Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç gündür kasıklarım ağrıyor bugünde sertleşti iyice ve şişkinliğim çok fazla sürekli soda içiyorum bunların bu dönemle Bi alakası var mı yoksa soğuktan mı oluyor anlamadım

Ben kesin adet olacam ya baksana millete yumurtlamadan 12 gün sonra silik de olsa çıktı bende bişey çıkmadı
Geç döllenme olduysa günün biliyor musun? Ben bu yüzden test sevmiyorum günün gelene kadar var mıydı çıkmadı yok mu bi sürü tantana deli ediyor beni

Kiz bakalim kac topik daha eskiticez

1-Beklenen Adet Tarihiniz?aslinda 30 nisan ama Mecburen 28 mayis bi ay atlamak zorunda oldugumdan.
2-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
3- Yaşınız?37
4-Ne zamandır istiyorsunuz? 7-8 aydir
5-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?prowomen,d k vitamini

Geç döllenme olduysa günün biliyor musun? Ben bu yüzden test sevmiyorum günün gelene kadar var mıydı çıkmadı yok mu bi sürü tantana deli ediyor beni
Biliyorum canım benim yumurtam 29 Mart da çatladı eminim duzenlidir. En son 10 nisanda test yaptım negatif di belki yarında yaparım ama hiç sanmıyorum

Baya erkenmiş çatlama aslında olman lazım Allah Allah
Perşembe bekliyorum canım döngüm 28 gün.. bu ay bal çörek otu yapacam inşallah birde hergun 1 incir yiyeyim ve yumurtlma masajı yapayım diyorum.. esimede keçiboynuzu kürü bütün imkanları kullanacam ama asıl HSG çekinmeyi düşünüyorum.. kizimada çektikten 2 ay sonra hamile kaldım bence kesinlikle etkisi var

Canım film imkanın varsa çekil istersen sonra hazırlan bu ay da dene ama istersen şu polen arı sütü var onu çok duydum ben onu denicem adet olursam sende istersen dene masajı da uygula aynı zamanda.

iyiyim canı teşekkür ederim, 2 nisandan beri reglimi bekliyorum ama hafif açık rekli kan var anlamadım durumu... 5 Nisanda test yapmıstım negatifti.
ben bu ay klomen kullandım 2 yumurtam oldu catlatma ıgnesı oldum adetım leke seklınde basladı durdu test yaptım negatıf cıktı dayanamadım kan verdım bugun 0.100 çıktı o kadar sinir oluyorum ki her ay bu duruma olsanda ben istemiycem artık diyorum tekrar test yap olmazsa kan ver belki geç döllenme olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…