Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım film imkanın varsa çekil istersen sonra hazırlan bu ay da dene ama istersen şu polen arı sütü var onu çok duydum ben onu denicem adet olursam sende istersen dene masajı da uygula aynı zamanda.
Ben eşimin tayininden dolayı 7 ay önce ağrıya yerleştim burda kadın dogumcu falan hiç bilmiyorum güvenecrgim birini bulursam cekinirim ama covid çok var burda insan korkuyor belki bayramda memlekete gidersem Kayseri de cekinirim en azından hijyenik olan hastaneleri biliyorum birde orda doktorum var bakalım nasip yaa herşey.. ben kizima hamile kalmasaydim diğer ay tüp Bebek tedavisi olacaktık ama o ay kaldım herşeyden vazgeçtiğin bı zamanda oluyor bazem

İnan bilmiyorum cnm ya, reglim hep dolu dolu 5. güne gider.. çok enteresan şeyler yaşıyoruz :))))
BAt 2 nisandı 11 gün geçti... ama o günlerde 3 gün arayla 3 defa test yaptım 3 ü de negatifti.. yapmıcam... inat ettim kahve de içmiyorum 2 haftadır düşük yapar diye bugün içtim, isterse reglim de kesilsin kahve içtim diye hıhh senin BAT bugün müydü.

bat 9 uy du catlatma iğnesinden dolayı iki gun ileri gitti 11 inde olması gerekırdı lekelenme seklınde ama sökülmedi daha ..neticede negatif kandan bakılınca ikna oldum 0 ihtimal :))) ister istemez kendimizi çok dinliyoruz onun etkisi olabilir mevsim dönüşlerindede gün kayıyor inşallah geç dollenmedır hamılesındır canım

Buna çok inanan birisiyim ben ne zaman birisi tüp yapmak istese hamiş kaldığını duydum hatta birtane bizim burada bir tüp bebek yaptırdı sonra ikizleri doğal yolla oldu

Buna çok inanan birisiyim ben ne zaman birisi tüp yapmak istese hamiş kaldığını duydum hatta birtane bizim burada bir tüp bebek yaptırdı sonra ikizleri doğal yolla oldu
Maşallah darısı bizlere canım bende çok inanıyorum yani bu yaz güzel şeyler olacak.. Rabbim şu mübarek günlerde sesimizi duysun gönlümüze göre versin

Ah kuzum ah olsa mucize olur valla.. topik bile açarım valla

Arkadaşlar Şubat ayı gebeliğim de soğan kürü yapmıştim hamile kalmıştım bu ay yine soğan kuru + testere dişli aslanpençesi çayi içiyorum inşallah faydası olur
Merhaba bende soğan kürü yapmak istiyorum daha önce hiç yapmadım ramazanda nasıl yapabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz?

Bat 6 Mayıs yaşım 29 1 Yıldır istiyoruz corasprin ve folik asit kullanıyorum eklerseniz sevinirim Yusra-61

Çok saolun açıklamanız İçin

Buraya geleceğimden eminim ama kanitlayamam bat tarihim belli değil henüz bakalım kırmızılar yakındır nisandan mayisa isinlanacam sonra

Merhabalar bende 3 yıldır görev sebebiyle ağrıda yaşıyorum size her türlü yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…