- 29 Ağustos 2014
- 3.455
- 3.925
- 133
- 30
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Evet canim bir oglum var 3 yasina girecek insallah bnde oyle diyordum ama bir senedir olmadi yani bende doktora gideyim dedimKız ikincimiydibirinci sandım inşallah olur bidene oldumu 2.si hayde hayde olur
Anladım en iyisini yapmışsın inşallah olur denemye devamEvet canim bir oglum var 3 yasina girecek insallah bnde oyle diyordum ama bir senedir olmadi yani bende doktora gideyim dedim
Aynen canim bu aksam maca gitcek msj falan mi atsam acaba mactayken bir aydir doktora gidip geliyorum surekli bosa mi gitcek hepsi diye bakalm ne diyecek gece gec gelcek zaten gelince tartisamayiz yani yatariz hemenAnladım en iyisini yapmışsın inşallah olur denemye devam
Ayyy iyi düşünmüşsün gelincede cilve yap ahahhhh hadi bugün başarılı olursun senAynen canim bu aksam maca gitcek msj falan mi atsam acaba mactayken bir aydir doktora gidip geliyorum surekli bosa mi gitcek hepsi diye bakalm ne diyecek gece gec gelcek zaten gelince tartisamayiz yani yatariz hemen
Insallah canim ve tabi gec kalmadiysak. Gerci adet takvimi uygulamama gore yumurtlama zamanim hala devam ediyorAyyy iyi düşünmüşsün gelincede cilve yap ahahhhh hadi bugün başarılı olursun sen
Canım çatlama 24 saat sürüyor.Dün vurdurdun iğneyi zaten bugün yaparsanıx yarında sabah ohInsallah canim ve tabi gec kalmadiysak. Gerci adet takvimi uygulamama gore yumurtlama zamanim hala devam ediyor
Hadi insallah bakalm caanim gelismelerden haberdar ederimCanım çatlama 24 saat sürüyor.Dün vurdurdun iğneyi zaten bugün yaparsanıx yarında sabah oh
Tamam canım bekliyorumHadi insallah bakalm caanim gelismelerden haberdar ederim
Canim nerde test bakayim bi insallah vardirCanım bugün 10.günüm benimde test yaptım ilk beyazdı somra hafif pembeleşti remi paylaştım tam belli değil orda ama seninki nasıldı ?
Gordum canim insallah vardir beklemis hali varmi testin simdi nasil atarmisinCanim nerde test bakayim bi insallah vardir
Canım aynı beklemiş halide pazar günü tekrar yapcam inşallah...Şuan atamicam kayınbabam bizde eşimle birlikte geldilerGordum canim insallah vardir beklemis hali varmi testin simdi nasil atarmisin
Bu aksam biraz daha yumusakti sanki msj attim bakalm ne olacakTamam canım bekliyorum
Ne olacağı yok odada bitir işi vallahi bak boşa gitmesin canım o kadar emek vermişsin ...inşallah bu ay hamiş geçerBu aksam biraz daha yumusakti sanki msj attim bakalm ne olacak
evet canim yapmistimCanım aynı beklemiş halide pazar günü tekrar yapcam inşallah...Şuan atamicam kayınbabam bizde eşimle birlikte geldilerswn idrar yapmıştın diğmi
Ay bir olsa var ya ooo delirir mutluluktan insallah canim benim insallahhhhNe olacağı yok odada bitir işi vallahi bak boşa gitmesin canım o kadar emek vermişsin ...inşallah bu ay hamiş geçer
Koyuluğu nasıldı canım peki hafifmiydievet canim yapmistim
Hadi hayırlısı rabbim gönlümüzw göre verir inşallah istemeye devam edelim olunca neler yapsrıxAy bir olsa var ya ooo delirir mutluluktan insallah canim benim insallahhhh
Şükür diyelim sen nasılsın ?Kizlar nasilsiniz ?
Canim gunaydinn benim gunum cook sukur ki aydi. Dun t-shirt almistim esime gece de maca gitcek dedim ya paketi gordu kimin bu dedi senin dedim kim aldi dedi ben aldim dedim aldi giymek icin etiketi cikariyodu cikarma begenmezsen degistircem dedim begendim dedi giydi gitti gece de gelince yumusamisti ama bisey olmadi yine soguktu biraz sabah ise gitcek diye kaldirdim olanlarr oldu baristik cok sukur. Hem sabah iliskisi daha verimli olur derler ama insallah gec kalmamisizdir yaHadi hayırlısı rabbim gönlümüzw göre verir inşallah istemeye devam edelim olunca neler yapsrıx
ben bugun superim cok sukur ki canimŞükür diyelim sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?