• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hemen telaş yapmayın, kahverengi kanamalar normal kabul ediliyor; pembeye veya kırmızıya dönmediği müddetçe sorun olarak görülmüyor genelde. Siz önlem amaçlı doktorunuza ulaşana kadar bir kanepeye uzanıp dinlenin, gerekmedikçe de yerinizden kalkmayın. Doktorunuz önlem amaçlı progestan iğne yazabilir.

Te
Hemen telaş yapmayın, kahverengi kanamalar normal kabul ediliyor; pembeye veya kırmızıya dönmediği müddetçe sorun olarak görülmüyor genelde. Siz önlem amaçlı doktorunuza ulaşana kadar bir kanepeye uzanıp dinlenin, gerekmedikçe de yerinizden kalkmayın. Doktorunuz önlem amaçlı progestan iğne yazabilir.
Teşekkür ederim arkadaşım 🥺

Rica ederim canım, bu arada progestan fitilini kullanırken sorun yaşamıyorsun di mi? Fitil bazı arkadaşlarda geri geliyor, sizin öyle bir probleminiz oluyor mu?
Bu sabah geri geldi ama artık emilmişdir diye düşünüyorum, aradan baya vakit geçti çünkü. Kahverengi leke ilaçla beraber geldi hatta

Kaç mg toplamda canım. Ne kadar daha içeceksin

Kızlar transfer hazırlığı döneminde Prednol'u sadece 5 gün kullanıp bıraktınız mi yoksa en az 7.8. hft.kadar kullandınız mı?

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Ben prednol 16mg ile transferden 4 gün önce başladim.
İki gün hap içtim(16mg)
sonra 3 gün prednol iğne vuruldum 40mg. 3.iğneyi transferden sonra oldum.
İki gün daha tam hap içtim (16mg)
Sonra 7 gün yarım hap aldım (yani 8mg)
Sonra 7 gün çeyrek hap aldım. (Yani 4mg)

Sonra doktor bırakmamı istedi. Birden bırakılmaz kortizon ilaçları doz azaltmak gerekir dedi. Bazı doktorlar doz azalttirmadan kesiyorlar.
Ve ben şimdiye kadar hiç pozitif görmemiştim. Belki de bu yüzden vücut embriyoyu reddediyo olabilir diye yuksek doz vermiş olabilir.

Ay şükürler olsun ❤️🤗birkaç kez dinleseydi bari doktorun 😄😄😄
Teşekkür ederim canım. Darısı sana olsun inşallah❤️🤗Baya uzun tuttu ultrasonu sonunda da çok iyi görünüyor dedi🙏🏻🧿 İnanmak için uzun tuttu sanırım😂 Nasıl duygulandım anlatamam çok güzel bir his Allah bekleyen herkese yaşatsın. 10 gün sonra tekrar dinleyeceğiz hayırlısıyla🙏🏻

Bu sabah geri geldi ama artık emilmişdir diye düşünüyorum, aradan baya vakit geçti çünkü. Kahverengi leke ilaçla beraber geldi hatta
Anladım canım, o progestan fitil bizim için çok önemli hatta kullandığımız en önemli ilaç o. Onu kullanırken parmakla baya derine ittirmek gerekiyor, emin olun yeteri kadar derine ittirdiğinizde ilaç geri gelmiyor; geri geliyosa bil ki ilacı olması gerektigi kadar ittirememişsin. Yarısı geri geldiyse iyi emilmemiştir demektir şimdi bi tane dikkatli bir şekilde yerlestirebilirsiniz bir sıkıntı yaratmaz, ben günde 3 adet kullanıyorum 6-7 adet kullanan arkadaşlarımız var. Doktorunuza muhakkak ulaşmaya çalışın, bize de bilgi verin mutlaka 💕

Anladım canım, o progestan fitiller bizim için çok önemli hattan kullandığımız en önemli ilaç o. Onu kullanırken parmakla baya derine ittirmek gerekiyor, emn olun yeteri kadar derine ittirdiğinizde ilaç geri gelmiyor; geri geliyosa bil ki ilacı olması gerwktigi kadar ittirememişsin. Yarısı geri geldiyse iyi emilmemiştir demektir şimdi bi tane dikkatli bir şekilde yerlestirebilirsiniz bir sıkıntı yaratmaz, ben günde 3 adet kullanıyorum 6-7 adet kullanan arkadaşlarımız var. Doktorunuza muhakkak ulaşmaya çalışın, bize de bilgi verin mutlaka 💕
Ben de günde 6 kullanıyorum. Öyle yapayım, çok teşekkür ederim. Haber vereceğim 🙏

Back