- 29 Ağustos 2014
- 3.455
- 3.925
- 133
- 30
- Konu Sahibi Rabisscyln
Hadi hayirlisi bakalm gunaydinGünaydın son 4 e girmiş bulunuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayirlisi bakalm gunaydinGünaydın son 4 e girmiş bulunuyorum
eşinle olan sorun kısmını kaçırmısım :)) Ama gününün güzel geçmiş olmasına sevindim inşallah hep böyle devam eder :*Canim gunaydinn benim gunum cook sukur ki aydi. Dun t-shirt almistim esime gece de maca gitcek dedim ya paketi gordu kimin bu dedi senin dedim kim aldi dedi ben aldim dedim aldi giymek icin etiketi cikariyodu cikarma begenmezsen degistircem dedim begendim dedi giydi gitti gece de gelince yumusamisti ama bisey olmadi yine soguktu biraz sabah ise gitcek diye kaldirdim olanlarr oldu baristik cok sukur. Hem sabah iliskisi daha verimli olur derler ama insallah gec kalmamisizdir ya
ben bugun superim cok sukur ki canim
Ay süper hadi inşallah hemen tutsun minnakCanim gunaydinn benim gunum cook sukur ki aydi. Dun t-shirt almistim esime gece de maca gitcek dedim ya paketi gordu kimin bu dedi senin dedim kim aldi dedi ben aldim dedim aldi giymek icin etiketi cikariyodu cikarma begenmezsen degistircem dedim begendim dedi giydi gitti gece de gelince yumusamisti ama bisey olmadi yine soguktu biraz sabah ise gitcek diye kaldirdim olanlarr oldu baristik cok sukur. Hem sabah iliskisi daha verimli olur derler ama insallah gec kalmamisizdir ya
eşinle olan sorun kısmını kaçırmısım :)) Ama gününün güzel geçmiş olmasına sevindim inşallah hep böyle devam eder :*
insallah canlarim benim rabbim hepimizin gonlune gore versinAy süper hadi inşallah hemen tutsun minnak
aminn :))) NE zamandır bekliyorsuninsallah canlarim benim rabbim hepimizin gonlune gore versin
Ben ikinci icin bekliyorum canim bir sene olduaminn :))) NE zamandır bekliyorsun
Senin ne kadar oldu ?aminn :))) NE zamandır bekliyorsun
ben 1,5 yıllık evliyim 1 yıldır istiyordum suan 2 aylık hamileyim çok şükür :) Darısı isteyen herkese içinde sana :)Senin ne kadar oldu ?
Aaa tebrik ederim saglikla kucagina al insalllah canim benim saol:)ben 1,5 yıllık evliyim 1 yıldır istiyordum suan 2 aylık hamileyim çok şükür :) Darısı isteyen herkese içinde sana :)
Ahahahahhh dün bugün deme kız olmuşya hadi hayırlısı akşamıda kaçırma ama ayakları dik yukarıCanim gunaydinn benim gunum cook sukur ki aydi. Dun t-shirt almistim esime gece de maca gitcek dedim ya paketi gordu kimin bu dedi senin dedim kim aldi dedi ben aldim dedim aldi giymek icin etiketi cikariyodu cikarma begenmezsen degistircem dedim begendim dedi giydi gitti gece de gelince yumusamisti ama bisey olmadi yine soguktu biraz sabah ise gitcek diye kaldirdim olanlarr oldu baristik cok sukur. Hem sabah iliskisi daha verimli olur derler ama insallah gec kalmamisizdir ya
Az kaldı canım günler zor geçiyorGünaydın son 4 e girmiş bulunuyorum
Ilk boyle cikmistiKoyuluğu nasıldı canım peki hafifmiydi
ilk yaptığımda ve ardan 2 3 dk geçen fotoyu atayım canımKoyuluğu nasıldı canım peki hafifmiydi
Benimde ilkseninki gibiydi sonradan çok ince bir çizgi oldu hafif renk gelerek ..O günmü kan vermiştiIlk boyle cikmisti
ilk yaptığımda ve ardan 2 3 dk geçen fotoyu atayım canım
Olabilir doktorun zaten söyler aslında hsgden sonra hamile kalan çok , olmazsa bir daha ki ay yap derim.Arkadaşlar merhaba hayırlı günler bugun yarın adet olucam adet bitiminden sonra hsg çektirmek istiyorum fakat hsg çekilince aşılama olurmu.
Olabilir doktorun zaten söyler aslında hsgden sonra hamile kalan çok , olmazsa bir daha ki ay yap derim.
Hem hsg 11. Günler civarında oluyor
nerde yaptırıcaksın aşılamanı ? hayırlısı olsun hakkındaHaklısın hem hsg hem aşılama zor olur bu ay sadece hsg çektiririm olmazsa gelecek ay da aşılama olur bakalım.
En iyisi canım ben ocakda çektirmiştim ama malesef sonuç alamadım inşallah sen alırsın canımmHaklısın hem hsg hem aşılama zor olur bu ay sadece hsg çektiririm olmazsa gelecek ay da aşılama olur bakalım.
evet canım 21 çıkmıştı o günBenimde ilkseninki gibiydi sonradan çok ince bir çizgi oldu hafif renk gelerek ..O günmü kan vermişti