- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.001
Maşallah, ne güzel. Demek bizi muayene eden probun böyle de bir özelliği varBenim duyuldu, nasıl duyuldu bilmiyorum hiç canım ama duf duf duf diye duyduk valla, bayağı da telasliydi duyduğum kadarıyla
Belki monitörden sesi aciyordur bitanem, oradaki düğmelerle hep oynuyor ya, ne yaptığını anlayamadım o yüzden ama öyle aparat falan yok.Maşallah, ne güzel. Demek bizi muayene eden probun böyle de bir özelliği var
Aaa evet olabilir. Ne güzel siz güm güm duymuşsunuzBelki monitörden sesi aciyordur bitanem, oradaki düğmelerle hep oynuyor ya, ne yaptığını anlayamadım o yüzden ama öyle aparat falan yok.
Ben sadece 4 gun kullandim
Neye göre böyle değişken oluyor acabaBen sadece 4 gun kullandim
Rica ederim bitanem, burda hepimiz her şeyi birbirimizden öğreniyoruzAaa evet olabilir. Ne güzel siz güm güm duymuşsunuzmaşallah . Darası bekleyen herkese. Teşekkür ederim cevap için
Noldu, tadı çok kötü bir ilaç di mi? Ben sadece 5 gün kullandım, gebeliğin ilerleyen dönemlerinde kullanmak gerekmiyordur inşallah.Kızlar transfer hazırlığı döneminde Prednol'u sadece 5 gün kullanıp bıraktınız mi yoksa en az 7.8. hft.kadar kullandınız mı?
Deltacortril kullandım kortizol olarak 5gün kullandan opudan itibarenKızlar transfer hazırlığı döneminde Prednol'u sadece 5 gün kullanıp bıraktınız mi yoksa en az 7.8. hft.kadar kullandınız mı?
Canım inşallah en kısa zamanda geçer bulantılarınKızlar merhaba hepinize, takip ediyorum ama sık sık yazamıyorum. Mide bulantısı ve baş dönmesi beni çok rahatsız ediyor hayatan soğudum suyun tadı bile kötü geliyor.
D dusunen kdn canım aklımdasın yarın güzel haberlerini bekliyorum.
Yeni hamileligini öğrenenler, kese görüp kalp atışı duyanlar hepinizı tebrik ederim
Canım transfere kadar 1 tablet (16 mg), transferden sonra 8. Haftaya kadar 4 mg(dörtte bir tablet) kullandım. 8. Haftada kestik.Kızlar transfer hazırlığı döneminde Prednol'u sadece 5 gün kullanıp bıraktınız mi yoksa en az 7.8. hft.kadar kullandınız mı?
Bildiğim kadarıyla rahim embriyoyu kabul etsin diye. Yabancı algılamasın diye canım.Doktorlar prednolu hangi durumlarda veriyolar acaba? Bana hiç öyle bi ilaç vermediler onun yerine dekort diye enfeksiyonlara karşı olan bi ilaç verdiler
Evet berat bir ilaç...birçok kez kullandım ancak bazı arkadaşlara sadece 5 gün transfere kadar bazılarına ise transfer sonrası hatta 8. Hft kadar kullandiriyorlar ? Onu anlamadım neye göre böyle değişken acaba doktoruna soran oldu mu hiçNoldu, tadı çok kötü bir ilaç di mi? Ben sadece 5 gün kullandım, gebeliğin ilerleyen dönemlerinde kullanmak gerekmiyordur inşallah.
TeşekkürlerCanım transfere kadar 1 tablet (16 mg), transferden sonra 8. Haftaya kadar 4 mg(dörtte bir tablet) kullandım. 8. Haftada kestik.
TeşekkürlerDeltacortril kullandım kortizol olarak 5gün kullandan opudan itibaren
Her doktorun tedavi şekli farklı olduğu gibi herkesin gebeliği de bir olmuyor. Belki kanaması olan adaylara veriliyordur, bilemiyorum. Size kaç günlük verildi?Evet berat bir ilaç...birçok kez kullandım ancak bazı arkadaşlara sadece 5 gün transfere kadar bazılarına ise transfer sonrası hatta 8. Hft kadar kullandiriyorlar ? Onu anlamadım neye göre böyle değişken acaba doktoruna soran oldu mu hiç
Rica ederim, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi canım.Teşekkürlersağlıkla ilerlesin su gibi geçsin gebeliginiz inşallah
16 mg dı benimki canımCanım kaç mg la başlattı ki
Bunu bende çok merak ediyorum. Soramadım da. Günde 2 kere kullanıyorum total 32 mg ederHer doktorun tedavi şekli farklı olduğu gibi herkesin gebeliği de bir olmuyor. Belki kanaması olan adaylara veriliyordur, bilemiyorum. Size kaç günlük verildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?