• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Canim gunaydinn benim gunum cook sukur ki aydi. Dun t-shirt almistim esime gece de maca gitcek dedim ya paketi gordu kimin bu dedi senin dedim kim aldi dedi ben aldim dedim aldi giymek icin etiketi cikariyodu cikarma begenmezsen degistircem dedim begendim dedi giydi gitti gece de gelince yumusamisti ama bisey olmadi yine soguktu biraz sabah ise gitcek diye kaldirdim olanlarr oldu baristik cok sukur. Hem sabah iliskisi daha verimli olur derler ama insallah gec kalmamisizdir ya :dua:
ben bugun superim cok sukur ki canim :super::-)
eşinle olan sorun kısmını kaçırmısım :)) Ama gününün güzel geçmiş olmasına sevindim inşallah hep böyle devam eder :*

Canim gunaydinn benim gunum cook sukur ki aydi. Dun t-shirt almistim esime gece de maca gitcek dedim ya paketi gordu kimin bu dedi senin dedim kim aldi dedi ben aldim dedim aldi giymek icin etiketi cikariyodu cikarma begenmezsen degistircem dedim begendim dedi giydi gitti gece de gelince yumusamisti ama bisey olmadi yine soguktu biraz sabah ise gitcek diye kaldirdim olanlarr oldu baristik cok sukur. Hem sabah iliskisi daha verimli olur derler ama insallah gec kalmamisizdir ya :dua:
Ay süper hadi inşallah hemen tutsun minnak :halay:

Ahahahahhh dün bugün deme kız olmuşya hadi hayırlısı akşamıda kaçırma ama ayakları dik yukarı :D

En iyisini yapmışsın böyle zamanlarda ksme sonradan burnundan getirirsin :D

Eklentiler

• 18447955_679134035620286_1737973935_n.jpg
    18447955_679134035620286_1737973935_n.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 45
  • 18448096_679134058953617_242396270_n.jpg
    18448096_679134058953617_242396270_n.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar merhaba hayırlı günler bugun yarın adet olucam adet bitiminden sonra hsg çektirmek istiyorum fakat hsg çekilince aşılama olurmu.

Arkadaşlar merhaba hayırlı günler bugun yarın adet olucam adet bitiminden sonra hsg çektirmek istiyorum fakat hsg çekilince aşılama olurmu.
Olabilir doktorun zaten söyler aslında hsgden sonra hamile kalan çok , olmazsa bir daha ki ay yap derim.

Hem hsg 11. Günler civarında oluyor

Haklısın hem hsg hem aşılama zor olur bu ay sadece hsg çektiririm olmazsa gelecek ay da aşılama olur bakalım.
En iyisi canım ben ocakda çektirmiştim ama malesef sonuç alamadım inşallah sen alırsın canımm

Back