- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Ben eşimin tayininden dolayı 7 ay önce ağrıya yerleştim burda kadın dogumcu falan hiç bilmiyorumCanım film imkanın varsa çekil istersen sonra hazırlanbu ay da dene ama istersen şu polen arı sütü var onu çok duydum ben onu denicem adet olursam sende istersen dene masajı da uygula aynı zamanda.
İnan bilmiyorum cnm ya, reglim hep dolu dolu 5. güne gider.. çok enteresan şeyler yaşıyoruz :))))ben bu ay klomen kullandım 2 yumurtam oldu catlatma ıgnesı oldum adetım leke seklınde basladı durdu test yaptım negatıf cıktı dayanamadım kan verdım bugun 0.100 çıktıo kadar sinir oluyorum ki her ay bu duruma olsanda ben istemiycem artık diyorum tekrar test yap olmazsa kan ver belki geç döllenme olmustur
bat 9 uy du catlatma iğnesinden dolayı iki gun ileri gitti 11 inde olması gerekırdı lekelenme seklınde ama sökülmedi daha ..neticede negatif kandan bakılınca ikna oldum 0 ihtimal :))) ister istemez kendimizi çok dinliyoruz onun etkisi olabilir mevsim dönüşlerindede gün kayıyor inşallah geç dollenmedır hamılesındır canımİnan bilmiyorum cnm ya, reglim hep dolu dolu 5. güne gider.. çok enteresan şeyler yaşıyoruz :))))
BAt 2 nisandı 11 gün geçti... ama o günlerde 3 gün arayla 3 defa test yaptım 3 ü de negatifti.. yapmıcam... inat ettim kahve de içmiyorum 2 haftadır düşük yapar diye bugün içtim, isterse reglim de kesilsin kahve içtim diye hıhhsenin BAT bugün müydü.
Buna çok inanan birisiyim ben ne zaman birisi tüp yapmak istese hamiş kaldığını duydum hatta birtane bizim burada bir tüp bebek yaptırdı sonra ikizleri doğal yolla olduBen eşimin tayininden dolayı 7 ay önce ağrıya yerleştim burda kadın dogumcu falan hiç bilmiyorumgüvenecrgim birini bulursam cekinirim ama covid çok var burda insan korkuyor belki bayramda memlekete gidersem Kayseri de cekinirim en azından hijyenik olan hastaneleri biliyorum birde orda doktorum var bakalım nasip yaa herşey.. ben kizima hamile kalmasaydim diğer ay tüp Bebek tedavisi olacaktık ama o ay kaldım herşeyden vazgeçtiğin bı zamanda oluyor bazem
MaşallahBuna çok inanan birisiyim ben ne zaman birisi tüp yapmak istese hamiş kaldığını duydum hatta birtane bizim burada bir tüp bebek yaptırdı sonra ikizleri doğal yolla oldu
Ah kuzum ah olsa mucize olur valla.. topik bile açarım vallabat 9 uy du catlatma iğnesinden dolayı iki gun ileri gitti 11 inde olması gerekırdı lekelenme seklınde ama sökülmedi daha ..neticede negatif kandan bakılınca ikna oldum 0 ihtimal :))) ister istemez kendimizi çok dinliyoruz onun etkisi olabilir mevsim dönüşlerindede gün kayıyor inşallah geç dollenmedır hamılesındır canım
Merhaba bende soğan kürü yapmak istiyorum daha önce hiç yapmadım ramazanda nasıl yapabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz?Arkadaşlar Şubat ayı gebeliğim de soğan kürü yapmıştim hamile kalmıştım bu ay yine soğan kuru + testere dişli aslanpençesi çayi içiyorum inşallah faydası olur
10 aydır istiyoruz yazmayı unutmuşumMerhababeni de ekler misiniz?
Bat 7 mayıs
Yaş 29
Folikosal kullanıyorum
Açmak hakkındır bunu yaşayan kaç kişiye mucize olacaksın kimbilir o zamanAh kuzum ah olsa mucize olur valla.. topik bile açarım valla
Bat 6 Mayıs yaşım 29 1 Yıldır istiyoruz corasprin ve folik asit kullanıyorum eklerseniz sevinirimMayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:
1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
3- Yaşınız?
4-Ne zamandır istiyorsunuz?
5-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
Not: Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum
Kullanıcı Adı BAT YAŞ İstediği Süre Kullandığı ilaç/Takviye Sonuç @Sblgnr 27.Nis Glifor 1000+ Folidoce @dytnur1 29.Nis 26 1,5 Yıl Folik Asit @Hatunca52 30.Nis 30 3 Yıl Folidoce @tonbaliklisalata 2.May 31 3 Ay Klomen @ladymiracle 4.May 31 6 Ay Folidoce @Ekimlove 4.May 25 2 Ay x @Fdm89 5.May 32 6 Ay İnsulin+Folik Asit @Kukuletalim 7.May 30 2 Yıl Folikosal+Arısütü Bal Polen Propolis @pembemanolya 7.May 27 4 Ay Vitabiotics+Pregnacare @Maviayyy 8.May 31 2 Yıl Folik Asit+B12+ D Vit. @Srks 9.May 25 2 Yıl Klomen asuella 9.May 39 ? Folibol+Klomen Nm88326 10.May 35 10 Ay Femibion @Khalesi1 10.May 24 8 Ay x @Ayvegece 10.May 29 8 Ay Klomen @Tuvel 11.May 29 6 Ay x @Mervei 13.May 33 Folik Asit+ D Vit. @saymia 13.May 29 1 Ay Folibol @9ozom 16.May 28 1 Yıl Femara+Çatlatma @mavi_ylmz 18.May 31 3 Ay Folik Asit+ Vitamin d M mavili_yeshll 20.May 27 11 Ay C life takviye @Poouh 21.May 27 1 Ay x @LeyLA84db 28.May 37 8 Ay Prowomen+ D, K vitamini Yusra-61 ? 30 30 Ay Folbiol @saqelenge ? 37 1 Ay x
Çok saolun açıklamanız İçinKlomen ilacı yumurtaların büyüyüp olgunlaşmasını sağlar.İlac bitiminde gelişen bu yumurtaların çatlaması için vurulan iğne çatlatma iğnesi oluyor.Bu iğne yapıldıktan sonra doktorunuzun belirlediği bir saat dilimi içerisinde eşinizle yaramazlık yapmanız isteniyor.14 günlük bir süreç bu.Erkek yada kadında bir rahatsızlık yok ise hamile kalmayı kolaylaştırmak için yapılan bir uygulama.Çogunlukla adet düzensizliği olan hanımlarda uygulanıyor.
Merhabalar bende 3 yıldır görev sebebiyle ağrıda yaşıyorum size her türlü yardımcı olabilirimBen eşimin tayininden dolayı 7 ay önce ağrıya yerleştim burda kadın dogumcu falan hiç bilmiyorumgüvenecrgim birini bulursam cekinirim ama covid çok var burda insan korkuyor belki bayramda memlekete gidersem Kayseri de cekinirim en azından hijyenik olan hastaneleri biliyorum birde orda doktorum var bakalım nasip yaa herşey.. ben kizima hamile kalmasaydim diğer ay tüp Bebek tedavisi olacaktık ama o ay kaldım herşeyden vazgeçtiğin bı zamanda oluyor bazem
Aaa gerçekten mi ogretmen misiniz?Merhabalar bende 3 yıldır görev sebebiyle ağrıda yaşıyorum size her türlü yardımcı olabilirim
Evet merkeze bağlı bir köy de öğretmenimAaa gerçekten mi ogretmen misiniz?
Bende öğretmenim. O zaman size şunu sorayım Ağrı'da iyi bir kadın dogumcu var mıEvet merkeze bağlı bir köy de öğretmenim
Ahh memnun oldum :) hayir yok maalesefBende öğretmenim. O zaman size şunu sorayım Ağrı'da iyi bir kadın dogumcu var mı