Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

kızlar ben cok kotuyum bır haftadır aglamak haykırmak ıstıyorum somadakı kardeslerımın acısı yaktı benı bırde oradakı cocukların gozyasları dedimki Rabbim benım hıc cocugum olmayacakmı öldüğümde dua eden eden olmayacakmı diye ve hiç aklımdan cıkmıyor bu durum :KK43: bırde annem cenazeye gıtmıstı babaannemde gıtmı hıc sevmem kendısını herkesın ıcınde olmuyorsa doktora gıtsın demiş:KK25::KK14::KK14: isyan etmiyorum ama çok kötüyüm 10 aydır olmadı sanırım hiç anne olamayacağım:KK43::KK43::KK43::KK43::KK14::KK14::KK14:

Canım lütfen öyle düşünme. Neler görüyoruz neler okuyoruz lütfen kendine eziyet etme. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin. Sen kontrollerini yaptırdın mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım lütfen öyle düşünme. Neler görüyoruz neler okuyoruz lütfen kendine eziyet etme. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin. Sen kontrollerini yaptırdın mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gittim canım gitmemmi ya yarın yıne gıdecegım bakalım ne olacak ama bana ılac tedavısı falan hoc yaptırmadılar sanırım bu ay baslar

Slm kizlar yazdim zannediyorum.yazmamisim...dra gittim 1sagda 1 solda iki yum.var sagdaki catlamak uzere soldakide 1 kac gune catlar sanirim sol 16 mm sag 19 mm dua edin bize kizlar

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

kızlar ben cok kotuyum bır haftadır aglamak haykırmak ıstıyorum somadakı kardeslerımın acısı yaktı benı bırde oradakı cocukların gozyasları dedimki Rabbim benım hıc cocugum olmayacakmı öldüğümde dua eden eden olmayacakmı diye ve hiç aklımdan cıkmıyor bu durum :KK43: bırde annem cenazeye gıtmıstı babaannemde gıtmı hıc sevmem kendısını herkesın ıcınde olmuyorsa doktora gıtsın demiş:KK25::KK14::KK14: isyan etmiyorum ama çok kötüyüm 10 aydır olmadı sanırım hiç anne olamayacağım:KK43::KK43::KK43::KK43::KK14::KK14::KK14:

cnm on ay demişsin benım 1,5 yıl gectııı ...ben daha bu ay bole dusunur oldumm...ama hep bı umudum var ıcımde nden bılmıyorumm..dunn bı arkadasımı gordumm.uzun aamandır görusmuyorduk..bebeğini sevmek için hemde onaa mrb demek ıcın yanına gıttım.ayağa bır kalktı şok gecırdım..yahu bebegı daha yenı yaşına gırdıı..kız 8 aylık bıdaha hamıle..çok cnm yandıı onu ole görunce..ben 1,5 yıldır ugrasırkenn hastane hastane dolasırken 1 tanesı ıcın Allahıma yalvarırken...ona Rabbım 2.yı bahsettmıs...çok uzuldum ama kımeye soleyemedımm..Allahım çocuklarını ona bagıslasınn..Allahım bizlerede nasıp etsinn..telefonumda 10 aylık bat tarıhlerım kayıtlı..10 aydan berı daha bı duzenlı takıp etmısımmm kendımı...İnş.nasip olur bu duyguyu bızlerde tadarızzz...

cnm on ay demişsin benım 1,5 yıl gectııı ...ben daha bu ay bole dusunur oldumm...ama hep bı umudum var ıcımde nden bılmıyorumm..dunn bı arkadasımı gordumm.uzun aamandır görusmuyorduk..bebeğini sevmek için hemde onaa mrb demek ıcın yanına gıttım.ayağa bır kalktı şok gecırdım..yahu bebegı daha yenı yaşına gırdıı..kız 8 aylık bıdaha hamıle..çok cnm yandıı onu ole görunce..ben 1,5 yıldır ugrasırkenn hastane hastane dolasırken 1 tanesı ıcın Allahıma yalvarırken...ona Rabbım 2.yı bahsettmıs...çok uzuldum ama kımeye soleyemedımm..Allahım çocuklarını ona bagıslasınn..Allahım bizlerede nasıp etsinn..telefonumda 10 aylık bat tarıhlerım kayıtlı..10 aydan berı daha bı duzenlı takıp etmısımmm kendımı...İnş.nasip olur bu duyguyu bızlerde tadarızzz...

amin canım inşallah rabbim biede en kısa vadede evlatlarımızı nasip eder:KK25:

Sabır İle İlgili Ayetler
أَعُوذُ بِاللهِ السَّمِيعِ الْعَلِيمِ مِنَ الشَّيْطاَنِ الرَّجِيمِ مِنْ هَمْزِهِ وَنَفْخِهِ وَنَفْثِهِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحمن الرَّحِيم

1) “Sabrederek ve namaz kılarak (Allah’tan) yardım dileyin! Ne var ki bu huşu duyanların dışındakilere şüphesiz ki çok zordur.”

Bakara 45

2) “Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak (Allah’tan) yardım dileyin! Şüphesiz ki Allah sabredenlerle beraberdir.”

Bakara 153

3) “Andolsun ki sizi biraz korkuyla, biraz açlıkla ve biraz mal, can ve ürünlerden yana eksiltmekle deneriz; öyleyse sabredenleri müjdele.”

Bakara 155

gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE

tetul *************5 Mayıs

sykapusuz*********6 Mayıs

AyPrensessi *******4 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

sudem14**********9 Mayıs

elifalt44***********9 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

kds2309*********11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

sidal20***********12 Mayıs***********HAMİLEEE

bernaaydin********13 Mayıs

sedolii01*********13 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

violin35***********16 Mayıs

summela**********17 Mayıs

cemreylz**********17 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

nazligamzelim******19 Mayıs

krdmr************19 Mayıs

nedesembilemedim**19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

esra51***********21 Mayıs

angels1987********24 Mayıs

ankaram**********24 Mayıs

hatibulut**********24 Mayıs

cevizyapragi *******25 Mayıs

elif5541**********26 Mayıs

Ozlem8787********26 Mayıs

dmk03 ***********26 Mayıs

chuchee**********28 Mayıs

papatis***********28 Mayıs

chuchee**********28 Mayıs

blummmm********28 Mayıs

deryaisa07********28 Mayıs

eylemahu*********29 Mayıs

PONCIK1988*******31 Mayıs

esra_the_teacher****3 Haziran

secido ***********3 Haziran

CKbeautyandsheer****4 Haziran

brczngn************5 Haziran

ABCDEFCD*********5 Haziran

_pdr *************6 Haziran

Umuttt************6 Haziran

miracan***********7 Hairan

şeker pembe********8 Haziran

CICIBICIMELEK******9 Hairan

balarisi1 *********9 Haziran

26may***********10 Haziran

mina87**********12 Haziran

eski9*************13 Haziran

hanife55**********16 Haziran
canım beni düzelt 16 haziran bugün 3. aşılama için start verdik ilaçlara başladım

Rahmi kalp şeklinde olup sağlıklı doğum yapan var mııı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

var canım bi tanıdığımız zor hamilelik geçirdi hep düşük riski vardı 6 aya kadar yerinden kalkamadı ama şuan iyi durumu erken doğum riski halen var ama 8 ayı devirdi:KK34:

cemom***********9 Mayıs

sudem14**********9 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

kds2309*********11 Mayıs

Secido şu anda o kadar üzgünüm ki sana anlatamam. Endişelerinde yerden göğe kadar haklısın. İnsan başına gelmeyince karşısındakini anlayamıyor maalesef, seni en iyi bizler anlarız. Çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan kendine bir meşgale bul istersen kafan dağılır biraz. Bak ben buradayken gün saydım, yapacak bişeyim olmadğı için hep bu konuları düşündüm, kurdum kurdum durdum kafamda ve 4 ay olmadı. Geçen ay türkiyedeydik. Gezdim tozdum ailemle vakit geçirdim moral olarak çok iyiydim yani bu ay tuttu. Nolur kendini helak etme. İnkanınız var ise eşinle kısa bir tatil yapın. yada senin eylenebileceğin herhangi bir şey yapın. Sana iyi gelecektir.

Lütfeeeen kendini üzme. Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin.

cemom***********9 Mayıs

sudem14**********9 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

kds2309*********11 Mayıs

Benim tarihi de duzelt canim. 12 haziran

samsung

cemom***********9 Mayıs

sudem14**********9 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

kds2309*********11 Mayıs

summela**********17 Mayıs hamileyim canım

Secido şu anda o kadar üzgünüm ki sana anlatamam. Endişelerinde yerden göğe kadar haklısın. İnsan başına gelmeyince karşısındakini anlayamıyor maalesef, seni en iyi bizler anlarız. Çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan kendine bir meşgale bul istersen kafan dağılır biraz. Bak ben buradayken gün saydım, yapacak bişeyim olmadğı için hep bu konuları düşündüm, kurdum kurdum durdum kafamda ve 4 ay olmadı. Geçen ay türkiyedeydik. Gezdim tozdum ailemle vakit geçirdim moral olarak çok iyiydim yani bu ay tuttu. Nolur kendini helak etme. İnkanınız var ise eşinle kısa bir tatil yapın. yada senin eylenebileceğin herhangi bir şey yapın. Sana iyi gelecektir.

Lütfeeeen kendini üzme. Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin.

saol canım takvımın super olmuş:) Calısıyorum ama soma beni mahfetti çocukların gözyaşları eşime demedim ama öldüğümüzde dua bile okuyanımız olmayacakmı deyip deyip üzülüyorum. Evet rabbim hayırlısı olsun:KK31:

X