• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Aaa evet olabilir. Ne güzel siz güm güm duymuşsunuz ❤️ maşallah 🧿. Darası bekleyen herkese. Teşekkür ederim cevap için🤗
Rica ederim bitanem, burda hepimiz her şeyi birbirimizden öğreniyoruz 🥰. Evet duyduk çok şükür, darısı bütün bekleyenlerimzin başına. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏

Kızlar merhaba hepinize, takip ediyorum ama sık sık yazamıyorum. Mide bulantısı ve baş dönmesi beni çok rahatsız ediyor hayatan soğudum suyun tadı bile kötü geliyor.

D dusunen kdn canım aklımdasın yarın güzel haberlerini bekliyorum.

Yeni hamileligini öğrenenler, kese görüp kalp atışı duyanlar hepinizı tebrik ederim 🤗

Doktorlar prednolu hangi durumlarda veriyolar acaba? Bana hiç öyle bi ilaç vermediler onun yerine dekort diye enfeksiyonlara karşı olan bi ilaç verdiler

Kızlar merhaba hepinize, takip ediyorum ama sık sık yazamıyorum. Mide bulantısı ve baş dönmesi beni çok rahatsız ediyor hayatan soğudum suyun tadı bile kötü geliyor.

D dusunen kdn canım aklımdasın yarın güzel haberlerini bekliyorum.

Yeni hamileligini öğrenenler, kese görüp kalp atışı duyanlar hepinizı tebrik ederim 🤗
Canım inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların🤗İnşallah ben de yarın hayırlısıyla güzel haberi vereceğim❤

Noldu, tadı çok kötü bir ilaç di mi? Ben sadece 5 gün kullandım, gebeliğin ilerleyen dönemlerinde kullanmak gerekmiyordur inşallah. 🤢
Evet berat bir ilaç...birçok kez kullandım ancak bazı arkadaşlara sadece 5 gün transfere kadar bazılarına ise transfer sonrası hatta 8. Hft kadar kullandiriyorlar ? Onu anlamadım neye göre böyle değişken acaba doktoruna soran oldu mu hiç 🤔

Kızlar şimdi gebelık haftasını nasıl hesaplıycam? Transferım 10 hazirandaydı 6. Gün embrıyosu son adet tarıhımde 20 mayıstı hangısını nasıl baz alıcam?

Evet berat bir ilaç...birçok kez kullandım ancak bazı arkadaşlara sadece 5 gün transfere kadar bazılarına ise transfer sonrası hatta 8. Hft kadar kullandiriyorlar ? Onu anlamadım neye göre böyle değişken acaba doktoruna soran oldu mu hiç 🤔
Her doktorun tedavi şekli farklı olduğu gibi herkesin gebeliği de bir olmuyor. Belki kanaması olan adaylara veriliyordur, bilemiyorum. Size kaç günlük verildi?

Back