• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Ahahahhhhahahhh sen bana ne bakıyosun canım benim sağım solum belli olmaz dedim ya sana dayanamam ben diye ay kalpten gidecektim çizgi koyulaşınca yarında yapcam ondan sonraki günde p.teside kan veririmmmmmmm....

Acaba iğnenin etkisi kişiden kişiyemi değişiyorki !!!inşallah hamişimmmmmm
İnşallah iğnenin etkisi değildir canım bebişlerin seninledir.

Allah arttirsin insallah canim ben hic iyi degilim:KK43: esimle hala barismadik ustelik agrilarimin siddeti de azaldi sanirim yumurtalarim artik catladi yani bu ay icin elimde hicbir umut yok :KK43:
Kız ne bu böyle büyükmü kavga ettinizde adam bebiş istiyor hemde yapmıyor.Canım iğnen boşa gitmesin okadar para verdiniz

Kız ne bu böyle büyükmü kavga ettinizde adam bebiş istiyor hemde yapmıyor.Canım iğnen boşa gitmesin okadar para verdiniz
Malesef birbirimize kotu sozler soyledik canim aksamdan aksama eve bisey lazim mi diye ariyor konusuyoruz o kadar evde falan hic konusmuyor birsey isteyince bile sert soyluyor bnde yaklasamiyorum yanina. Gitti malesef bu ayimiz

Malesef birbirimize kotu sozler soyledik canim aksamdan aksama eve bisey lazim mi diye ariyor konusuyoruz o kadar evde falan hic konusmuyor birsey isteyince bile sert soyluyor bnde yaklasamiyorum yanina. Gitti malesef bu ayimiz
Canım ben eşimle çok fena kavga etsemde gider hemen gönlünü alırım küs kalmamamız gereken zamanda.Paranda zamanında boşa gitmesin git konuş ne olacak kocan o senin cilve yap götür odaya bu ay sonunda haberini al

Canım ben eşimle çok fena kavga etsemde gider hemen gönlünü alırım küs kalmamamız gereken zamanda.Paranda zamanında boşa gitmesin git konuş ne olacak kocan o senin cilve yap götür odaya bu ay sonunda haberini al
Malesef canim bizim oyle degil pek. Cok sinirli. Soyledikleri cok kirici oluyor. Buda bizi dahada yipratiyor bnde sessizce beklemeyi seciyorum mecbur. Ama yinede bos durmuyorum konusmasi icin bahaneler buluyorum whatsapptan bebek resimleri kalpler falan yolluyorum ama hicbirine cevap vermiyor :(

Malesef canim bizim oyle degil pek. Cok sinirli. Soyledikleri cok kirici oluyor. Buda bizi dahada yipratiyor bnde sessizce beklemeyi seciyorum mecbur. Ama yinede bos durmuyorum konusmasi icin bahaneler buluyorum whatsapptan bebek resimleri kalpler falan yolluyorum ama hicbirine cevap vermiyor :KK43:
Canım o zaman sen bebek isteğini istersen biraz ertele eşinin bu huyunu düzeltmesilazım boş yere çabalıyorsun belli ki sen eşin böyle yaparak kaybeder....diycem ama boşver devam son gazzzzzzz ikna et :D

Canım o zaman sen bebek isteğini istersen biraz ertele eşinin bu huyunu düzeltmesilazım boş yere çabalıyorsun belli ki sen eşin böyle yaparak kaybeder....diycem ama boşver devam son gazzzzzzz ikna et :KK70:
Degisseydi ilk bebegimizde degisirdi zaten canim alistim artik da sadece ayimiz bosa gitmeseydi diye uzuldum ustelik bir senedir korunmuyoruz olmadi ilk bu ay basladik doktor tedavisine sonuc aliriz diye umutluydum

Degisseydi ilk bebegimizde degisirdi zaten canim alistim artik da sadece ayimiz bosa gitmeseydi diye uzuldum ustelik bir senedir korunmuyoruz olmadi ilk bu ay basladik doktor tedavisine sonuc aliriz diye umutluydum
Kız ikincimiydi :D birinci sandım inşallah olur bidene oldumu 2.si hayde hayde olur

Back