Mayıs Anneleri 2019

Merhaba kızlar ben de inşallah mayıs annesi olacağım. Dün 4+4 de keseyi gördük. Sizlerin neden geç göründü onu merak ettim bende. Sat tarihine göre 4+5 teyiz şuan ama doktor ultrasonda 4 haftalık dedi.
Bilmemki canım beta hcg 3000 i geçince karın ultrasonundan görünüyor diye biliyorum. Benim 4+4 de 2000 lerdeydi değerim. Senin vaginal mi ultrason ?

Kızlar benimde bugün tam 5 hafta oldu. Net olarak kese ve kalp atışı ne zaman duyuluyor ben randevumu 6+6 olcak şekilde ayarladım o zamana kadar geç kalmış olur muyum daha hiç kontrole gitmedim.

Merhaba Hanımlar, benim de doğum tarihi olarak 27 Mayıs görünüyor ancak ilk doğum Sezeryen olduğu için o tarihi bekler mi doktor bilemiyorum

Merhaba sevgili anneler mayis ayi bitti.umarim hepiniz saglikla.kucaginiza almissinizdir evlatlarinizi.
Ben 30 mayista 35 haftalik dogum yaptim bebisim malesef kuvezde 8 gun bitti. 2490 gr ve 49 cnm dogdu.solunum sikintiisi vardi.simdide emmeyi yemek yemeyi bilmiyor.yerken kandaki oksijen seviye dusuyor diye damardan besliyorlar hala. Sizler nasilsiniz. Umarim sag salim kavusmussunuzdur evlatlariniza. :dua:

Back
X