- Konu Sahibi Rabisscyln
Göndersene canım bi testiKızlar yaptım dayanamadımmm çook beyaz bir çizgi belli oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göndersene canım bi testiKızlar yaptım dayanamadımmm çook beyaz bir çizgi belli oldu
Göndersene canım bi testi
BENDE TEK CANIM :) Bİ ARKADASIMDA MENOGON YAPTIRDI AMA TUTMADI HATTA AZ ÖNCE ÖĞRENDİK SONUCU NASİPBende menogon vurdurdum sonunda menogon kullanan birileri çıkıyor çoğul yapıyor genelde ama
BİR MENEGONLU BENİM CANIMMenogon kullanan fazla kişide yok bu aralar okuduklarıma göre çoğu hamile kalmış inşallah bizde de öyle olur...Çok istiyorum doğum yapanları duydukca hemen olsun bitsin diyorumm
Ben bugün test yaptım resmini attım baksana bir canım ilk beyazdı sonra hafif pembeleşti resimde tam belli olmuyor ama allaha şükür çizgi var inşallah hamişimdir...BİR MENEGONLU BENİM CANIM
Canım çok çok silik birBen bugün test yaptım resmini attım baksana bir canım ilk beyazdı sonra hafif pembeleşti resimde tam belli olmuyor ama allaha şükür çizgi var inşallah hamişimdir...
Sen daha menogonmu kullanıyosun
CANIM AZ ÖNCE GÖRDÜĞÜM TEST SENİNSE EĞER BEN ORDA COK HAFİF ÇİZGİ GÖRDÜM SANKİ.. ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA KAÇ GÜN GEÇTİ SENİN ? BEN 9 HAFTALIK HAMİLEYİM. MENOGON KULLANMIŞTIM.Ben bugün test yaptım resmini attım baksana bir canım ilk beyazdı sonra hafif pembeleşti resimde tam belli olmuyor ama allaha şükür çizgi var inşallah hamişimdir...
Sen daha menogonmu kullanıyosun
Hadi hayırlı olsun sağlıklıca kucağına alırsın inşallah.İĞNEYİ VURULALI 10.GÜN bugün inşallah hamileyimdirCANIM AZ ÖNCE GÖRDÜĞÜM TEST SENİNSE EĞER BEN ORDA COK HAFİF ÇİZGİ GÖRDÜM SANKİ.. ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA KAÇ GÜN GEÇTİ SENİN ? BEN 9 HAFTALIK HAMİLEYİM. MENOGON KULLANMIŞTIM.
Bilmiyorum vallahi inşallah değildir yarında yaparım olmadı yarın acile gider kan veririm inşallah bebek habercisidir çok heyecanlandımCanım çok çok silik bir
Çizgi gördüm ama iğne etkisi olabilir 3 gün sonra tekrar er koyulaşma var mı bak
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR.. ŞÖYLE BİŞEY VAR CANIM LÜTFEN BENİ YANLIŞ ANLAMA ÇATLATMA İĞNESİNİN İCİNDE BETA HCG HORMONU YANİ HAMİLELİK HORMONU OLDUGUNDAN 12 GÜN YAPTIRMAN DAHA SAĞLIKLI. TEST YAPTIRAN KİŞİLER GENELDE POZİTİF GÖRÜP SONRA NEGATİFTE GÖREBİLİYORLAR. DİLERİM Kİ SENİN ÖYLE OLMAZ :) RABBİM KALBİNDEN GEÇENİ ÖMRÜNE NASİP ETSİNHadi hayırlı olsun sağlıklıca kucağına alırsın inşallah.İĞNEYİ VURULALI 10.GÜN bugün inşallah hamileyimdir
Biliyorum canım onu 10.11.12.gün öğrenenler çok dayanamadım bende yapayım dedim inşallah hamileyimdirde onun için belli olmuştur.Gerekirse kan vermeye giderim yarın hergünİNŞALLAH HAMİLESİNDİR.. ŞÖYLE BİŞEY VAR CANIM LÜTFEN BENİ YANLIŞ ANLAMA ÇATLATMA İĞNESİNİN İCİNDE BETA HCG HORMONU YANİ HAMİLELİK HORMONU OLDUGUNDAN 12 GÜN YAPTIRMAN DAHA SAĞLIKLI. TEST YAPTIRAN KİŞİLER GENELDE POZİTİF GÖRÜP SONRA NEGATİFTE GÖREBİLİYORLAR. DİLERİM Kİ SENİN ÖYLE OLMAZ :) RABBİM KALBİNDEN GEÇENİ ÖMRÜNE NASİP ETSİN
AMİN AMİN MUTLAKA YAZ OLUR MU GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM :)Biliyorum canım onu 10.11.12.gün öğrenenler çok dayanamadım bende yapayım dedim inşallah hamileyimdirde onun için belli olmuştur.Gerekirse kan vermeye giderim yarın hergün
Umarım benimki olumlu yöne gider
Yazmam mı kız burdayım hergün allahın izniyle güzel haberler yazacağımmmAMİN AMİN MUTLAKA YAZ OLUR MU GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM :)
Ne zamandır bekliyor ve istiyorsun ?Yazmam mı kız burdayım hergün allahın izniyle güzel haberler yazacağımmm
Canım bugün 10.günüm benimde test yaptım ilk beyazdı somra hafif pembeleşti remi paylaştım tam belli değil orda ama seninki nasıldı ?Canim benim cok saol ignenin 10 cu gunu ogrenmistim canim darisi isteyen herkese insallah canim bol bol dua edicem sizlere
6 aydır istiyorum canımNe zamandır bekliyor ve istiyorsun ?
bende 1,5 yıllık evliyim 1 yıldır istiyordum bir sürü kistim vardı doktorlar imkansız değil ama çok zor diyorlardı.. tedavi oldum olmadı. bu arada kistlerden ve stresten cok kilo aldım. kafama koydum diyete giricem dedim girdim 3 haftada 5 kilo verdim. çocugu zayıf olunca üstüne düşücem dedim ama tedaviimi bırakmadım kafamdan o stresi attım olmuyor düşüncesini.. anam bi baktım ki hamileyim ben şok :)6 aydır istiyorum canım
Ben bua y çok kafama taktım normalde olur nasıl olsa diyordum ama bu ay menogon femara felan kullandıkca aeaçtırdım burayada daha çok girmeye başladım ve iyice istemeye başladım hayaller kuruyorummbende 1,5 yıllık evliyim 1 yıldır istiyordum bir sürü kistim vardı doktorlar imkansız değil ama çok zor diyorlardı.. tedavi oldum olmadı. bu arada kistlerden ve stresten cok kilo aldım. kafama koydum diyete giricem dedim girdim 3 haftada 5 kilo verdim. çocugu zayıf olunca üstüne düşücem dedim ama tedaviimi bırakmadım kafamdan o stresi attım olmuyor düşüncesini.. anam bi baktım ki hamileyim ben şok :)
Bak burda daha iyi belli oluyor...rabbim hayalini kurduruyorsa gerçeğiini yaşatır merak etme.. Ben hamile oldugumu öğrendim bu sefer kalbi atıyor mu diye merak ediyorsun sonra yanlıs hareket edince acaba bişey oldumu diyorsun utanmasam her gün muayene olucam :)