Gebeliğe Hazırlık Mayıs Ayı klomen ve ovitrelle kullananlar birlikte bekleyelim 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize kuzum hepimiz inşallah verelim güzel haberi🥰
İnşallah canım benim bu aydan bek umudum yok ama işte yinede belki olur modundayım. İlk kez klomen çatlatma kullandım fakat şöyle bişey var ben kontrole gitmeden önce 5gün falan ilişki olmadı eşim sperm fazla olur gibi düşünüyordu doktorumda iğneden 36 saat sonra ilişki önerdi yani yaklaşık 7 gün sonra ilişki oldu doktor bir sorun olmaz sonrasındada gün aşırı devam edeceksiniz zaten dedi ama aklımda hala bir soru işareti kaldı burda da bazı arkadaşlar sperm bayatlaması falan dediler benim umutlar suya düştü

İnşallah canım benim bu aydan bek umudum yok ama işte yinede belki olur modundayım. İlk kez klomen çatlatma kullandım fakat şöyle bişey var ben kontrole gitmeden önce 5gün falan ilişki olmadı eşim sperm fazla olur gibi düşünüyordu doktorumda iğneden 36 saat sonra ilişki önerdi yani yaklaşık 7 gün sonra ilişki oldu doktor bir sorun olmaz sonrasındada gün aşırı devam edeceksiniz zaten dedi ama aklımda hala bir soru işareti kaldı burda da bazı arkadaşlar sperm bayatlaması falan dediler benim umutlar suya düştü
Öyle düşünme kuzum. Her gün ilişkiye girip gebe kalan çok . Rabbim nasip ederse herşey oluyor. Güzel düşün güzel olsun

Öyle düşünme kuzum. Her gün ilişkiye girip gebe kalan çok . Rabbim nasip ederse herşey oluyor. Güzel düşün güzel olsun
Yok canım biz 7 gün ilişkiye girmedik. Öyle tabi canım Rabbim inşallah hayırlı zamanda hızlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese 🙏

Bugün 12. günüm canim
Canım bence umudu kesmen için çok erken. Herkesin değeri aynı oranda yükselmiyor ve testler aynı duyarlılıkta olmuyor. 15.gün öneriyorlar testi sabredebilirsek tabi😅 inşallah ben bu ay sırf yapmamak için anama geldim 15 gün sonra yapıcam geçen ay 16.gün oldum adet ama hala bir pazarlık içimizde işte😂

Canım bence umudu kesmen için çok erken. Herkesin değeri aynı oranda yükselmiyor ve testler aynı duyarlılıkta olmuyor. 15.gün öneriyorlar testi sabredebilirsek tabi😅 inşallah ben bu ay sırf yapmamak için anama geldim 15 gün sonra yapıcam geçen ay 16.gün oldum adet ama hala bir pazarlık içimizde işte😂
Evet canim haklisin ama ben zaten fazla ümitli degildim.. ondan kaynaklaniyor ola bilir. Bakalim bugün 13. günüm Pazar günü adet olmam gerekiyor.. bence olurum da adet agrilarim basladi.

Tabi insan isteyince düsünüyor acaba hamilemiyim diye.. insallah hayirli haberlerini aliriz canim ♥

Evet canim haklisin ama ben zaten fazla ümitli degildim.. ondan kaynaklaniyor ola bilir. Bakalim bugün 13. günüm Pazar günü adet olmam gerekiyor.. bence olurum da adet agrilarim basladi.

Tabi insan isteyince düsünüyor acaba hamilemiyim diye.. insallah hayirli haberlerini aliriz canim ♥
Gün doğmadan neler doğar 😍

Cok haklisin canim benim hayirlisi olsun insallah ♥

Ne zmn test yapacagin belli mi kuzum?
Bende 5 aydir deniyorum tum hormonlarim normal esimin sperm testi de cok iyi cikti ama gebelik olurmadi ultrasonda her sey normal ve guzel dedi doktor ama bi tane catlamamia yumurta gorunuyor dedi benim de aklima catlama sorunu mu var acaba diye geldi catlatma ignesi kullanmayi dusunuyorum acaba baska takviye fakan veriyorlar mi oncesinde size bi sormak istedim

Bende 5 aydir deniyorum tum hormonlarim normal esimin sperm testi de cok iyi cikti ama gebelik olurmadi ultrasonda her sey normal ve guzel dedi doktor ama bi tane catlamamia yumurta gorunuyor dedi benim de aklima catlama sorunu mu var acaba diye geldi catlatma ignesi kullanmayi dusunuyorum acaba baska takviye fakan veriyorlar mi oncesinde size bi sormak istedim
Çatlatma iğnesini ve inostol içerikli takviye veriyorlar genelde kuzum

Canim bizde de hic bir sekilde sorun yok ama yine de olmuyor. Doktorum klomen almami önermisti, ilk iki ay klomenden dolayi catlama olmadi, bu ay da catlama ignesiyle denedik.

Bazen bir ay catlama olmaya bilirmis, stresten dolayi, yorgunluktan dolayi vesayre.. istersen bir doktorunla görüs onun tavsiyesi olmadan bir sey alma.

Kizlar size bir sorum olacak: Ben gecen yil türkiyeden klomen almistim almanyada ücreti fazla oldugu icin. Siz catlama ignesi almak istediginizde recete olmadan da veriyorlarmi eczanede, ve fiyatlari nasil? Progestan ignesi de veriyorlar mi? Almanya da sadece hap olarak veriyorlar.

Çatlatma iğnesini ve inostol içerikli takviye veriyorlar genelde kuzum
Az once adetim basladi gercekten takmadim bu ay taksaydim cok uzulurdum sanirim ama bu ay yine rahat kafayla kendime odaklanicam doktora gidip yumurta takibi dusunuyorum catlamama sorunum varsa kiste donmesini de istemiyorum en iyisi bu sanirim catlayip catlamadigini ogrenmis olurum catlamiyosa da igne isterim bakalim🤗

Back
X