- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.041
Ya çok duygulandım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrr bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükürAllahım bekleyen herkese nasip etsin. Sonunda doktorumuzdan güzel bir söz duyabildik Hiç umudum yoktu ama çok iyi görünüyor dedi. Tebrik etti bizi nihayet
0,75 mg ama ben her gün kullanıyorum hem transfer öncesi kullandım şimdi devam ediyorumtamam o da kortizon o zaman ben ismini decortril sanıyordun. Prednol ile aynı şey yani. Onu da bağışıklık bask olarak kullanıyorlar işte embr tutsun diye dozun kaç
Hayırlı olsun tam olarak kaç hafta ve gunluksunuz ve vajinal ultrason ile mi gördüKızlarrr bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükürAllahım bekleyen herkese nasip etsin. Sonunda doktorumuzdan güzel bir söz duyabildik Hiç umudum yoktu ama çok iyi görünüyor dedi. Tebrik etti bizi nihayet
Çok sevindim valla sizin adınıza, gözünüz aydınKızlarrr bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükürAllahım bekleyen herkese nasip etsin. Sonunda doktorumuzdan güzel bir söz duyabildik Hiç umudum yoktu ama çok iyi görünüyor dedi. Tebrik etti bizi nihayet
Kaç haftalıksınız?Kızlar kahverengi lekelenmem başladı, doktora da ulaşamadım.ne yapayım şimdi ben, panik oldum
5+5 bugünKaç haftalıksınız?
Hemen telaş yapmayın, kahverengi kanamalar normal kabul ediliyor; pembeye veya kırmızıya dönmediği müddetçe sorun olarak görülmüyor genelde. Siz önlem amaçlı doktorunuza ulaşana kadar bir kanepeye uzanıp dinlenin, gerekmedikçe de yerinizden kalkmayın. Doktorunuz önlem amaçlı progestan iğne yazabilir.5+5 bugün
Teşekkür ederim arkadaşımHemen telaş yapmayın, kahverengi kanamalar normal kabul ediliyor; pembeye veya kırmızıya dönmediği müddetçe sorun olarak görülmüyor genelde. Siz önlem amaçlı doktorunuza ulaşana kadar bir kanepeye uzanıp dinlenin, gerekmedikçe de yerinizden kalkmayın. Doktorunuz önlem amaçlı progestan iğne yazabilir.
Acaba iğne mi yaptırsan canım progestan?? Doktorun hemşireleri varsa onlara sorKızlar kahverengi lekelenmem başladı, doktora da ulaşamadım.ne yapayım şimdi ben, panik oldum
Rica ederim canım, bu arada progestan fitilini kullanırken sorun yaşamıyorsun di mi? Fitil bazı arkadaşlarda geri geliyor, sizin öyle bir probleminiz oluyor mu?Te
Teşekkür ederim arkadaşım
Bu sabah geri geldi ama artık emilmişdir diye düşünüyorum, aradan baya vakit geçti çünkü. Kahverengi leke ilaçla beraber geldi hattaRica ederim canım, bu arada progestan fitilini kullanırken sorun yaşamıyorsun di mi? Fitil bazı arkadaşlarda geri geliyor, sizin öyle bir probleminiz oluyor mu?
Yok maalesef, her gün progestan dex iğnem var ama bilemiyorum. Bekleyeyim biraz daha, ulaşırım herhalde illakiAcaba iğne mi yaptırsan canım progestan?? Doktorun hemşireleri varsa onlara sor
Teşekkür ederim canım darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun inşallahgözün aydın canım sağlıkla ilerlersinkaç haftadasın bugün
Kaç mg toplamda canım. Ne kadar daha içeceksin
Kızlar transfer hazırlığı döneminde Prednol'u sadece 5 gün kullanıp bıraktınız mi yoksa en az 7.8. hft.kadar kullandınız mı?
Canım geçmiş olsun kahverengiyse telaş yapma eski bir kanama kalıntısıdir o yüzden rengi kahverengidir. Uzan dinlen oyalan, doktoruna ulaşana kadar.Kızlar kahverengi lekelenmem başladı, doktora da ulaşamadım.ne yapayım şimdi ben, panik oldum
Teşekkür ederim canım. Darısı sana olsun inşallahAy şükürler olsunbirkaç kez dinleseydi bari doktorun
Anladım canım, o progestan fitil bizim için çok önemli hatta kullandığımız en önemli ilaç o. Onu kullanırken parmakla baya derine ittirmek gerekiyor, emin olun yeteri kadar derine ittirdiğinizde ilaç geri gelmiyor; geri geliyosa bil ki ilacı olması gerektigi kadar ittirememişsin. Yarısı geri geldiyse iyi emilmemiştir demektir şimdi bi tane dikkatli bir şekilde yerlestirebilirsiniz bir sıkıntı yaratmaz, ben günde 3 adet kullanıyorum 6-7 adet kullanan arkadaşlarımız var. Doktorunuza muhakkak ulaşmaya çalışın, bize de bilgi verin mutlakaBu sabah geri geldi ama artık emilmişdir diye düşünüyorum, aradan baya vakit geçti çünkü. Kahverengi leke ilaçla beraber geldi hatta
Ben de günde 6 kullanıyorum. Öyle yapayım, çok teşekkür ederim. Haber vereceğimAnladım canım, o progestan fitiller bizim için çok önemli hattan kullandığımız en önemli ilaç o. Onu kullanırken parmakla baya derine ittirmek gerekiyor, emn olun yeteri kadar derine ittirdiğinizde ilaç geri gelmiyor; geri geliyosa bil ki ilacı olması gerwktigi kadar ittirememişsin. Yarısı geri geldiyse iyi emilmemiştir demektir şimdi bi tane dikkatli bir şekilde yerlestirebilirsiniz bir sıkıntı yaratmaz, ben günde 3 adet kullanıyorum 6-7 adet kullanan arkadaşlarımız var. Doktorunuza muhakkak ulaşmaya çalışın, bize de bilgi verin mutlaka
Teşekkür ederim canımÇok sevindim valla sizin adınıza, gözünüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?