• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar şimdi gebelık haftasını nasıl hesaplıycam? Transferım 10 hazirandaydı 6. Gün embrıyosu son adet tarıhımde 20 mayıstı hangısını nasıl baz alıcam?
Transfer tarihinden 15 gün geriye gidip 15. Günü ilk gün kabul ediyorsun. İnternette de tüp bebek gebelik hesaplama programları var ordan yapabilirsin. Doğru hesaplıyor.

Bende de koku hassasiyeti mide bulantısı yok ama mide kazınıyor sürekli. Göğüslerimde hafif bir hassasiyet var sadece. Bir de canım tatlı istiyor. Bir tek benim canım tatlı istiyor sanırım😂 Kaç haftalık oldun canım sen biz de yarın kalp atışına gideceğiz. Hayırlısıyla görürüz inşallah🙏🏻🙏🏻
Yarın tam 6 canım.. ben de sürekli midemi bastıracak şeyler istiyorum, galeta pişi pilav fln gibi şeyler 😀 pilav aşeriyorum resmen evet 😂🤤

Her doktorun tedavi şekli farklı olduğu gibi herkesin gebeliği de bir olmuyor. Belki kanaması olan adaylara veriliyordur, bilemiyorum. Size kaç günlük verildi?
Bu tedavimde henüz verilmedi ancak önceki denemelerimde 5 günlük kullandirip biraktiriyorlardi...burada bir arkadaşa Yasemin'di sanırım hemşire transfer günü ve ertesi günü kullanmaya devam etmesi konusunda tavsiyede bulunmuş embriyonun tutunma olasılığını arttırması açısından mantıklı geldi bana da....açıkçası merak ettim çoğunluk ne şekilde kullandı

Doktorlar prednolu hangi durumlarda veriyolar acaba? Bana hiç öyle bi ilaç vermediler onun yerine dekort diye enfeksiyonlara karşı olan bi ilaç verdiler
bağışıklık baskılayıcı olarak veriyorlar. Bazılarına ilk denemede verilmiş bazılarına 2,3.. Dekort mu decortril mi? decortril ise o da kortizon. Yani prednolle aynı şey

bağışıklık baskılayıcı olarak veriyorlar. Bazılarına ilk denemede verilmiş bazılarına 2,3.. Dekort mu decortril mi? decortril ise o da kortizon. Yani prednolle aynı şey
Yok direk dekort ama hemşire bana bu ilacı verirken içinde kortizon olduğunu o yüzden çok tuzlu ya da çok yağlı yememem gerektiğini ödem yapabileceğini söyledi

Keşke yapmasaydınn kuzum ya aklına takacaksın şimdi tam gününü bekle artık yapma bence ...
Asıl yapmadan duramadım keske durabilseydim 🤭 yarın erken gebelik testi de denicem. Sabah kalktığımda böyle hafif titreme gibi sanki karın bölgem rahmim kasılma oldu 2-3 kez. Böyle bir belirti yaşayan oldu mu duydunuz mu ?

Bu tedavimde henüz verilmedi ancak önceki denemelerimde 5 günlük kullandirip biraktiriyorlardi...burada bir arkadaşa Yasemin'di sanırım hemşire transfer günü ve ertesi günü kullanmaya devam etmesi konusunda tavsiyede bulunmuş embriyonun tutunma olasılığını arttırması açısından mantıklı geldi bana da....açıkçası merak ettim çoğunluk ne şekilde kullandı
Daha önce düşük yapanlara önlem amaçlı mı veriliyor diyeceğim ama ben daha önce düşük yaptım bana 5 gün verildi. Demek ki tamamen doktorun benimsediği prensibe bağlı değişiyor ilaç kullanım şekilleri. Yrn kontrolüm var, doktoruma sorayım çok elzem bir ilaçsa ve zararı yoksa önlem amaçlı kullanalım biz de :KK64:

Yok direk dekort ama hemşire bana bu ilacı verirken içinde kortizon olduğunu o yüzden çok tuzlu ya da çok yağlı yememem gerektiğini ödem yapabileceğini söyledi
tamam o da kortizon o zaman ben ismini decortril sanıyordun. Prednol ile aynı şey yani. Onu da bağışıklık bask olarak kullanıyorlar işte embr tutsun diye dozun kaç

G galuska H Hazel9 günaydın kızlar dayanamadım normal kaset test yaptım akşam sabah ikisi de negatif çıktı bakalım cuma kana ne çıkacak ? H Hazel9 sen erken gebelik testi mi yapmıştın canım ?
Kuzum erken gebelik testi yaptim kuzum daha hassas testler sanirim daha dogru ciktigini dusunuyorum. Canini sikma bosuna lutfen daha cok var zaten hayirlisiyla cikicak insallah 🤲

Kızlarrr bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür🙏🏻🧿 ❤️Allahım bekleyen herkese nasip etsin. Sonunda doktorumuzdan güzel bir söz duyabildik😂 Hiç umudum yoktu ama çok iyi görünüyor dedi. Tebrik etti bizi nihayet😄
gözün aydın canım sağlıkla ilerlersin 🧿💓 kaç haftadasın bugün

Back