-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #3.741
İnsallah insallah bebektir canim hamile olan arkadaslardan boyle kasik agrilari duydum ama beynimizde bizi yaniltabilir olmazsa uzulme diye dusunme canim dabbim insallah tez vakitte evlat verir
Daha erkenmiş yaniii bizde bu ay regl bitiminde başladık ay sonuna kadr gün aşırı devam edicek sanırım iyi dilerklerin ve önerilerin için çok saol tatlım benim bende diğer ay test alırım bu ay olmazsa ki inş bebişim gelmiştir senin nası gidiyo peki nasıl hamişliiiik😁💃💃💃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ne düşünüyorsunuz
Bat 24 mayıs ve sabah yaptığım test kocaman bir negatifumudum kalmadı artık bir de folbiol kullanan var mı aranızda? ben 3 aydır içiyorum da mide bulantısı yapıyo bende.sizde de var mı mide bulantıdı yapan?
Hakkında hayırlısı olsun canım. Ben 8 aydır folbiol kullanıyorum hem de aç karnına alıyorum sabah. Bende bir sorun yaratmadı. Bünyeden bünyeye değişir tabiki. Değiştirebilirsin istiyosan. Ama eczanelerde bir kaç vitamin bir arada olanları var İlk de bana cazip geldi alayım dedim. Son anda eczacıya ilacın içindeki folikasit oranı aynı mı diye sormak aklıma geldi. Aynı değilmiş. Folbiol aldım bende. Sadece folikasit olan bir ilacı tercih et olur mu?? karışık vitamin olmasın. İstersen akşam yatarken al ilacı. Doktorlar sıkıntı yaratan ilaçları alınabiliyorsa akşam alınmasının uygun olduğunu söylüyorlar.
Dualarım sizinleeee :))))
Erken sonuc geldi malesef negatif 😢😢😢😢😢😢 demekki baska sorunum var bakalm doktor ne diyecek 😔😔😔😔
Sağol canım verdiğin bilgi için yatarken içeyim bari :)
Canım doktorun ne dedi bn bekleyen duymamıştım hiç ama bilemedim😟
canım benim geçen ay bazı belirtilerim olmuştu. Doktora gittiğimde anlattım kimyasal olabilir demişti. Keşke test yapsaydın dedi. Bu ay korun falan demedi bana. İnternetten araştırdım kimyasal gebelik olduğu aydan sonra gebelik ihtimali çok yüksek oluyormuş. Ben de bu ay hamile kaldım zaten. Netteki bilgilerle uyuşuyor yani. Her şey kısmet meselesi tabiki ama bence denemeye devam edin. Arkadaşının bebeğinin kalbinin durması kimyasal gebelik ile alakalı değildir bence.
Hakkında hayırlısı olsun. Umarım en kısa sürede bebişin gelir. Musmutlu olursun:)
Canım bende öyle okudum o yüzden bu ayı boş geçmek istemiyorum. Adetim de zamanında oldu zaten.
Allah bağışlasın canım çok sevindim senin adına :) darısı hayırlısıyla başıma inşallah
kızlar ben cok kotuyum bır haftadır aglamak haykırmak ıstıyorum somadakı kardeslerımın acısı yaktı benı bırde oradakı cocukların gozyasları dedimki Rabbim benım hıc cocugum olmayacakmı öldüğümde dua eden eden olmayacakmı diye ve hiç aklımdan cıkmıyor bu durumbırde annem cenazeye gıtmıstı babaannemde gıtmı hıc sevmem kendısını herkesın ıcınde olmuyorsa doktora gıtsın demiş isyan etmiyorum ama çok kötüyüm 10 aydır olmadı sanırım hiç anne olamayacağım
canım öyle düşünme tabikide seninde evladın olacak hayırlsııyla.. babaannenede gelince benim gözümde cahil bir insan düşüncel bir insan olsa herkesin içinde öyle dememz birde bişey söylicem herkese söyleme korunuyoruz felan de yoksa her ay secidohemlemisin secido bu ay biey varmı vs. gibi şeyler duymazsın en azından öbür türlü zor her kafadan bir ses çıkıyor..
Mrhaba canm Allah saglıkla kucagına almak nasıp etsin inşallah bütün ay mı denedin peki ben birisinden regle yaklasırken devam etmeyin falan diye duydum varsa tutunmasını engelliyomus ama birazda inanmadım sonucta alttan muayne de edıyolar bazen diye böle bişi duyan var mı ki🙈🙉🙊
kızlar ben cok kotuyum bır haftadır aglamak haykırmak ıstıyorum somadakı kardeslerımın acısı yaktı benı bırde oradakı cocukların gozyasları dedimki Rabbim benım hıc cocugum olmayacakmı öldüğümde dua eden eden olmayacakmı diye ve hiç aklımdan cıkmıyor bu durumbırde annem cenazeye gıtmıstı babaannemde gıtmı hıc sevmem kendısını herkesın ıcınde olmuyorsa doktora gıtsın demiş isyan etmiyorum ama çok kötüyüm 10 aydır olmadı sanırım hiç anne olamayacağım
Tatlım sıkma canını bitanem ya Rabbim uygun zamanı biliyordur.inş hepimiz bir gün anne olucaz.brda bir arkadaş 38 haftalıkken bebeğimi hissetmiyorum diye hastaneye gitmiş acil ameliyata almışlar.doğmuş ama daha fazla dayanamamış vefat etmiş bebek melek olmuş.tatlım önemli olan hamile kalmak değil önemli olan sağlıkla bebeğini kucağına alıp sağlıkla onu büyütebilmek.Oyüzden biraz daha sabır et tatlım.soranlarada daha erken ben gezip tozucam de gül geç sıkıntını kimse bilmesin burda paylaş derdini.insanlar artık kötü başkasının sıkıntısıyla mutlu oluyorlar
kimse bilmiyorki canım benım annem dısında soylemıyorumda sanırım yoruldum ben hemde çok 10 ay az değil ya demekki olmuyo eşimdede sorun yok bütün sorun bende
canım bak sana kızmaya başlıyorum kendini bıraz toparla böyle yapma he rişini allaha bırak allahdan hiç bir zaman ümidini kesme hep iste çok iste o vakti zamanı gelince seninde kucağını dolduracak.. hem ne sorun olacak o kadar doktora gittin doktor bişeyin olmadığını söyledi stres yapma kendine ve kafanı beğnini rahat bırak allaha yönel şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetineden rabbim isteğen herkese sana bizlerede veriri inşallah hayırlısıyla gönderir sen içini ferah tut..
Olumsuz dusunup umutsuzluga kapilma canim. Olmuyorsa daha zamani gelmedigindendir. Olumsuz dusunup negatif enerjiyi cekme. Pozitif dusun.Bozmo moralini. Hakkimizda hayirlisi olsun.
samsung
haklısın canım aslında mayıs ayında takmadım rahat bıraktım ama yıne olmadı bılmyorum Allah hayırlısını versin