- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Maşallah canım. Kese görünmüştür, kalp atışı da aldınız mı?Bugun dr gittim 6 haftalık bebiş çok şükür:) kan testleri ve idrar tah verdim . P be günü çıkacak. Çok sevindim hayırlı olsun:)
Sağol canım evet göründü yarın kalp atışı için gideceğim. İnşallah duyarızMaşallah canım. Kese görünmüştür, kalp atışı da aldınız mı?
Canım bende de şişkinlik gaz var çok rahatsız edici. Sakız çiğnemek iyi geliyor. Kabızlık da var tabii asıl o yüzden de şişkinlik oluyor. Kabızlık için ne verdi?Kızlar bende beta yı tekrarladım bat günü 75 ti 1000 olmuş çok şükür ancak diğer kan tahlillerimde tsh yüksek çıktı tiroid için ilaç başladı Dr. Birde şu şişkinlik sizdede varmı akşamları hele nefes alamıyorum karnım şu an 4-5 aylık sanki kabızlık içinde ilaç verdi uzun yolculuk başladı Allah sağlıkla sonuçlandırmayı nasip etsin inşaallah
Benim hep kullandığım dulcolax vardı devam edebilirsin dedi bugün bırakmıştım tekrar başladım bugün . İlk üç ayda asitli şeyler daha iyi geliyormuş mide ve bağırsak asit düzeyleri değiştiğinden normalde asit yapan şeyler rahatlatırmış ilk 3 ay için.birde rahim değişiklikleri falan şiştim kaldım vallaCanım bende de şişkinlik gaz var çok rahatsız edici. Sakız çiğnemek iyi geliyor. Kabızlık da var tabii asıl o yüzden de şişkinlik oluyor. Kabızlık için ne verdi?
Canim bebek cok guzel gelisti kalp atisi bile oldu ama dis gebelikmis ve tupum catlamis acil ameliyatla tupude bebegi de aldilar
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah tez zamanda tekrar en hayırlısı ile nasip etsin inşallahCanim bebek cok guzel gelisti kalp atisi bile oldu ama dis gebelikmis ve tupum catlamis acil ameliyatla tupude bebegi de aldilar
Anladım canım. Neyse napalım bi yol bulup idare edeceğiz. Sağlık olsun.Benim hep kullandığım dulcolax vardı devam edebilirsin dedi bugün bırakmıştım tekrar başladım bugün . İlk üç ayda asitli şeyler daha iyi geliyormuş mide ve bağırsak asit düzeyleri değiştiğinden normalde asit yapan şeyler rahatlatırmış ilk 3 ay için.birde rahim değişiklikleri falan şiştim kaldım valla
Kalp atışlarını duydum çok şükür:)
22 Ağustos cnm ben 6+ 4 duydum senin kaçıncı haftanMrb canım, senin bat ne zamandı, acaba bende gitsem kalp atışını duyabilir miyim yarın ?
Mrb canım, senin bat ne zamandı, acaba bende gitsem kalp atışını duyabilir miyim yarın ?
Kızlar bende beta yı tekrarladım bat günü 75 ti 1000 olmuş çok şükür ancak diğer kan tahlillerimde tsh yüksek çıktı tiroid için ilaç başladı Dr. Birde şu şişkinlik sizdede varmı akşamları hele nefes alamıyorum karnım şu an 4-5 aylık sanki kabızlık içinde ilaç verdi uzun yolculuk başladı Allah sağlıkla sonuçlandırmayı nasip etsin inşaallah
ohoo ben ağrıdan mahvoluyorum bazen canım normal merak etmeArkadaşlar merhaba, ben de acaba Mayıs 2019 kurulmuş mudur diyordum. Ohooo çoktan buralar şenlenmiş. Ben de Pazar ve salı test yaptım, çok şükür pozitif.
Ben daha önce de en uzunu 6.5 ay olmak üzere gebelik yaşadım bir kaç tane, hepsi hüzünle sona erdi. Çok şükür Şu anda tüp bebek tedavisi ile pozitif aldım. Endişeliyim biraz. Mesela hatırlayamıyorum öncekileri çok. Kasık ve bacaklarda ve biraz da belde ağrı oluyor mu sizde de? Bugün ofiste çok hareketsiz kalmış olabilirim belki o yüzdendir. Böyle adet olacak hissi de var biraz
Bende de aşırı gaz var gazdan belim falan ağrıyor karnım kocaman yaCanım bende de şişkinlik gaz var çok rahatsız edici. Sakız çiğnemek iyi geliyor. Kabızlık da var tabii asıl o yüzden de şişkinlik oluyor. Kabızlık için ne verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?