• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Anladım en iyisini yapmışsın inşallah olur denemye devam
Aynen canim bu aksam maca gitcek msj falan mi atsam acaba mactayken bir aydir doktora gidip geliyorum surekli bosa mi gitcek hepsi diye bakalm ne diyecek gece gec gelcek zaten gelince tartisamayiz yani yatariz hemen

Aynen canim bu aksam maca gitcek msj falan mi atsam acaba mactayken bir aydir doktora gidip geliyorum surekli bosa mi gitcek hepsi diye bakalm ne diyecek gece gec gelcek zaten gelince tartisamayiz yani yatariz hemen
Ayyy iyi düşünmüşsün gelincede cilve yap ahahhhh hadi bugün başarılı olursun sen

Hadi hayırlısı rabbim gönlümüzw göre verir inşallah istemeye devam edelim olunca neler yapsrıx
Canim gunaydinn benim gunum cook sukur ki aydi. Dun t-shirt almistim esime gece de maca gitcek dedim ya paketi gordu kimin bu dedi senin dedim kim aldi dedi ben aldim dedim aldi giymek icin etiketi cikariyodu cikarma begenmezsen degistircem dedim begendim dedi giydi gitti gece de gelince yumusamisti ama bisey olmadi yine soguktu biraz sabah ise gitcek diye kaldirdim olanlarr oldu baristik cok sukur. Hem sabah iliskisi daha verimli olur derler ama insallah gec kalmamisizdir ya :dua:
Şükür diyelim sen nasılsın ?
ben bugun superim cok sukur ki canim :super::-)

Back