- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Benim iğneden 3.4 gün sonra kasık ağrılarım başlamıştı ama herkezde aynı olmuyor canım inşallah döllenmiştir yumurtan dua et gün be gün kendini dinle az kalmışKizlar merhabaaaa 1. Sayfadan baslayip butun.mesajlarinizi okudumm rabbim hepimize guzel sonuclar almayi nasip etsin . Bende bu ay klomen ve catlatma ignesi oldum.5 mayi cuma catlatma ignemi oldum pazar pazartesi sali persembe iliski oldu fakat benim 21mmlik tek yumurtam olusmustu ... Hic bir belirtim yok bugun 7. Gunum .s
Çıkar yap bakalım o günü bekle bende p.tesi kan vericem12. Gun test yapsam cikarmi sizce sonraki gun evlilik yil donumumuz belki bi mucize olur .s
ya oldu ama cok olmadi yani o degil her ay akintim cok olur bu ay az oldu bilmiyorm canim skildi ya .s git gel git gel bunaliyo imsanBenim iğneden 3.4 gün sonra kasık ağrılarım başlamıştı ama herkezde aynı olmuyor canım inşallah döllenmiştir yumurtan dua et gün be gün kendini dinle az kalmış
insallah guzrl sonuclar alirsinnnnnÇıkar yap bakalım o günü bekle bende p.tesi kan vericem
Aynen öyle oluyor inşallah yavrularımıza kavuşuruzda bu günleri unuturuzya oldu ama cok olmadi yani o degil her ay akintim cok olur bu ay az oldu bilmiyorm canim skildi ya .s git gel git gel bunaliyo imsan
Aminnn cnaım inşallah doğrudur bugünün testiinsallah guzrl sonuclar alirsinnnnn
gordum testlerini hafif bi cizgi var gibi o idrar testlerinden gina geldi artik almak bile istemiyorummm koskoca kirmizi cizgiyi gormekden skildiiimmmmm bi kere cift olsaaaaaa dunyalar benim olur heraldeAminnn cnaım inşallah doğrudur bugünün testi
İkinci çizgiyi gördüğüm an eşimi aradım kahkahalar attım o kadar güzel oluyor birde kanda kesin sonucu alırsam allaaahhh dünya benim olurgordum testlerini hafif bi cizgi var gibi o idrar testlerinden gina geldi artik almak bile istemiyorummm koskoca kirmizi cizgiyi gormekden skildiiimmmmm bi kere cift olsaaaaaa dunyalar benim olur heralde
ay insallaaaaaaaaahh canimmm rabbim guzel haberler versinnnn insallah . Ne zamandir istiyosunn kac yillik evlisinİkinci çizgiyi gördüğüm an eşimi aradım kahkahalar attım o kadar güzel oluyor birde kanda kesin sonucu alırsam allaaahhh dünya benim olur
2 yıla yaklaşıyoruz 6 aydır istiyorum 10 ay önce bir düşüğüm oldu ya senay insallaaaaaaaaahh canimmm rabbim guzel haberler versinnnn insallah . Ne zamandir istiyosunn kac yillik evlisin
bize 18 mayisda 3 yil olucak bir suru doktor gezdim bu doktorumda kaldim esim ameliayt oldu varikosel sperm haketliliginde skintimiz var bende bi sorun olmadigi soyleniyor ama ameliayttan snra baya zaman gecti hala hamile kalamadm bu ayda olmazsa artik asilama deneyecegiz onve rahim filmi cekilip sonrasi asilama umarm gerek kalmaz .s2 yıla yaklaşıyoruz 6 aydır istiyorum 10 ay önce bir düşüğüm oldu ya sen
Eşin keçiboynuzu özü içsin canım iyi oluyorbize 18 mayisda 3 yil olucak bir suru doktor gezdim bu doktorumda kaldim esim ameliayt oldu varikosel sperm haketliliginde skintimiz var bende bi sorun olmadigi soyleniyor ama ameliayttan snra baya zaman gecti hala hamile kalamadm bu ayda olmazsa artik asilama deneyecegiz onve rahim filmi cekilip sonrasi asilama umarm gerek kalmaz .s
ne almadim ki ilac lullaniyor ztn iki tane keciboynuzunun kendisinide aldm kaymattm tozunuda aldm ozunude aldm ama iste bi gun.icti bi gun icmedi kotu tatlari diye kendimiz olsam her seyi iciyoruz da eslere zorEşin keçiboynuzu özü içsin canım iyi oluyor
Vallahi ben eşim içmem desede bağırıyorum istiyosan içeceksin diyorum tıpış tıpış içiyor...ne almadim ki ilac lullaniyor ztn iki tane keciboynuzunun kendisinide aldm kaymattm tozunuda aldm ozunude aldm ama iste bi gun.icti bi gun icmedi kotu tatlari diye kendimiz olsam her seyi iciyoruz da eslere zor
uyguluyorum hep ztn rabbimden baska kime siginacagiz ki ztn umarim her sey gonlumuzce olurrr insallah kucaklarimiza aliriz bebislerimiziVallahi ben eşim içmem desede bağırıyorum istiyosan içeceksin diyorum tıpış tıpış içiyor...
İçsin içmemezlik yapmasınki işe yarasın.Rabbim inşallah en kısa zamanda bebişini sana bağışlar canım rabbime dua et o verir...
1 bidon suya hergün meryem suresi oku 41 gün boyunca ve o gün iç
İnşallah canım ben çok heyecanlıyım bir sürü hayalim var neler alcam neleruyguluyorum hep ztn rabbimden baska kime siginacagiz ki ztn umarim her sey gonlumuzce olurrr insallah kucaklarimiza aliriz bebislerimizi
Kızlar 28 nisanda ignemi vurdurdum dünkü kan sonucumu bugün aldım
ben 5 er 5 er alıyorumEczaneye geldim 3 tane test almaya utanıyorummmmmmm
Kızlar yaptım dayanamadımmmçook beyaz bir çizgi belli oldu
ay kız inşallah canım az daha bekle hemen heyecanlanmaBak burda daha iyi belli oluyor...
Darısı bana inşallah onun tadı kimbilir nasıldır canım, hele kucağına almayı düşünemiyorum
12. Gun test yapsam cikarmi sizce sonraki gun evlilik yil donumumuz belki bi mucize olur .s
İkinci çizgiyi gördüğüm an eşimi aradım kahkahalar attım o kadar güzel oluyor birde kanda kesin sonucu alırsam allaaahhh dünya benim olur
Ahahahhhhahahhh sen bana ne bakıyosun canım benim sağım solum belli olmaz dedim ya sana dayanamam ben diye ay kalpten gidecektim çizgi koyulaşınca yarında yapcam ondan sonraki günde p.teside kan veririmmmmmmm....Hayırlı olsun canım çok sevindim.
ben 5 er 5 er alıyorum
ay kız inşallah canım az daha bekle hemen heyecanlanma
yap yap çıkar.
Kız hani süpriz yapacaktın daha kesin bile değilken dayanamamış söylemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?