- 1 Aralık 2020
- 41
- 33
- 35
Merhabalar canım ben sabah akşam aç karnına yapıyorum İbrahim Saraçoğlu sitesindeki tarifi uyguluyorum tabi ramazan da nasıl olur bilemedimMerhaba bende soğan kürü yapmak istiyorum daha önce hiç yapmadım ramazanda nasıl yapabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz?
Hamile kalsak nasıl olacak peki biri var dediler SEZGİN bey mi ne dediler o da mi kötüAhh memnun oldum :) hayir yok maalesef
Ben Erzurum da buhara hastanesinde hümeyra hanıma gidip gelmeyi düşünüyorum hamile kalırsam:) sezgin bey ile ilgili burada yazamayacagim kadar kötü şeyler oldu bir doktor olduğu icin burada daha fazla kötülemek istemiyorumHamile kalsak nasıl olacak peki biri var dediler SEZGİN bey mi ne dediler o da mi kötü
Buraya geleceğimden eminim ama kanitlayamambat tarihim belli değil henüz bakalım kırmızılar yakındır nisandan mayisa isinlanacam sonra
Ben artık buradayımMerhaba kizlar buralara takilalik biraz daha
Aynen canım iyi ki burası var valla yoksa devamYusra-61 çok üzüldüm,neler hissettiğini en iyi bizim gibiler anlar.
Hayırlısı demekten başka söz kalmıyor.
Mayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:
1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
3- Yaşınız?
4-Ne zamandır istiyorsunuz?
5-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
Not: Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum
Kullanıcı Adı BAT YAŞ İstediği Süre Kullandığı ilaç/Takviye Sonuç @Sblgnr 27.Nis Glifor 1000+ Folidoce @dytnur1 29.Nis 26 1,5 Yıl Folik Asit @Hatunca52 30.Nis 30 3 Yıl Folidoce @tonbaliklisalata 2.May 31 3 Ay Klomen @ladymiracle 4.May 31 6 Ay Folidoce @Ekimlove 4.May 25 2 Ay x Gulbahcesiiii 5.May 32 6 Ay İnsulin+Folik Asit @Kukuletalim 7.May 30 2 Yıl Folikosal+Arısütü Bal Polen Propolis @pembemanolya 7.May 27 4 Ay Vitabiotics+Pregnacare @Maviayyy 8.May 31 2 Yıl Folik Asit+B12+ D Vit. @Srks 9.May 25 2 Yıl Klomen @asuella 9.May 39 ? Folibol+Klomen @Nm88326 10.May 35 10 Ay Femibion @Khalesi1 10.May 24 8 Ay x @Ayvegece 10.May 29 8 Ay Klomen @Tuvel 11.May 29 6 Ay x @Mervei 13.May 33 Folik Asit+ D Vit. @saymia 13.May 29 1 Ay Folibol @9ozom 16.May 28 1 Yıl Femara+Çatlatma @mavi_ylmz 18.May 31 3 Ay Folik Asit+ Vitamin d @yeshll 20.May 27 11 Ay C life takviye @Poouh 21.May 27 1 Ay x @LeyLA84db 28.May 37 8 Ay Prowomen+ D, K vitamini Yusra-61 ? 30 30 Ay Folbiol @saqelenge ? 37 1 Ay x
Tamm cnm ya topik topik gezecez galiba doguracaz dieBen artık buradayımgel canım arada gününe kadar uğra
Negatif canım adet bekliyorum bakalımYusra-61 canım ya sen test yaptınmı, senin topik oluşturman güzel olmuş, benide eklermisim 5 mayıs benim gerçi bu ay denemicem ama burda yerimi alayım
Hayırlısı olsun baharda artık olur inşallahNegatif canım adet bekliyorum bakalımbu ay bizlere güzel gelmesini dilerim eklerim canım neden denemiyorsun ki?
Doğuracağız diye gezmek nasip olsun yeterkiTamm cnm ya topik topik gezecez galiba doguracaz die
Anladım canım haydi hayırlısı olsunHayırlısı olsun baharda artık olur inşallahBen aşı oldum ondan dolayı denemicem artık bidahaki ay bakalım
Ooo gerçekten miBen Erzurum da buhara hastanesinde hümeyra hanıma gidip gelmeyi düşünüyorum hamile kalırsam:) sezgin bey ile ilgili burada yazamayacagim kadar kötü şeyler oldu bir doktor olduğu icin burada daha fazla kötülemek istemiyorum
Sanırım bende buraya transfer olacam çok hafif kahve lekem geldi,ve adet sancım başladı.Aynen canım iyi ki burası var valla yoksa devamkader arkadaşlarıyla
bende geçen ay 1. doz aşı oldum bu ay adet olursam 2. dozu da vurulucam,korunmuyorum.Hayırlısı olsun baharda artık olur inşallahBen aşı oldum ondan dolayı denemicem artık bidahaki ay bakalım
Yani hamile olmadan önce genel bir kontrol için güven tip merkezinde ki seyithani önerebilirim ama o da kötünün iyisidir haniOoo gerçekten miBu hiç iyi olmadı bende burda HSG çekinmeyi düşünüyodum demekki oda olmayacak
Tam olur çözülürsen söylersin bilgilerini canım. Sağlık olsun napalımSanırım bende buraya transfer olacam çok hafif kahve lekem geldi,ve adet sancım başladı.