• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Kizlar merhabaaaa 1. Sayfadan baslayip butun.mesajlarinizi okudumm rabbim hepimize guzel sonuclar almayi nasip etsin . Bende bu ay klomen ve catlatma ignesi oldum.5 mayi cuma catlatma ignemi oldum pazar pazartesi sali persembe iliski oldu fakat benim 21mmlik tek yumurtam olusmustu ... Hic bir belirtim yok bugun 7. Gunum .s

Kizlar merhabaaaa 1. Sayfadan baslayip butun.mesajlarinizi okudumm rabbim hepimize guzel sonuclar almayi nasip etsin . Bende bu ay klomen ve catlatma ignesi oldum.5 mayi cuma catlatma ignemi oldum pazar pazartesi sali persembe iliski oldu fakat benim 21mmlik tek yumurtam olusmustu ... Hic bir belirtim yok bugun 7. Gunum .s
Benim iğneden 3.4 gün sonra kasık ağrılarım başlamıştı ama herkezde aynı olmuyor canım inşallah döllenmiştir yumurtan dua et gün be gün kendini dinle az kalmış

Benim iğneden 3.4 gün sonra kasık ağrılarım başlamıştı ama herkezde aynı olmuyor canım inşallah döllenmiştir yumurtan dua et gün be gün kendini dinle az kalmış
ya oldu ama cok olmadi yani o degil her ay akintim cok olur bu ay az oldu bilmiyorm canim skildi ya .s git gel git gel bunaliyo imsan

gordum testlerini hafif bi cizgi var gibi o idrar testlerinden gina geldi artik almak bile istemiyorummm koskoca kirmizi cizgiyi gormekden skildiiimmmmm bi kere cift olsaaaaaa dunyalar benim olur heralde
İkinci çizgiyi gördüğüm an eşimi aradım kahkahalar attım o kadar güzel oluyor birde kanda kesin sonucu alırsam allaaahhh dünya benim olur :D

2 yıla yaklaşıyoruz 6 aydır istiyorum 10 ay önce bir düşüğüm oldu ya sen
bize 18 mayisda 3 yil olucak bir suru doktor gezdim bu doktorumda kaldim esim ameliayt oldu varikosel sperm haketliliginde skintimiz var bende bi sorun olmadigi soyleniyor ama ameliayttan snra baya zaman gecti hala hamile kalamadm bu ayda olmazsa artik asilama deneyecegiz onve rahim filmi cekilip sonrasi asilama umarm gerek kalmaz .s

bize 18 mayisda 3 yil olucak bir suru doktor gezdim bu doktorumda kaldim esim ameliayt oldu varikosel sperm haketliliginde skintimiz var bende bi sorun olmadigi soyleniyor ama ameliayttan snra baya zaman gecti hala hamile kalamadm bu ayda olmazsa artik asilama deneyecegiz onve rahim filmi cekilip sonrasi asilama umarm gerek kalmaz .s
Eşin keçiboynuzu özü içsin canım iyi oluyor

ne almadim ki ilac lullaniyor ztn iki tane keciboynuzunun kendisinide aldm kaymattm tozunuda aldm ozunude aldm ama iste bi gun.icti bi gun icmedi kotu tatlari diye kendimiz olsam her seyi iciyoruz da eslere zor
Vallahi ben eşim içmem desede bağırıyorum istiyosan içeceksin diyorum tıpış tıpış içiyor...

İçsin içmemezlik yapmasınki işe yarasın.Rabbim inşallah en kısa zamanda bebişini sana bağışlar canım rabbime dua et o verir...

1 bidon suya hergün meryem suresi oku 41 gün boyunca ve o gün iç

Vallahi ben eşim içmem desede bağırıyorum istiyosan içeceksin diyorum tıpış tıpış içiyor...

İçsin içmemezlik yapmasınki işe yarasın.Rabbim inşallah en kısa zamanda bebişini sana bağışlar canım rabbime dua et o verir...

1 bidon suya hergün meryem suresi oku 41 gün boyunca ve o gün iç
uyguluyorum hep ztn rabbimden baska kime siginacagiz ki ztn umarim her sey gonlumuzce olurrr insallah kucaklarimiza aliriz bebislerimizi

Kızlar 28 nisanda ignemi vurdurdum dünkü kan sonucumu bugün aldım :KK9:

Hayırlı olsun canım çok sevindim.
Eczaneye geldim 3 tane test almaya utanıyorummmmmmm:eek:
ben 5 er 5 er alıyorum :-)
Kızlar yaptım dayanamadımmm :KK43: çook beyaz bir çizgi belli oldu

Bak burda daha iyi belli oluyor...

Darısı bana inşallah onun tadı kimbilir nasıldır canım, hele kucağına almayı düşünemiyorum
ay kız inşallah canım az daha bekle hemen heyecanlanma

12. Gun test yapsam cikarmi sizce sonraki gun evlilik yil donumumuz belki bi mucize olur .s

yap yap çıkar.
İkinci çizgiyi gördüğüm an eşimi aradım kahkahalar attım o kadar güzel oluyor birde kanda kesin sonucu alırsam allaaahhh dünya benim olur :KK70:

Kız hani süpriz yapacaktın daha kesin bile değilken dayanamamış söylemişsin :rolleyes:

Hayırlı olsun canım çok sevindim.

ben 5 er 5 er alıyorum :-)

ay kız inşallah canım az daha bekle hemen heyecanlanma

yap yap çıkar.

Kız hani süpriz yapacaktın daha kesin bile değilken dayanamamış söylemişsin :rolleyes:
Ahahahhhhahahhh sen bana ne bakıyosun canım benim sağım solum belli olmaz dedim ya sana dayanamam ben diye ay kalpten gidecektim çizgi koyulaşınca yarında yapcam ondan sonraki günde p.teside kan veririmmmmmmm....

Acaba iğnenin etkisi kişiden kişiyemi değişiyorki !!!inşallah hamişimmmmmm

Back