- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 40
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
İnşallah iğnenin etkisi değildir canım bebişlerin seninledir.Ahahahhhhahahhh sen bana ne bakıyosun canım benim sağım solum belli olmaz dedim ya sana dayanamam ben diye ay kalpten gidecektim çizgi koyulaşınca yarında yapcam ondan sonraki günde p.teside kan veririmmmmmmm....
Acaba iğnenin etkisi kişiden kişiyemi değişiyorki !!!inşallah hamişimmmmmm
yemekteydim öğle arasına cıkmıstım :) evet ya belli inşAllah Allahım yaaa güzel haberleriniz verdirtir. :)Bak burda daha iyi belli oluyor...
Darısı bana inşallah onun tadı kimbilir nasıldır canım, hele kucağına almayı düşünemiyorum
Ay inşallah rabbim bu ay yüzüme gülmüştürİnşallah iğnenin etkisi değildir canım bebişlerin seninledir.
Amin inşallah afiyet olsun canımyemekteydim öğle arasına cıkmıstım :) evet ya belli inşAllah Allahım yaaa güzel haberleriniz verdirtir. :)
Rabis inşallah hamilesindir kuzumYeminlen hafif pembemsi ince çizgi oldum beyazlı kalmadı ayyyyyyy resimde tam belli olmuyor yalnız
İnşallah canımm yarında test yapcam allahın izniyle hamileyimdir p.tesi öğrencezzz ohhh ohhhh ohhhh bayramım bugün benim bayramımmmmmRabis inşallah hamilesindir kuzum
@adimbendesakliBak burda daha iyi belli oluyor...
Darısı bana inşallah onun tadı kimbilir nasıldır canım, hele kucağına almayı düşünemiyorum
Ben 4 yillik evliyim canim bir yildir da ikinci bebegimizi istiyoruzKızlar kaç yıllık evlisiniz ve ne kadar süredir bebek istiyorsunuz??
Çoook iyiyim vallahi sen nasılsın canımKizlar nasilsiniz ?
Allah arttirsin insallah canim ben hic iyi degilimÇoook iyiyim vallahi sen nasılsın canım
Kız ne bu böyle büyükmü kavga ettinizde adam bebiş istiyor hemde yapmıyor.Canım iğnen boşa gitmesin okadar para verdinizAllah arttirsin insallah canim ben hic iyi degilimesimle hala barismadik ustelik agrilarimin siddeti de azaldi sanirim yumurtalarim artik catladi yani bu ay icin elimde hicbir umut yok
Malesef birbirimize kotu sozler soyledik canim aksamdan aksama eve bisey lazim mi diye ariyor konusuyoruz o kadar evde falan hic konusmuyor birsey isteyince bile sert soyluyor bnde yaklasamiyorum yanina. Gitti malesef bu ayimizKız ne bu böyle büyükmü kavga ettinizde adam bebiş istiyor hemde yapmıyor.Canım iğnen boşa gitmesin okadar para verdiniz
Canım ben eşimle çok fena kavga etsemde gider hemen gönlünü alırım küs kalmamamız gereken zamanda.Paranda zamanında boşa gitmesin git konuş ne olacak kocan o senin cilve yap götür odaya bu ay sonunda haberini alMalesef birbirimize kotu sozler soyledik canim aksamdan aksama eve bisey lazim mi diye ariyor konusuyoruz o kadar evde falan hic konusmuyor birsey isteyince bile sert soyluyor bnde yaklasamiyorum yanina. Gitti malesef bu ayimiz
Malesef canim bizim oyle degil pek. Cok sinirli. Soyledikleri cok kirici oluyor. Buda bizi dahada yipratiyor bnde sessizce beklemeyi seciyorum mecbur. Ama yinede bos durmuyorum konusmasi icin bahaneler buluyorum whatsapptan bebek resimleri kalpler falan yolluyorum ama hicbirine cevap vermiyorCanım ben eşimle çok fena kavga etsemde gider hemen gönlünü alırım küs kalmamamız gereken zamanda.Paranda zamanında boşa gitmesin git konuş ne olacak kocan o senin cilve yap götür odaya bu ay sonunda haberini al
Canım o zaman sen bebek isteğini istersen biraz ertele eşinin bu huyunu düzeltmesilazım boş yere çabalıyorsun belli ki sen eşin böyle yaparak kaybeder....diycem ama boşver devam son gazzzzzzz ikna etMalesef canim bizim oyle degil pek. Cok sinirli. Soyledikleri cok kirici oluyor. Buda bizi dahada yipratiyor bnde sessizce beklemeyi seciyorum mecbur. Ama yinede bos durmuyorum konusmasi icin bahaneler buluyorum whatsapptan bebek resimleri kalpler falan yolluyorum ama hicbirine cevap vermiyor
Degisseydi ilk bebegimizde degisirdi zaten canim alistim artik da sadece ayimiz bosa gitmeseydi diye uzuldum ustelik bir senedir korunmuyoruz olmadi ilk bu ay basladik doktor tedavisine sonuc aliriz diye umutluydumCanım o zaman sen bebek isteğini istersen biraz ertele eşinin bu huyunu düzeltmesilazım boş yere çabalıyorsun belli ki sen eşin böyle yaparak kaybeder....diycem ama boşver devam son gazzzzzzz ikna et
Kız ikincimiydiDegisseydi ilk bebegimizde degisirdi zaten canim alistim artik da sadece ayimiz bosa gitmeseydi diye uzuldum ustelik bir senedir korunmuyoruz olmadi ilk bu ay basladik doktor tedavisine sonuc aliriz diye umutluydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?