Mayıs Anneleri 2019

Merhaba kızlar ben de inşallah mayıs annesi olacağım. Dün 4+4 de keseyi gördük. Sizlerin neden geç göründü onu merak ettim bende. Sat tarihine göre 4+5 teyiz şuan ama doktor ultrasonda 4 haftalık dedi.
Bilmemki canım beta hcg 3000 i geçince karın ultrasonundan görünüyor diye biliyorum. Benim 4+4 de 2000 lerdeydi değerim. Senin vaginal mi ultrason ?

Kızlar benimde bugün tam 5 hafta oldu. Net olarak kese ve kalp atışı ne zaman duyuluyor ben randevumu 6+6 olcak şekilde ayarladım o zamana kadar geç kalmış olur muyum daha hiç kontrole gitmedim.

Merhaba Hanımlar, benim de doğum tarihi olarak 27 Mayıs görünüyor ancak ilk doğum Sezeryen olduğu için o tarihi bekler mi doktor bilemiyorum

Merhaba sevgili anneler mayis ayi bitti.umarim hepiniz saglikla.kucaginiza almissinizdir evlatlarinizi.
Ben 30 mayista 35 haftalik dogum yaptim bebisim malesef kuvezde 8 gun bitti. 2490 gr ve 49 cnm dogdu.solunum sikintiisi vardi.simdide emmeyi yemek yemeyi bilmiyor.yerken kandaki oksijen seviye dusuyor diye damardan besliyorlar hala. Sizler nasilsiniz. Umarim sag salim kavusmussunuzdur evlatlariniza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…