- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #3.761
evet biliyorum bak bu ayda rahat bırak kendini sakın ol aklına böyle şeyler gelince bol bol salavat getir..
sen benim iylik meleğimsin sen hep yanımdasın saol canım allah muradını versincok cok seviyorum seni canım arkadaşımmm
kızlar ben cok kotuyum bır haftadır aglamak haykırmak ıstıyorum somadakı kardeslerımın acısı yaktı benı bırde oradakı cocukların gozyasları dedimki Rabbim benım hıc cocugum olmayacakmı öldüğümde dua eden eden olmayacakmı diye ve hiç aklımdan cıkmıyor bu durumbırde annem cenazeye gıtmıstı babaannemde gıtmı hıc sevmem kendısını herkesın ıcınde olmuyorsa doktora gıtsın demiş isyan etmiyorum ama çok kötüyüm 10 aydır olmadı sanırım hiç anne olamayacağım
Canım lütfen öyle düşünme. Neler görüyoruz neler okuyoruz lütfen kendine eziyet etme. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin. Sen kontrollerini yaptırdın mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rahmi kalp şeklinde olup sağlıklı doğum yapan var mııı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ben cok kotuyum bır haftadır aglamak haykırmak ıstıyorum somadakı kardeslerımın acısı yaktı benı bırde oradakı cocukların gozyasları dedimki Rabbim benım hıc cocugum olmayacakmı öldüğümde dua eden eden olmayacakmı diye ve hiç aklımdan cıkmıyor bu durumbırde annem cenazeye gıtmıstı babaannemde gıtmı hıc sevmem kendısını herkesın ıcınde olmuyorsa doktora gıtsın demiş isyan etmiyorum ama çok kötüyüm 10 aydır olmadı sanırım hiç anne olamayacağım
cnm on ay demişsin benım 1,5 yıl gectııı ...ben daha bu ay bole dusunur oldumm...ama hep bı umudum var ıcımde nden bılmıyorumm..dunn bı arkadasımı gordumm.uzun aamandır görusmuyorduk..bebeğini sevmek için hemde onaa mrb demek ıcın yanına gıttım.ayağa bır kalktı şok gecırdım..yahu bebegı daha yenı yaşına gırdıı..kız 8 aylık bıdaha hamıle..çok cnm yandıı onu ole görunce..ben 1,5 yıldır ugrasırkenn hastane hastane dolasırken 1 tanesı ıcın Allahıma yalvarırken...ona Rabbım 2.yı bahsettmıs...çok uzuldum ama kımeye soleyemedımm..Allahım çocuklarını ona bagıslasınn..Allahım bizlerede nasıp etsinn..telefonumda 10 aylık bat tarıhlerım kayıtlı..10 aydan berı daha bı duzenlı takıp etmısımmm kendımı...İnş.nasip olur bu duyguyu bızlerde tadarızzz...
canım beni düzelt 16 haziran bugün 3. aşılama için start verdik ilaçlara başladımSabır İle İlgili Ayetler
أَعُوذُ بِاللهِ السَّمِيعِ الْعَلِيمِ مِنَ الشَّيْطاَنِ الرَّجِيمِ مِنْ هَمْزِهِ وَنَفْخِهِ وَنَفْثِهِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحمن الرَّحِيم
1) Sabrederek ve namaz kılarak (Allahtan) yardım dileyin! Ne var ki bu huşu duyanların dışındakilere şüphesiz ki çok zordur.
Bakara 45
2) Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak (Allahtan) yardım dileyin! Şüphesiz ki Allah sabredenlerle beraberdir.
Bakara 153
3) Andolsun ki sizi biraz korkuyla, biraz açlıkla ve biraz mal, can ve ürünlerden yana eksiltmekle deneriz; öyleyse sabredenleri müjdele.
Bakara 155
gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE
tetul *************5 Mayıs
sykapusuz*********6 Mayıs
AyPrensessi *******4 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
sudem14**********9 Mayıs
elifalt44***********9 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
Zeynthearch******10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
kds2309*********11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
sidal20***********12 Mayıs***********HAMİLEEE
bernaaydin********13 Mayıs
sedolii01*********13 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
violin35***********16 Mayıs
summela**********17 Mayıs
cemreylz**********17 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
nazligamzelim******19 Mayıs
krdmr************19 Mayıs
nedesembilemedim**19 Mayıs
feyzayldz*********21 Mayıs
esra51***********21 Mayıs
angels1987********24 Mayıs
ankaram**********24 Mayıs
hatibulut**********24 Mayıs
cevizyapragi *******25 Mayıs
elif5541**********26 Mayıs
Ozlem8787********26 Mayıs
dmk03 ***********26 Mayıs
chuchee**********28 Mayıs
papatis***********28 Mayıs
chuchee**********28 Mayıs
blummmm********28 Mayıs
deryaisa07********28 Mayıs
eylemahu*********29 Mayıs
PONCIK1988*******31 Mayıs
esra_the_teacher****3 Haziran
secido ***********3 Haziran
CKbeautyandsheer****4 Haziran
brczngn************5 Haziran
ABCDEFCD*********5 Haziran
_pdr *************6 Haziran
Umuttt************6 Haziran
miracan***********7 Hairan
şeker pembe********8 Haziran
CICIBICIMELEK******9 Hairan
balarisi1 *********9 Haziran
26may***********10 Haziran
mina87**********12 Haziran
eski9*************13 Haziran
hanife55**********16 Haziran
canım beni düzelt 16 haziran bugün 3. aşılama için start verdik ilaçlara başladım
tamam canım benım ınsallah son olur bebgın senınle olur Rabbim yar ve yardımcın olsun
Rahmi kalp şeklinde olup sağlıklı doğum yapan var mııı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cemom***********9 Mayıs
sudem14**********9 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
kds2309*********11 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
sudem14**********9 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
kds2309*********11 Mayıs
Secido şu anda o kadar üzgünüm ki sana anlatamam. Endişelerinde yerden göğe kadar haklısın. İnsan başına gelmeyince karşısındakini anlayamıyor maalesef, seni en iyi bizler anlarız. Çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan kendine bir meşgale bul istersen kafan dağılır biraz. Bak ben buradayken gün saydım, yapacak bişeyim olmadğı için hep bu konuları düşündüm, kurdum kurdum durdum kafamda ve 4 ay olmadı. Geçen ay türkiyedeydik. Gezdim tozdum ailemle vakit geçirdim moral olarak çok iyiydim yani bu ay tuttu. Nolur kendini helak etme. İnkanınız var ise eşinle kısa bir tatil yapın. yada senin eylenebileceğin herhangi bir şey yapın. Sana iyi gelecektir.
Lütfeeeen kendini üzme. Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin.