Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende soğan kürü yapmak istiyorum daha önce hiç yapmadım ramazanda nasıl yapabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar canım ben sabah akşam aç karnına yapıyorum İbrahim Saraçoğlu sitesindeki tarifi uyguluyorum tabi ramazan da nasıl olur bilemedim
Bir yerde okumuştum ramazanda yatmadan önce bir bardak sahurda da yemekten önce bir bardak içiyorlarmis

Hamile kalsak nasıl olacak peki biri var dediler SEZGİN bey mi ne dediler o da mi kötü
Ben Erzurum da buhara hastanesinde hümeyra hanıma gidip gelmeyi düşünüyorum hamile kalırsam:) sezgin bey ile ilgili burada yazamayacagim kadar kötü şeyler oldu bir doktor olduğu icin burada daha fazla kötülemek istemiyorum

Buraya geleceğimden eminim ama kanitlayamam bat tarihim belli değil henüz bakalım kırmızılar yakındır nisandan mayisa isinlanacam sonra

Bende öyleydim şimdi eminim de kırmızı bekliyorum hayırlısı olsun hamiş veya değil bekliyorum buraya

Yusra-61 canım ya sen test yaptınmı, senin topik oluşturman güzel olmuş, benide eklermisim 5 mayıs benim gerçi bu ay denemicem ama burda yerimi alayım

Yusra-61 BAT 5 mayıs. Yaş 31. 3. Ayım olacak. Folbiol folik asit kullanıyorum. Herkese başarılar diliyorum. Ramazan nedeniyle çok ümitli değilim bu ay ama hayırlısı....

Ooo gerçekten mi Bu hiç iyi olmadı bende burda HSG çekinmeyi düşünüyodum demekki oda olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…