Dikkat ederim onadaRica ederim canım.Ama kullanırken hergun aynı saatte içmeye çalış.Doktorum öyle söylemişti bana.
Bende bu ay öyleydim ama regl oldumKaç gündür kasıklarım ağrıyor bugünde sertleşti iyice ve şişkinliğim çok fazla sürekli soda içiyorumbunların bu dönemle Bi alakası var mı yoksa soğuktan mı oluyor anlamadım
Benim regl olmamada daha var ama bilemedim çok da beklentiye girmek istemiyorum. Sende en kısa zamanda güzel haberi alırsın inşallahBende bu ay öyleydim ama regl oldum
Canım olursak ikimizi eklerim peşpeşeYusra-61 herkes burdaymis benide ekle buraya Perşembe adet günüm zaten .. hiç ağrı sızı birşey yok yaa menapoza mi girdim kız ben ne adet ne gebelik anlamadım bu ay
Ben kesin adet olacam ya baksana millete yumurtlamadan 12 gün sonra silik de olsa çıktı bende bişey çıkmadıCanım olursak ikimizi eklerim peşpeşe
Geç döllenme olduysa günün biliyor musun? Ben bu yüzden test sevmiyorum günün gelene kadar var mıydı çıkmadı yok mu bi sürü tantana deli ediyor beniBen kesin adet olacam ya baksana millete yumurtlamadan 12 gün sonra silik de olsa çıktı bende bişey çıkmadı
Kiz bakalim kac topik daha eskiticezMayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:
1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
3- Yaşınız?
4-Ne zamandır istiyorsunuz?
5-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
Not: Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum
Kullanıcı Adı BAT YAŞ İstediği Süre Kullandığı ilaç/Takviye @Sblgnr 27.Nis 30 1.5 Yıl Glifor 1000+ Folidoce @Hatunca52 30.Nis 30 3 Yıl Folidoce @ladymiracle 4.May 31 6 Ay Folidoce @Fdm89 5.May 32 6 Ay İnsulin+Folik Asit @Kukuletalim 7.May 30 2 Yıl Folikosal+Arısütü Bal Polen Propolis @Maviayyy 8.May 31 2 Yıl Folik Asit+B12+ D Vit. @Srks 9.May 25 2 Yıl Klomen Nm88326 10.May 35 10 Ay Femibion @Mervei 13.May 33 1 Ay Folik Asit+ D Vit. @9ozom 16.May 28 1 Yıl Femara+Çatlatma @yeshll 20.May 27 11 Ay C life takviye Yusra-61 30 30 Ay Folbiol
İnşallahBenim regl olmamada daha var ama bilemedim çok da beklentiye girmek istemiyorum. Sende en kısa zamanda güzel haberi alırsın inşallah
bildiğin bıraktıgın gibi sen nasılsınSelam kızlar , nasılsınız nasıl gidiyor :))))
Biliyorum canım benim yumurtam 29 Mart da çatladı eminim duzenlidir. En son 10 nisanda test yaptım negatif di belki yarında yaparım ama hiç sanmıyorumGeç döllenme olduysa günün biliyor musun? Ben bu yüzden test sevmiyorum günün gelene kadar var mıydı çıkmadı yok mu bi sürü tantana deli ediyor beni
Baya erkenmiş çatlama aslında olman lazımBiliyorum canım benim yumurtam 29 Mart da çatladı eminim duzenlidir. En son 10 nisanda test yaptım negatif di belki yarında yaparım ama hiç sanmıyorum
Perşembe bekliyorum canım döngüm 28 gün.. bu ay bal çörek otu yapacam inşallah birde hergun 1 incir yiyeyim ve yumurtlma masajı yapayım diyorum.. esimede keçiboynuzu kürüBaya erkenmiş çatlama aslında olman lazımAllah Allah
iyiyim canı teşekkür ederim, 2 nisandan beri reglimi bekliyorum ama hafif açık rekli kan var anlamadım durumu... 5 Nisanda test yapmıstım negatifti.bildiğin bıraktıgın gibi sen nasılsın
Perşembe bekliyorum canım döngüm 28 gün.. bu ay bal çörek otu yapacam inşallah birde hergun 1 incir yiyeyim ve yumurtlma masajı yapayım diyorum.. esimede keçiboynuzu kürübütün imkanları kullanacam ama asıl HSG çekinmeyi düşünüyorum.. kizimada çektikten 2 ay sonra hamile kaldım bence kesinlikle etkisi var
ben bu ay klomen kullandım 2 yumurtam oldu catlatma ıgnesı oldum adetım leke seklınde basladı durdu test yaptım negatıf cıktı dayanamadım kan verdım bugun 0.100 çıktıiyiyim canı teşekkür ederim, 2 nisandan beri reglimi bekliyorum ama hafif açık rekli kan var anlamadım durumu... 5 Nisanda test yapmıstım negatifti.