Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende soğan kürü yapmak istiyorum daha önce hiç yapmadım ramazanda nasıl yapabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar canım ben sabah akşam aç karnına yapıyorum İbrahim Saraçoğlu sitesindeki tarifi uyguluyorum tabi ramazan da nasıl olur bilemedim🤷
Bir yerde okumuştum ramazanda yatmadan önce bir bardak sahurda da yemekten önce bir bardak içiyorlarmis

Hamile kalsak nasıl olacak peki biri var dediler SEZGİN bey mi ne dediler o da mi kötü 😐
Ben Erzurum da buhara hastanesinde hümeyra hanıma gidip gelmeyi düşünüyorum hamile kalırsam:) sezgin bey ile ilgili burada yazamayacagim kadar kötü şeyler oldu bir doktor olduğu icin burada daha fazla kötülemek istemiyorum 😑

Yusra-61 Yusra-61 canım ya sen test yaptınmı, senin topik oluşturman güzel olmuş, benide eklermisim 5 mayıs benim gerçi bu ay denemicem ama burda yerimi alayım 🤗

Mayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)

Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:

1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
3- Yaşınız?
4-Ne zamandır istiyorsunuz?

5-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?

Not:
Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum :anneadayı:

Kullanıcı AdıBATYAŞİstediği SüreKullandığı ilaç/TakviyeSonuç
@Sblgnr27.NisGlifor 1000+ Folidoce
@dytnur1 29.Nis261,5 YılFolik Asit
@Hatunca5230.Nis303 YılFolidoce
@tonbaliklisalata2.May313 AyKlomen
@ladymiracle4.May316 AyFolidoce
@Ekimlove 4.May252 Ayx
Gulbahcesiiii Gulbahcesiiii 5.May326 Ayİnsulin+Folik Asit
@Kukuletalim7.May302 YılFolikosal+Arısütü Bal Polen Propolis
@pembemanolya7.May274 AyVitabiotics+Pregnacare
@Maviayyy8.May312 YılFolik Asit+B12+ D Vit.
@Srks9.May252 YılKlomen
@asuella 9.May39?Folibol+Klomen
@Nm8832610.May3510 AyFemibion
@Khalesi1 10.May248 Ayx
@Ayvegece 10.May298 AyKlomen
@Tuvel 11.May296 Ayx
@Mervei13.May33Folik Asit+ D Vit.
@saymia 13.May291 AyFolibol
@9ozom16.May281 YılFemara+Çatlatma
@mavi_ylmz 18.May313 AyFolik Asit+ Vitamin d
@yeshll20.May2711 AyC life takviye
@Poouh 21.May271 Ayx
@LeyLA84db 28.May378 AyProwomen+ D, K vitamini
Yusra-61 Yusra-61 ?3030 AyFolbiol
@saqelenge ?371 Ayx
Yusra-61 Yusra-61 BAT 5 mayıs. Yaş 31. 3. Ayım olacak. Folbiol folik asit kullanıyorum. Herkese başarılar diliyorum. 😊😊Ramazan nedeniyle çok ümitli değilim bu ay ama hayırlısı....

Ben Erzurum da buhara hastanesinde hümeyra hanıma gidip gelmeyi düşünüyorum hamile kalırsam:) sezgin bey ile ilgili burada yazamayacagim kadar kötü şeyler oldu bir doktor olduğu icin burada daha fazla kötülemek istemiyorum 😑
Ooo gerçekten mi 😐😐 Bu hiç iyi olmadı bende burda HSG çekinmeyi düşünüyodum demekki oda olmayacak

X