Insallah 11 Mayıs anneler gunünde bizim de gunümüz olur ☺️😊 hepinizi öpüyorum umutsuz olmayalım hayırlı zaman da Rabbim elbet verir ol demesine bakar . Sağlıklı sihhatli bebislerimizi alalım kucağımıza ...

Kizlar mrb bn yumurta catlatma ignesi vuruldum kolumdan 14 nisanda kollarim cok agriyo hala ilk iki gunde belim agrimisti ne dersiniz acaba ise yarayacakmi ??!???

Merhaba canm bende salı gunü vuruldun catlatma iğnesi. Iğnenin ardından bel ve kasıklarda ağrı olması yumurtanın catladigina işaret yani iyi bisey ama kollarını bilemeyeceğim :/ insallah allahım gonlune göre versin insallah sağlıklı bir bebişin olsunnnnnn :)

En iyisi o aslında :) bebek isteyenlerde direk öneri gun asırı iliski :) bizde oyle yapıyoruz kuzum aynen devam :)

mrb arkadaşlar ben de bikaç aydır isteyenlerdenim benim prolaktin yüksek bu da yumurtlamayı etkiliyor drlar biraz daha normal yolla bekle diyorlar ama benim aklımı kurcalıyor 20 günde bi lekeleniyorum ilaç düşüğe neden olabiliyormuş umut dünyası hayıt macunu aldım umudum var inşallah şifa olur da bu ay regl gelmeden evlat gelir sağlıkla hayırla tüm isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…