Mayıs Anneleri 2019

Bugun dr gittim 6 haftalık bebiş çok şükür:) kan testleri ve idrar tah verdim . P be günü çıkacak. Çok sevindim hayırlı olsun:)

Kızlar bende beta yı tekrarladım bat günü 75 ti 1000 olmuş çok şükür ancak diğer kan tahlillerimde tsh yüksek çıktı tiroid için ilaç başladı Dr. Birde şu şişkinlik sizdede varmı akşamları hele nefes alamıyorum karnım şu an 4-5 aylık sanki kabızlık içinde ilaç verdi uzun yolculuk başladı Allah sağlıkla sonuçlandırmayı nasip etsin inşaallah

Canım bende de şişkinlik gaz var çok rahatsız edici. Sakız çiğnemek iyi geliyor. Kabızlık da var tabii asıl o yüzden de şişkinlik oluyor. Kabızlık için ne verdi?

Canım bende de şişkinlik gaz var çok rahatsız edici. Sakız çiğnemek iyi geliyor. Kabızlık da var tabii asıl o yüzden de şişkinlik oluyor. Kabızlık için ne verdi?
Benim hep kullandığım dulcolax vardı devam edebilirsin dedi bugün bırakmıştım tekrar başladım bugün . İlk üç ayda asitli şeyler daha iyi geliyormuş mide ve bağırsak asit düzeyleri değiştiğinden normalde asit yapan şeyler rahatlatırmış ilk 3 ay için.birde rahim değişiklikleri falan şiştim kaldım valla

Anladım canım. Neyse napalım bi yol bulup idare edeceğiz. Sağlık olsun.

Arkadaşlar kalp atışı kaçıncı hafta kaçıncı günde duydunuz? Ben 5+5 de kese gördüm ama kalp atışı duymadık. Doktor baştan söyledi gerçi 1 hafta sonra gel ikisini birden bakalım diye ama ben dayanamadım kese için gittim 5+5de, 6+5 de kalp atışı için gideceğim. Allah'ım o güzel sesi duymayı nasip etsin hepimize inşallah

hayırlı olsun. tsh kaç çıktı?
benim de ilk gebeliğimde biraz yüksekti de. bunda da yüksek çıkacak muhtemelen.

ohoo ben ağrıdan mahvoluyorum bazen canım normal merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…