- Konu Sahibi pofudukbiri
Dün gece kan testi yaptırdım 14,61 çıktı, yarın da 14. günüm oluyor akşam tekrar kan testi yaptırıcam bakalım hayırlısıVar kuzum kanda netleştir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün gece kan testi yaptırdım 14,61 çıktı, yarın da 14. günüm oluyor akşam tekrar kan testi yaptırıcam bakalım hayırlısıVar kuzum kanda netleştir![]()
sanmıyorum kuzu zaten olmadığını net hissettim bari bata 3 gün kala kafamdan cıksın diye yaptım . Kan testiyle daha da moralimi bozmak istemiyorum gelen kırmızılar gibi etki yapıyorKuzum 15. Gün kanda baktırırsın inşallah pozitife döner![]()
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize kuzum. Güzel haberlerini bekliyoruzDün gece kan testi yaptırdım 14,61 çıktı, yarın da 14. günüm oluyor akşam tekrar kan testi yaptırıcam bakalım hayırlısı![]()
Öyle düşünme canım beta sıfırlanıp tekrar yükseliyor ya herkeste aynı olmuyor. Benim de bugün 18. Günüm hala adet olmadım kaç gündür çok ağrım vardı bugün yok denecek kadar az ağrım var. Geçen ay kullandığımda 17. Gün adet olmuştumsanmıyorum kuzu zaten olmadığını net hissettim bari bata 3 gün kala kafamdan cıksın diye yaptım . Kan testiyle daha da moralimi bozmak istemiyorum gelen kırmızılar gibi etki yapıyor![]()
AmiiinRabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize kuzum. Güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Ya Umut etmekten yoruldum sanırımÖyle düşünme canım beta sıfırlanıp tekrar yükseliyor ya herkeste aynı olmuyor. Benim de bugün 18. Günüm hala adet olmadım kaç gündür çok ağrım vardı bugün yok denecek kadar az ağrım var. Geçen ay kullandığımda 17. Gün adet olmuştum
Dün betahcg 14,61 çıkmıştı, bugün 28,88 çıktı, sanırım hamileyim canımVar kuzum kanda netleştir![]()
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşDün betahcg 14,61 çıkmıştı, bugün 28,88 çıktı, sanırım hamileyim canım![]()
Çook teşekkür ederimmHayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşsen direk kan testine mi gittin bir de kaçıncı günündü gittiğinde
Hayırlı olsun canım çok sevindimÇook teşekkür ederimmRabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah
Canım, ben çatlatma iğnesinin 11. Günü idrar testi yaptım, hayali çizgi gördüm. Daha çok erken hayal görüyorum herhalde diye hiç ümitlenmedim, 12. Günün sabahıda idrar testi yaptım baktım hiçbir şey yok, yok dedim içimden bir tuhaflık var kan testi yapmam lazım. 12. Günün akşamı kan testi yaptım 14,61 çıktı yani Çarşamba gecesi, hemen ertesi gün de 13. Günümdü yani dün, 28,82 çıktı
Pozitiften sonra negatif görüp hamileliğimi öğrendim, olabiliyormuş gerçekten...
Oy maşallah kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDün betahcg 14,61 çıkmıştı, bugün 28,88 çıktı, sanırım hamileyim canım![]()
Amiiin canım çokk teşekkürlerrOy maşallah kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Anladım canım.15. Günüm bugün yine test yaptım yine negatifYa Umut etmekten yoruldum sanırımSen kaçıncı gün kan testine gitmiştin kuzu
12. 14. 16. Günler gittim kuzum
Çarşamba günü başladı adetim kuzum bu ay akışına bıraktım artık ovülasyon falan takip etmeyeceğim ilaç da kullanmayacağımAnladım canım.15. Günüm bugün yine test yaptım yine negatifSen en son gecikmiştin son durumun ne kuzu
Klomenle ikinci ayın mıydı seninde kuzuÇarşamba günü başladı adetim kuzum bu ay akışına bıraktım artık ovülasyon falan takip etmeyeceğim ilaç da kullanmayacağım
Evet kuzum. Bu ay hiçbir şey kullanmayacağım endokrin doktoru matofin verdi insülin direnci varmış onu kullanacağım sadeceKlomenle ikinci ayın mıydı seninde kuzu
Benimde ikinci ayımdı. Psikolojik olarak bittiğimi hissediyorum ama bir yandan da son ay tedaviyi bırakmak kafamı kurcalıyor. Bir de doktor bana 3 ay deneriz sonra rahim filmi demişti ondan da cok korkuyorumEvet kuzum. Bu ay hiçbir şey kullanmayacağım endokrin doktoru matofin verdi insülin direnci varmış onu kullanacağım sadece
Yok kuzum şimdilik beklesin dedi doktor rahim filmi için. Pes etme ama kendini de harap etme kuzum. Stres yapınca çok etkiliyor. İnofolic toz olandan kullanmış mıydın? Doktoruna sorsana femara kullansan bu ayBenimde ikinci ayımdı. Psikolojik olarak bittiğimi hissediyorum ama bir yandan da son ay tedaviyi bırakmak kafamı kurcalıyor. Bir de doktor bana 3 ay deneriz sonra rahim filmi demişti ondan da cok korkuyorumsen yaptırmış mıydın
Yok kullanmadım onu pcos da var ama vermedi doktorum. Bende bir yandan salayım artık diyorum bir yandan da 3.ayı tamamlayayım. Rahim filmi de kafamı karıştırıyor ya tüpler tıkalıysa bosuna uğrasıyorsk diyeYok kuzum şimdilik beklesin dedi doktor rahim filmi için. Pes etme ama kendini de harap etme kuzum. Stres yapınca çok etkiliyor. İnofolic toz olandan kullanmış mıydın? Doktoruna sorsana femara kullansan bu ay