• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Eklentiler

• 20170512_114348-1.jpg
    20170512_114348-1.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 80
  • 20170512_114846-1.jpg
    20170512_114846-1.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 85
BİR MENEGONLU BENİM CANIM
Ben bugün test yaptım resmini attım baksana bir canım ilk beyazdı sonra hafif pembeleşti resimde tam belli olmuyor ama allaha şükür çizgi var inşallah hamişimdir...

Sen daha menogonmu kullanıyosun

Ben bugün test yaptım resmini attım baksana bir canım ilk beyazdı sonra hafif pembeleşti resimde tam belli olmuyor ama allaha şükür çizgi var inşallah hamişimdir...

Canım çok çok silik bir
Çizgi gördüm ama iğne etkisi olabilir 3 gün sonra tekrar er koyulaşma var mı bak

CANIM AZ ÖNCE GÖRDÜĞÜM TEST SENİNSE EĞER BEN ORDA COK HAFİF ÇİZGİ GÖRDÜM SANKİ.. ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA KAÇ GÜN GEÇTİ SENİN ? BEN 9 HAFTALIK HAMİLEYİM. MENOGON KULLANMIŞTIM.

CANIM AZ ÖNCE GÖRDÜĞÜM TEST SENİNSE EĞER BEN ORDA COK HAFİF ÇİZGİ GÖRDÜM SANKİ.. ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA KAÇ GÜN GEÇTİ SENİN ? BEN 9 HAFTALIK HAMİLEYİM. MENOGON KULLANMIŞTIM.
Hadi hayırlı olsun sağlıklıca kucağına alırsın inşallah.İĞNEYİ VURULALI 10.GÜN bugün inşallah hamileyimdir

Canım çok çok silik bir
Çizgi gördüm ama iğne etkisi olabilir 3 gün sonra tekrar er koyulaşma var mı bak
Bilmiyorum vallahi inşallah değildir yarında yaparım olmadı yarın acile gider kan veririm inşallah bebek habercisidir çok heyecanlandım

Hadi hayırlı olsun sağlıklıca kucağına alırsın inşallah.İĞNEYİ VURULALI 10.GÜN bugün inşallah hamileyimdir
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR.. ŞÖYLE BİŞEY VAR CANIM LÜTFEN BENİ YANLIŞ ANLAMA ÇATLATMA İĞNESİNİN İCİNDE BETA HCG HORMONU YANİ HAMİLELİK HORMONU OLDUGUNDAN 12 GÜN YAPTIRMAN DAHA SAĞLIKLI. TEST YAPTIRAN KİŞİLER GENELDE POZİTİF GÖRÜP SONRA NEGATİFTE GÖREBİLİYORLAR. DİLERİM Kİ SENİN ÖYLE OLMAZ :) RABBİM KALBİNDEN GEÇENİ ÖMRÜNE NASİP ETSİN :anneadayı:

İNŞALLAH HAMİLESİNDİR.. ŞÖYLE BİŞEY VAR CANIM LÜTFEN BENİ YANLIŞ ANLAMA ÇATLATMA İĞNESİNİN İCİNDE BETA HCG HORMONU YANİ HAMİLELİK HORMONU OLDUGUNDAN 12 GÜN YAPTIRMAN DAHA SAĞLIKLI. TEST YAPTIRAN KİŞİLER GENELDE POZİTİF GÖRÜP SONRA NEGATİFTE GÖREBİLİYORLAR. DİLERİM Kİ SENİN ÖYLE OLMAZ :) RABBİM KALBİNDEN GEÇENİ ÖMRÜNE NASİP ETSİN :anneadayı:
Biliyorum canım onu 10.11.12.gün öğrenenler çok dayanamadım bende yapayım dedim inşallah hamileyimdirde onun için belli olmuştur.Gerekirse kan vermeye giderim yarın hergün :D

Umarım benimki olumlu yöne gider

Canim benim cok saol ignenin 10 cu gunu ogrenmistim canim darisi isteyen herkese insallah canim bol bol dua edicem sizlere
Canım bugün 10.günüm benimde test yaptım ilk beyazdı somra hafif pembeleşti remi paylaştım tam belli değil orda ama seninki nasıldı ?

6 aydır istiyorum canım
bende 1,5 yıllık evliyim 1 yıldır istiyordum bir sürü kistim vardı doktorlar imkansız değil ama çok zor diyorlardı.. tedavi oldum olmadı. bu arada kistlerden ve stresten cok kilo aldım. kafama koydum diyete giricem dedim girdim 3 haftada 5 kilo verdim. çocugu zayıf olunca üstüne düşücem dedim ama tedaviimi bırakmadım kafamdan o stresi attım olmuyor düşüncesini.. anam bi baktım ki hamileyim ben şok :)

bende 1,5 yıllık evliyim 1 yıldır istiyordum bir sürü kistim vardı doktorlar imkansız değil ama çok zor diyorlardı.. tedavi oldum olmadı. bu arada kistlerden ve stresten cok kilo aldım. kafama koydum diyete giricem dedim girdim 3 haftada 5 kilo verdim. çocugu zayıf olunca üstüne düşücem dedim ama tedaviimi bırakmadım kafamdan o stresi attım olmuyor düşüncesini.. anam bi baktım ki hamileyim ben şok :)
Ben bua y çok kafama taktım normalde olur nasıl olsa diyordum ama bu ay menogon femara felan kullandıkca aeaçtırdım burayada daha çok girmeye başladım ve iyice istemeye başladım hayaller kuruyorumm

rabbim hayalini kurduruyorsa gerçeğiini yaşatır merak etme.. Ben hamile oldugumu öğrendim bu sefer kalbi atıyor mu diye merak ediyorsun sonra yanlıs hareket edince acaba bişey oldumu diyorsun utanmasam her gün muayene olucam :)

rabbim hayalini kurduruyorsa gerçeğiini yaşatır merak etme.. Ben hamile oldugumu öğrendim bu sefer kalbi atıyor mu diye merak ediyorsun sonra yanlıs hareket edince acaba bişey oldumu diyorsun utanmasam her gün muayene olucam :)
Bak burda daha iyi belli oluyor...

Darısı bana inşallah onun tadı kimbilir nasıldır canım, hele kucağına almayı düşünemiyorum

Eklentiler

• 20170512_122215-1.jpg
    20170512_122215-1.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 20170512_122231-1.jpg
    20170512_122231-1.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 20170512_122238-1.jpg
    20170512_122238-1.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 59
Back