Benim nisan batı daha gelmedi ben bile düşündüm Mayıs ayına yazdırsam mı diye kendimi :) Tek umutsuz sen değilsin merak etme :)☆BAT: 23 mayıs
☆Yaş: 27
☆Süre: 5 ay
☆Takviye: D3K2 vitamini, solgar folat
şimdiden mayısı da hesapladım
bakın buna umutsuzluk denir
Allah mucizelerimizi en hayırlı zamanda bize ulaştırsın
☆BAT: 23 mayıs
☆Yaş: 27
☆Süre: 5 ay
☆Takviye: D3K2 vitamini, solgar folat
şimdiden mayısı da hesapladım
bakın buna umutsuzluk denir
Allah mucizelerimizi en hayırlı zamanda bize ulaştırsın
Benim nisan batım geldi 5 nisandı 30 nisanda bi daha batım var döngüm kısa :)Benim nisan batı daha gelmedi ben bile düşündüm Mayıs ayına yazdırsam mı diye kendimi :) Tek umutsuz sen değilsin merak etme :)
Çok mersiHesaplama ayrı bir konu ama yazım harikamükemmelliyetçi misin? Sadece merakımdan soruyorum?
Bende bu ay yumurtlama belirtisi olmadı. Kendimce değerlendirdim işte. Hayırlısı bakalımBenim nisan batım geldi 5 nisandı 30 nisanda bi daha batım var döngüm kısa :)
Bıktım sahtekar belirtilerden o yüzden haziran da açılırsa orayı da hesaplarım şu an
Yani hamile olmadan önce genel bir kontrol için güven tip merkezinde ki seyithani önerebilirim ama o da kötünün iyisidir hani
Ben ovulasyon testi kullanıyorumBende bu ay yumurtlama belirtisi olmadı. Kendimce değerlendirdim işte. Hayırlısı bakalım
Çok mersi
Birazcık
Burçlara inanıyor musun bilmiyorum ama burcumun etkisi yüzünden bu özelliğim kendini beğenmişlik olarak yanlış anlaşılır çoğu zaman :) ya da etrafımdakiler fesattır bilemiyciğimm
Müneccim misin bildin vallaİnanıyorumherşeye inanıyoruz burçlar mı inanmaya değmez var işte insanın evrende mevsimlere günlere göre ilerleyişi. İnanmayana da saygı duyuyorum.
Tahmin edeyim yanıladabilrimmısın yoksam Başak mı? İkisi arasında kaldım
Kesinlikle öyle maalesefDesene işimiz var
Tamam seni eklicem.
Benimde öyle aslında bi döngü daha var bende heyecandan tek ben hemen yazdım saniyordumBenim nisan batım geldi 5 nisandı 30 nisanda bi daha batım var döngüm kısa :)
Bıktım sahtekar belirtilerden o yüzden haziran da açılırsa orayı da hesaplarım şu an