Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Aynen canim ben bugun daha kotu oldum hic sevmem babamin annesi annemin gittigi cenazeye gelmis herkesi ortasinda benim icin cocugu olmuyorsa dokt gitsin demis insanlar ne kadar acimasiz

Canım çok haklısın. Bize de insanlar ne zaman çocuk yapacaksınız. Hadi yapın artık diyorlardı hep. ya uğraşmadığımızı istemediğimizi nerden çıkartıyorlar ki!!! .hem ne karışıyosunuz siz milletin ne zaman çocuk yapacağına. O kadar kızıyordum ki, zor tutuyordum kendimi. çocuk yapmaya çalışırken böyle laflar duymak gerçekten çok acı veriyor insana.
Allahım sana da nasip edecek göreceksin.

Canım geç bile kalmışsın test yaptırmakta. mutlaka doktora git bence. Bebek yoksa söktürücü falan verir en azından.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

Amin amin inşallah canm benim aslında yumurtlamaya yakın bi doktora gidip nezamn yumurtladıgını gormek çok mantıklı aynen degıgın gibi bizim daha ikinci ayımız diğer ay zaten geçtiğini biliyodum ama yinede bi umut beklemiştim evet dediğin gbi maalesef görev gbi oluyo buda çok etkiliyo sanırım☺☺reglin düzenlimiydi canm bide kaç günde oluyodu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canım. Benim reglim 29 günde bir oluyor. çok düzenli. Nette yumurtlama günümü hesaplatınca 15. gün çıkıyor. İlk ay 14. gün başladık. ama çoktan yumurtlamışım meğer. ovülasyon testi burda yardımcı oldu işte. Meğer ben 13. gün yumurtluyormuşum!!! o yüzden ovülasyon testini öneririm kesinlikle.

Hayırlısı ile senin de bebişin gelir inşallah.

Merhaba arkadaslar
Allh hepimuze hayirli evlatlar nasip etsin
Size bi tavsiyem var bende buradan okuyup cok sey ogrendim

Bir gun ara vererek ve yataktan hemen kalkmayarak denedigim ay hamile kaldim

Ben faydasi oldugunu dusunuyrm, o yuzddn tavsiye etmek istedim

Dogum kontrol hapini biraktktan sonra iki kez adet gordum sonra gebe kalabildim

Bu gun ilk ovulasyon testimi yaptim negatif...dra gitmem lazimdi ancak sgk provizyonu karsilamadigi icin resmi tatil dolayisiyla yarin gidecegim insallah....bakalim.hayirlisiyla bakalim ne olacagiz hos hergun 3 4 gun deneyecegim reglim.biter bitmez bir kere oldu yani 5.gun olmustu yrn 13.gun bakalim.ne diycek dr

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Canım geç bile kalmışsın test yaptırmakta. mutlaka doktora git bence. Bebek yoksa söktürücü falan verir en azından.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

Testi yaptirdim aksam sonuc cikicak dua edinn benim icinnnn 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😢😢😢😢
Zaten bisi olmazsa da cumartesi doktora gidiorum artik bakalim neyse hakkimizdaki yasiacaz

Insallah hamilesindir... dualarim senin icin. Hamile olunca sen de bizleri unutma dua et lutfen :) hamilenin duasi kabul olurmus...

samsung

Insallah hamilesindir... dualarim senin icin. Hamile olunca sen de bizleri unutma dua et lutfen :) hamilenin duasi kabul olurmus...

samsung

Dualarim da hep varsiniz cocuk hasretiyle yanan tum anneler... Hepimizin bu duyguyu yasamayi nasip etsin allahim

Allah yardımcın olsun canım. Şu an dua ediyorum :))))

Dualarim da hep varsiniz cocuk hasretiyle yanan tum anneler... Hepimizin bu duyguyu yasamayi nasip etsin allahim

amin amin aaaaamin. Allahıma hep bana bu güzelliği layık gördün isteyen tüm kadınlara da bu duyguyu yaşat diye dua ederek yatıyorum.

Kacta alacaksin sonucu

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

hadi beraber bekleyelim o zaman :) hayırlısı olsun canım

Suan evde herkes bi kosede oyalanio sessizce bekliyoruz cok komigiz 😁 sizde eslik ediosunuz cok saolun umarim guzel hbr veririmmmm

Ay kıyamam yaaa :) inşallah bekliyoruz sabırla :)

Erken sonuc geldi malesef negatif 😢😢😢😢😢😢 demekki baska sorunum var bakalm doktor ne diyecek 😔😔😔😔

Uzulme canim her serde bir hayir vardir bize tevekkul etmek duser insallah rabbim daha fazla bekletmez hayirli saglikli evlatlarimizi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…