- 18 Aralık 2020
- 297
- 407
- 23
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.021
Transfer tarihinden 15 gün geriye gidip 15. Günü ilk gün kabul ediyorsun. İnternette de tüp bebek gebelik hesaplama programları var ordan yapabilirsin. Doğru hesaplıyor.Kızlar şimdi gebelık haftasını nasıl hesaplıycam? Transferım 10 hazirandaydı 6. Gün embrıyosu son adet tarıhımde 20 mayıstı hangısını nasıl baz alıcam?
Yarın tam 6 canım.. ben de sürekli midemi bastıracak şeyler istiyorum, galeta pişi pilav fln gibi şeylerBende de koku hassasiyeti mide bulantısı yok ama mide kazınıyor sürekli. Göğüslerimde hafif bir hassasiyet var sadece. Bir de canım tatlı istiyor. Bir tek benim canım tatlı istiyor sanırımKaç haftalık oldun canım sen biz de yarın kalp atışına gideceğiz. Hayırlısıyla görürüz inşallah
Evett bakalım inşallah görürüz de stres olmayız bir sonraki haftaya kadarrsen yarın gidiceksin demi canım benim daha var nasıl bekliycem ya
Bu tedavimde henüz verilmedi ancak önceki denemelerimde 5 günlük kullandirip biraktiriyorlardi...burada bir arkadaşa Yasemin'di sanırım hemşire transfer günü ve ertesi günü kullanmaya devam etmesi konusunda tavsiyede bulunmuş embriyonun tutunma olasılığını arttırması açısından mantıklı geldi bana da....açıkçası merak ettim çoğunluk ne şekilde kullandıHer doktorun tedavi şekli farklı olduğu gibi herkesin gebeliği de bir olmuyor. Belki kanaması olan adaylara veriliyordur, bilemiyorum. Size kaç günlük verildi?
bağışıklık baskılayıcı olarak veriyorlar. Bazılarına ilk denemede verilmiş bazılarına 2,3.. Dekort mu decortril mi? decortril ise o da kortizon. Yani prednolle aynı şeyDoktorlar prednolu hangi durumlarda veriyolar acaba? Bana hiç öyle bi ilaç vermediler onun yerine dekort diye enfeksiyonlara karşı olan bi ilaç verdiler
Benim kanamam oldu ama bana hiç verilmediHer doktorun tedavi şekli farklı olduğu gibi herkesin gebeliği de bir olmuyor. Belki kanaması olan adaylara veriliyordur, bilemiyorum. Size kaç günlük verildi?
Yok direk dekort ama hemşire bana bu ilacı verirken içinde kortizon olduğunu o yüzden çok tuzlu ya da çok yağlı yememem gerektiğini ödem yapabileceğini söyledibağışıklık baskılayıcı olarak veriyorlar. Bazılarına ilk denemede verilmiş bazılarına 2,3.. Dekort mu decortril mi? decortril ise o da kortizon. Yani prednolle aynı şey
kaçıncı günündü tatlım? tebriklerKızlar 320 çıkmış sonucum çok şükür artmış
belli olmaz olabilir. hayırla kucağına al inşallah.Çok şükür rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin8. Gün akşamı 90.72, 11. Gün 320 ikiz olabilir mi iki katından fazla artmış
Keşke yapmasaydınn kuzum ya aklına takacaksın şimdi tam gününü bekle artık yapma bence ...
Asıl yapmadan duramadım keske durabilseydimKeşke yapmasaydınn kuzum ya aklına takacaksın şimdi tam gününü bekle artık yapma bence ...
Daha önce düşük yapanlara önlem amaçlı mı veriliyor diyeceğim ama ben daha önce düşük yaptım bana 5 gün verildi. Demek ki tamamen doktorun benimsediği prensibe bağlı değişiyor ilaç kullanım şekilleri. Yrn kontrolüm var, doktoruma sorayım çok elzem bir ilaçsa ve zararı yoksa önlem amaçlı kullanalım biz deBu tedavimde henüz verilmedi ancak önceki denemelerimde 5 günlük kullandirip biraktiriyorlardi...burada bir arkadaşa Yasemin'di sanırım hemşire transfer günü ve ertesi günü kullanmaya devam etmesi konusunda tavsiyede bulunmuş embriyonun tutunma olasılığını arttırması açısından mantıklı geldi bana da....açıkçası merak ettim çoğunluk ne şekilde kullandı
günaydın canım bizede haber ver hayırlı haberler al inşallahEvett bakalım inşallah görürüz de stres olmayız bir sonraki haftaya kadarrsabahtan kadın doğum doktoruma akşam da tüp bebek doktoruma gidicem çifte kontrol olacak
tamam o da kortizon o zaman ben ismini decortril sanıyordun. Prednol ile aynı şey yani. Onu da bağışıklık bask olarak kullanıyorlar işte embr tutsun diye dozun kaçYok direk dekort ama hemşire bana bu ilacı verirken içinde kortizon olduğunu o yüzden çok tuzlu ya da çok yağlı yememem gerektiğini ödem yapabileceğini söyledi
Kuzum erken gebelik testi yaptim kuzum daha hassas testler sanirim daha dogru ciktigini dusunuyorum. Canini sikma bosuna lutfen daha cok var zaten hayirlisiyla cikicak insallah
Ben de patates makarna peynir ekmek bunlara takmış durumdayımYarın tam 6 canım.. ben de sürekli midemi bastıracak şeyler istiyorum, galeta pişi pilav fln gibi şeylerpilav aşeriyorum resmen evet
Ay şükürler olsunKızlarrr bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükürAllahım bekleyen herkese nasip etsin. Sonunda doktorumuzdan güzel bir söz duyabildik Hiç umudum yoktu ama çok iyi görünüyor dedi. Tebrik etti bizi nihayet
gözün aydın canım sağlıkla ilerlersinKızlarrr bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükürAllahım bekleyen herkese nasip etsin. Sonunda doktorumuzdan güzel bir söz duyabildik Hiç umudum yoktu ama çok iyi görünüyor dedi. Tebrik etti bizi nihayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?