- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #3.721
Erken sonuc geldi malesef negatif 😢😢😢😢😢😢 demekki baska sorunum var bakalm doktor ne diyecek 😔😔😔😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ya kafam çok karışık
Arkadaşım da benim gibi kimyasal gebelik geçirdi sonraki ay yeniden hamile kaldı. Bebeğin kalbi durmuş almışlar. Sizce 1 ay beklemeli miyim. O bekle diyor
Uzulme canim her serde bir hayir vardir bize tevekkul etmek duser insallah rabbim daha fazla bekletmez hayirli saglikli evlatlarimizi verir
Canım olumsuz düşünme kurma sakın kafanda. Hepimizin farklı imtihanları sınavları dileklerimizin zamanları var.. Allahım aratmasın inşallah
SAol tatlim aynen ole 15gun olunca gecikme heveslenmistim umutlanmistim 😔 kismet bigun elbet hepimiz evlat sahibi olucaz
Uzulme canim her serde bir hayir vardir bize tevekkul etmek duser insallah rabbim daha fazla bekletmez hayirli saglikli evlatlarimizi verir
nbr canım nasılsın :) yaw benım kasıklarım adetımdekı gıbı sokuluyo sankı.sol kasıgıma bugun bısey gırdı cıktı gıbı kotu oldum1 haftadır wc ye gıtmemısım gıbı karnım cok fena.dun gece 2 kere mıgde bulantısı wurdu uykumda tansıyonum dustu hemde,mahfoldum yaa
ama ozellıkle karnım cok kotu 2 3 gundur..bu agrı adet agrıma benzedıgı ıcın heweslenemıyorum bıle.ınternet 25 mayıs gosterıyo adet tarıhımı ama 28ıne kadar beklıcem.
boyle bı hamılelık belırtısı yoktur heralde dımı :)
Erken sonuc geldi malesef negatif 😢😢😢😢😢😢 demekki baska sorunum var bakalm doktor ne diyecek 😔😔😔😔
İnsallah insallah bebektir canim hamile olan arkadaslardan boyle kasik agrilari duydum ama beynimizde bizi yaniltabilir olmazsa uzulme diye dusunme canim dabbim insallah tez vakitte evlat verir
Aynen canım. Benim reglim 29 günde bir oluyor. çok düzenli. Nette yumurtlama günümü hesaplatınca 15. gün çıkıyor. İlk ay 14. gün başladık. ama çoktan yumurtlamışım meğer. ovülasyon testi burda yardımcı oldu işte. Meğer ben 13. gün yumurtluyormuşum!!! o yüzden ovülasyon testini öneririm kesinlikle.
Hayırlısı ile senin de bebişin gelir inşallah.
Kızlar ne düşünüyorsunuz
Merhaba arkadaslar
Allh hepimuze hayirli evlatlar nasip etsin
Size bi tavsiyem var bende buradan okuyup cok sey ogrendim
Bir gun ara vererek ve yataktan hemen kalkmayarak denedigim ay hamile kaldim
Ben faydasi oldugunu dusunuyrm, o yuzddn tavsiye etmek istedim
Dogum kontrol hapini biraktktan sonra iki kez adet gordum sonra gebe kalabildim
gunaydin kizlaaar
ben en son keseyi gorememistim demistim.
kan aldirmistim doktorumla konustum dün hcg dusuk cikmis biraz ama gec dollenmede olabilirmis.
dün kasiklarimda agri olustu sonra hafif bi kanamam oldu hastaneye geldim acile doktorum bakti keseyi gorduk busefer 4mm.
normale gore kucukmus burda kalmam gerekiyomus kese 11mm olana kadar.yuruyus ve yorulmak yasak.yataktan sadece wc icin kalkabiliyorum.
sukurler olsun rabbime melegim iyi:)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
gunaydin kizlaaar
ben en son keseyi gorememistim demistim.
kan aldirmistim doktorumla konustum dün hcg dusuk cikmis biraz ama gec dollenmede olabilirmis.
dün kasiklarimda agri olustu sonra hafif bi kanamam oldu hastaneye geldim acile doktorum bakti keseyi gorduk busefer 4mm.
normale gore kucukmus burda kalmam gerekiyomus kese 11mm olana kadar.yuruyus ve yorulmak yasak.yataktan sadece wc icin kalkabiliyorum.
sukurler olsun rabbime melegim iyi:)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü