-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #3.701
Testte bu silik cizgi gorunuyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen canim ben bugun daha kotu oldum hic sevmem babamin annesi annemin gittigi cenazeye gelmis herkesi ortasinda benim icin cocugu olmuyorsa dokt gitsin demis insanlar ne kadar acimasiz
İyi aksamlarrr kizlarrr... Ben hala adet olmadim 14.gundeyim gecikmenin bi anlam veremiyorum... Atesim hic bu kdr yuksek olmazdi 36.7 bi haftadir yaklasim ama ne bisislik var ne bir agri hic bi belirti yok sdc normalden biraz fazla akintim var... İdrar testlerim hep negatif artik yrn kan vericem snrmsizde fikirlerinizi soylermisiniz banaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok teşekkür ederim canım. Dualarımdasınız hep :) inşallah sizler de en kısa sürede güzel sonuçlar alırsınız.
Bizim beşinci ayımızdı canım. İlk dört ayda günaşırı denememize rağmen olmadı. Eşimin işi nedeni ile şu anda yurtdışındayız biz. Türkiyeye gider gitmez hemen soluğu doktorda aldık bir sorun mu var acaba diye. Her şey normal dedi doktor. O gün adetimin 10. günü idi. Doktor yumurtamın olgunlaşmak üzere olduğunu söyledi. Ben de ovülasyon testi kullanıyordum zaten. ( çünkü günaşırı ilişki insanı yoruyor malum görev gibi oluyor bir süre sonra )
12. günde çift çizgiyi gördüm ve 3 gün üst üste çalışma oldu. Onun haricinde bir şey yapmadık. Tuttu hayırlısı ile.
Darısı hepinizin başına inşallah. Dualarım sizinle
Amin amin inşallah canm benim aslında yumurtlamaya yakın bi doktora gidip nezamn yumurtladıgını gormek çok mantıklı aynen degıgın gibi bizim daha ikinci ayımız diğer ay zaten geçtiğini biliyodum ama yinede bi umut beklemiştim evet dediğin gbi maalesef görev gbi oluyo buda çok etkiliyo sanırım☺☺reglin düzenlimiydi canm bide kaç günde oluyodu
Canım geç bile kalmışsın test yaptırmakta. mutlaka doktora git bence. Bebek yoksa söktürücü falan verir en azından.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.
Testi yaptirdim aksam sonuc cikicak dua edinn benim icinnnn 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😢😢😢😢
Zaten bisi olmazsa da cumartesi doktora gidiorum artik bakalim neyse hakkimizdaki yasiacaz
Insallah hamilesindir... dualarim senin icin. Hamile olunca sen de bizleri unutma dua et lutfen :) hamilenin duasi kabul olurmus...
samsung
Zaten bisi olmazsa da cumartesi doktora gidiorum artik bakalim neyse hakkimizdaki yasiacaz
Dualarim da hep varsiniz cocuk hasretiyle yanan tum anneler... Hepimizin bu duyguyu yasamayi nasip etsin allahim
Allah yardımcın olsun canım. Şu an dua ediyorum :))))
Kacta alacaksin sonucu
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
11.30 da offf 😢😢😢
hadi beraber bekleyelim o zaman :) hayırlısı olsun canım
Suan evde herkes bi kosede oyalanio sessizce bekliyoruz cok komigiz 😁 sizde eslik ediosunuz cok saolun umarim guzel hbr veririmmmm
Ay kıyamam yaaa :) inşallah bekliyoruz sabırla :)
Erken sonuc geldi malesef negatif 😢😢😢😢😢😢 demekki baska sorunum var bakalm doktor ne diyecek 😔😔😔😔