Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Erken sonuc geldi malesef negatif 😢😢😢😢😢😢 demekki baska sorunum var bakalm doktor ne diyecek 😔😔😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım olumsuz düşünme kurma sakın kafanda. Hepimizin farklı imtihanları sınavları dileklerimizin zamanları var.. Allahım aratmasın inşallah

Kızlar ya kafam çok karışık
Arkadaşım da benim gibi kimyasal gebelik geçirdi sonraki ay yeniden hamile kaldı. Bebeğin kalbi durmuş almışlar. Sizce 1 ay beklemeli miyim. O bekle diyor :KK43:

Kızlar ne düşünüyorsunuz

Uzulme canim her serde bir hayir vardir bize tevekkul etmek duser insallah rabbim daha fazla bekletmez hayirli saglikli evlatlarimizi verir

Saol cnmmm amin elbet bigun evlat sahibi olucaz eminim

Canım olumsuz düşünme kurma sakın kafanda. Hepimizin farklı imtihanları sınavları dileklerimizin zamanları var.. Allahım aratmasın inşallah

SAol tatlim aynen ole 15gun olunca gecikme heveslenmistim umutlanmistim 😔 kismet bigun elbet hepimiz evlat sahibi olucaz

SAol tatlim aynen ole 15gun olunca gecikme heveslenmistim umutlanmistim 😔 kismet bigun elbet hepimiz evlat sahibi olucaz

İnşallah canım Allah'ın izniyle

Uzulme canim her serde bir hayir vardir bize tevekkul etmek duser insallah rabbim daha fazla bekletmez hayirli saglikli evlatlarimizi verir

nbr canım nasılsın :) yaw benım kasıklarım adetımdekı gıbı sokuluyo sankı.sol kasıgıma bugun bısey gırdı cıktı gıbı kotu oldum :KK43: 1 haftadır wc ye gıtmemısım gıbı karnım cok fena.dun gece 2 kere mıgde bulantısı wurdu uykumda tansıyonum dustu hemde,mahfoldum yaa :KK43:

ama ozellıkle karnım cok kotu 2 3 gundur..bu agrı adet agrıma benzedıgı ıcın heweslenemıyorum bıle.ınternet 25 mayıs gosterıyo adet tarıhımı ama 28ıne kadar beklıcem.
boyle bı hamılelık belırtısı yoktur heralde dımı :)

nbr canım nasılsın :) yaw benım kasıklarım adetımdekı gıbı sokuluyo sankı.sol kasıgıma bugun bısey gırdı cıktı gıbı kotu oldum :KK43: 1 haftadır wc ye gıtmemısım gıbı karnım cok fena.dun gece 2 kere mıgde bulantısı wurdu uykumda tansıyonum dustu hemde,mahfoldum yaa :KK43:

ama ozellıkle karnım cok kotu 2 3 gundur..bu agrı adet agrıma benzedıgı ıcın heweslenemıyorum bıle.ınternet 25 mayıs gosterıyo adet tarıhımı ama 28ıne kadar beklıcem.
boyle bı hamılelık belırtısı yoktur heralde dımı :)

İnsallah insallah bebektir canim hamile olan arkadaslardan boyle kasik agrilari duydum ama beynimizde bizi yaniltabilir olmazsa uzulme diye dusunme canim dabbim insallah tez vakitte evlat verir

Erken sonuc geldi malesef negatif 😢😢😢😢😢😢 demekki baska sorunum var bakalm doktor ne diyecek 😔😔😔😔

Bilgisayarı senin için açtım biliyor musun:KK43:(((((((( Hayırlısı olsun. İnşallah bir sorun olmadan geçer muayenen. Güzel haberlerini bekliyoruz.

İnsallah insallah bebektir canim hamile olan arkadaslardan boyle kasik agrilari duydum ama beynimizde bizi yaniltabilir olmazsa uzulme diye dusunme canim dabbim insallah tez vakitte evlat verir

yok yawrum kendımı sıkmıyorum stres yapmıorum..bu kadar erken kasık agrısı olmaz heralde.pek umıtlenmıyorum ama bı sana sorayım dedım

Üzulme ne olur

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Aynen canım. Benim reglim 29 günde bir oluyor. çok düzenli. Nette yumurtlama günümü hesaplatınca 15. gün çıkıyor. İlk ay 14. gün başladık. ama çoktan yumurtlamışım meğer. ovülasyon testi burda yardımcı oldu işte. Meğer ben 13. gün yumurtluyormuşum!!! o yüzden ovülasyon testini öneririm kesinlikle.

Hayırlısı ile senin de bebişin gelir inşallah.

Daha erkenmiş yaniii bizde bu ay regl bitiminde başladık ay sonuna kadr gün aşırı devam edicek sanırım iyi dilerklerin ve önerilerin için çok saol tatlım benim bende diğer ay test alırım bu ay olmazsa ki inş bebişim gelmiştir senin nası gidiyo peki nasıl hamişliiiik😁💃💃💃

Merhaba arkadaslar
Allh hepimuze hayirli evlatlar nasip etsin
Size bi tavsiyem var bende buradan okuyup cok sey ogrendim

Bir gun ara vererek ve yataktan hemen kalkmayarak denedigim ay hamile kaldim

Ben faydasi oldugunu dusunuyrm, o yuzddn tavsiye etmek istedim

Dogum kontrol hapini biraktktan sonra iki kez adet gordum sonra gebe kalabildim

Mrhaba canm Allah saglıkla kucagına almak nasıp etsin inşallah bütün ay mı denedin peki ben birisinden regle yaklasırken devam etmeyin falan diye duydum varsa tutunmasını engelliyomus ama birazda inanmadım sonucta alttan muayne de edıyolar bazen diye böle bişi duyan var mı ki🙈🙉🙊

gunaydin kizlaaar
ben en son keseyi gorememistim demistim.
kan aldirmistim doktorumla konustum dün hcg dusuk cikmis biraz ama gec dollenmede olabilirmis.
dün kasiklarimda agri olustu sonra hafif bi kanamam oldu hastaneye geldim acile doktorum bakti keseyi gorduk busefer 4mm.
normale gore kucukmus burda kalmam gerekiyomus kese 11mm olana kadar.yuruyus ve yorulmak yasak.yataktan sadece wc icin kalkabiliyorum.
sukurler olsun rabbime melegim iyi:)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bat 24 mayıs ve sabah yaptığım test kocaman bir negatif :KK43: umudum kalmadı artık:KK43: bir de folbiol kullanan var mı aranızda? ben 3 aydır içiyorum da mide bulantısı yapıyo bende.sizde de var mı mide bulantıdı yapan?

gunaydin kizlaaar
kan aldirmistim doktorumla konustum dün hcg dusuk cikmis biraz ama gec dollenmede olabilirmis.
dün kasiklarimda agri olustu sonra hafif bi kanamam oldu hastaneye geldim acile doktorum bakti keseyi gorduk busefer 4mm.
normale gore kucukmus burda kalmam gerekiyomus kese 11mm olana kadar.yuruyus ve yorulmak yasak.yataktan sadece wc icin kalkabiliyorum.

Hayirlisi olsun cnm saglikla buyur insallah bebisin hic uzulme bak ne kdr sanslisin erken teshisle kontrol altindasiniz sen ve bebegin 😊 yuksek moral cok onemli

gunaydin kizlaaar

Masallah canim melegini saglikla kucagina alirsin insallah

Kızlar bnde bes aylik evliyim doktora gidip testlerimi yaptirmak istiyorum erken mi sizce doktor acele etme daha bes ay olmus fln demesin yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X