-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #3.781
saol canım takvımın super olmuş:) Calısıyorum ama soma beni mahfetti çocukların gözyaşları eşime demedim ama öldüğümüzde dua bile okuyanımız olmayacakmı deyip deyip üzülüyorum. Evet rabbim hayırlısı olsun
tetul *************5 Mayıs
AyPrensessi *******4 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
sudem14**********9 Mayıs
elifalt44***********9 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
Zeynthearch******10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
kds2309*********11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
bernaaydin********13 Mayıs
sedolii01*********13 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
violin35***********16 Mayıs
summela**********17 Mayıs
cemreylz**********17 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
nazligamzelim******19 Mayıs
krdmr************19 Mayıs
nedesembilemedim**19 Mayıs
Canim beni de ekle. 16 nisan
haziran olabilirmi canım:)
düzelttim bebegimm nasılsın
RABBim yardimcin olur canim stres yapma iyi gececek insALLAH :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
​Allah yardımcın olsunn tatlımm.bende 2 ay kadar oluyor çekılelı rahım fılmı...
iyi olmaya çalışıyorum tüm umudumu mayısa bağlamıştım azıcık yıkım oldu benim için bu ay relax diyorum ama ne kadar dayanırım bilmiyorum:44::44::44:
tetul *************5 Mayıs
AyPrensessi *******4 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
sudem14**********9 Mayıs
elifalt44***********9 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
Zeynthearch******10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
kds2309*********11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
bernaaydin********13 Mayıs
sedolii01*********13 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
violin35***********16 Mayıs
summela**********17 Mayıs
cemreylz**********17 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
nazligamzelim******19 Mayıs
krdmr************19 Mayıs
nedesembilemedim**19 Mayıs
iyi olmaya çalışıyorum tüm umudumu mayısa bağlamıştım azıcık yıkım oldu benim için bu ay relax diyorum ama ne kadar dayanırım bilmiyorum:44::44::44:
Haklısın soma bizi mafetti. Bazı kanallar hep soma dan bahsediyor. Eşim açıyor sürekli haber izlemek için ama ben dayanamıyorum kapattırıyorum hemen. Sen de öyle yap nolur izleme.
Ablamın eltisi 12 sene denedi olmadı kaç tüp bebek kaç aşılama sana anlatamam. Ama tıp artık çok gelişti. yakalayabildikleri bir sperm ve bir yumurta vardı sadece. Hem eşi hem kendinde problem vardı anlayacağın. Ama olduran Allahım olduruyor işte. Şimdi bebekleri var.
Ben hep umutsuzluğa kapıldığımda onları düşündüm. Sorun varsa da doktorlar halleder diye. Sen de de sorun var anlamında yazmadım nolur sakın yanlış anlama. Bunu bil de haline şükret ve umudunu hiç kaybetme diye yazdım.
Senin de güzel haberlerini alıcaz bak görürsün!!! Dediydi dersin :))
benide eklermisin 7 mayıs
secido ben regl oldum yeni bat 8 haziran cnm
insallah canım dualarına benide ekle olurmu canım rabbim seninde evladını sağlıkla kucağına koysun
kimse bilmiyorki canım benım annem dısında soylemıyorumda sanırım yoruldum ben hemde çok 10 ay az değil ya demekki olmuyo eşimdede sorun yok bütün sorun bende
tamam canım benım ınsallah son olur bebgın senınle olur Rabbim yar ve yardımcın olsun
Canımmm benim kurban olurum ya pes etmek yok demekki bu süre hayırlı değilmiş hayırlı zamanda Rabbim verir İnşaAllah bizlere de yaşatır anneliği bol bol dua edelim bol bol dua :)
ediyorum ediyorum elim bos rabbim savır versin isyan etmiyorum oneylerse gzel eyler inşallah evlatlarımızı verir.. yarın dokt gıdıcem bakalım ne olacak..sen nasılsın canım hemşomm